Aj keď po prečítaní najnovších príspevkov je mi do smiechu tak stále je tu vec, čo ma dnes nasrala:
Po troch a pol rokoch/roku/whatever mi začína umierať
disk - WD Green (WD10EARX). Najprv systém nechcel nabootovať, disk sa len dokola roztáčal a vypínal, potom som disk odpojil a systém nabootoval, pripojil som disk a systém sa začal správať divne, tlačítko reštart/vypnúť ma úplne ignorovalo, tak som disk zase odpojil a hneď na to sa systém vypol. Disk som zase pripojil, zapol PC a už sa roztočil normálne, bios ho našiel v pohode, no systém najprv
odmietal bootovať a keď po minúte rozmrzol, tak všetko krásne ide, disk funguje normálne ale kontrola porvrchu našla jeden chybný blok...
Ďalšia vec, čo ma neskutočne nasrala: Keď už som to s linuxom vzdal, tak som nevyužitú partíciu na SSD obetoval pre Windows 10, hneď prvé, čo ma dostalo je to, že v Alt+Tab nieje plocha, takže keď chcem na jednom monitore ísť na plochu bez toho, aby som minimalizoval robotu na druhom, musím na ňom ručne minimalizovať všetky okná. Ďalšia vec: nefunguje hádzanie súborov z plochy do browsera, aby som uploadol jeden poondiaty obrázok som ho musel manuálne vyhľadať cez browser, potom je tu hromada vecí o tom, že sa tu nedá absolútne žiadno prispôsobiť vzhľad, všetko sa tu nastavuje retardovano - polovica vecí je v controll paneli a druhá v tej debilnej aplikácii na nastavenie počítača a dokonca ani veci, čo boli v osmičke ešte normálne tu už niesú, napr. som v ovládacom paneli, kliknem na nastavenie farieb okien a nie, aby mi to hodilo rovno tam výber farby, ono to radšej otvorí tú posratú aplikáciu a dá mi výber (z asi 5 predvolených farieb, ktoré sa nedajú zmeniť) tam. To nemôže mrkvosoft vydať aspoň jeden systém, z ktorého by som nemal chuť plakať? Jedného dňa sa fakt naseriem a naozaj si zaplatím tisíc eur za vyjebaný Mac a ak to bude taká zmena, ako z androidu na iOS, tak sa budem pri práci na PC už len usmievať.