Ja som to nestaval kvôli tomu aby sa to primárne využilo na "stavbu bedne" ale aby som v praxi niečo sám premeral, skúsil navrhnúť a bol zvedavý čo z toho vylezie, najmä ak som nemusel nič kupovať. Ber to ako proces učenia sa a získavania praktických skúseností. Čítať teóriu je pekné ale keď mám možnosť prakticky s nulovými nákladmi niečo bastliť a učiť sa pri tom, tak prečo nie? Viem že to čo som vytvoril nie je ideálne ale som prekvapený že to nie je ani taká katastrofa ako som po prečítaní reakcií čakal. Správne sa pýtaš či som spokojný. Ja na to odpoviem že nie som nespokojný, lebo svoj účel to splnilo a čo sa zvuku týka tak je to lepšie než to čo mám teraz pripojené k PC. Nechcem aby mal niekto pocit že jeho názory ma nezaujímajú, lebo opak je pravdou. Prečítal som si vlákno o TM265 a vyzerá to moc zaujímavo, len nemám vhodné ozvučnice z ktoých by som to mohol robiť a vyrábať nové sa mi nechce. Navyše by to bolo aj o niečo väčšie a už by som to nedal k počítau. Ale super že som to tu našiel, je to určite skvelé a ak by som vážne tie bedničky chcel tak by som išiel tou cestou.
Dal som na tvoju radu aj čo sa výberu meničov k jednému výškaču týka (v inom vlákne) a určite si nechám poradiť pri návrhu výhybky (deliace frekvencie a pod.) Ozvučnicu pre tie dva basáky uvažujem uzavretú (nie som fanda BR) o objeme cca 65 litrov. Ale to napíšem do iného vlákna keď to bude aktuálne. Momentálne presviedčam ešte človeka ktorý to robí pre seba o tom aby nerecykloval stĺpové uzvučnice ktoré má, lebo tie majú 100 litrov, čo by bolo moc. Nakoniec, on to všetko kupuje aj platí. Ja sa snažím pomôcť mu aby nesprvil (ďalšiu) zle hrajúcu bedňu. No a kde by som bol bez vašich odborných rád...

ARS9207 mi bez googlenia nič nehovorí. Aha, takže ARS9207 je trošku podobné tomu bastlu ktorý som spáchal. No, možno to znie aj podobne.
EDIT 15. 1. 2014:
Takže to čo som "tuzil" nebola ARS 9204 ale staršia verzia ARS 820. Má mierne odlišnú ozvučnicu. Prekvapilo ma že ani tie dve ARS 820 nie sú rovnaké. Jedna je z hrubšieho materiálu, asi o 1 mm, takže je celkovo aj o 2 mm vyššia aj širšia. Osadenie bolo zjavne menené v oboch, jedna mala starší Tesla ARN 5604 (je trochu vyblednutý), druhá už TVM 5604. Jeden výškač chýbal, druhý bol TVM ARV 089. Všetko štvorohmové verzie. Rámčeky so sieťkami sa nedochovali. Výhybky neboli asi pôvodné, ale nejako upravované.
Nemá niekto jednu ozvučnicu ARS 820 ktorú by mi vedel predať? Môže byť aj bez reprákov, len nech nie je dolámaná. Dúfam že viac ako dve verzie nevyrábali, aby mi pasovala k jeden z tých čo mám. Môže byť poškrabaná alebo aj s "buchnutými" rohmi, prípadne lúpajúcou sa dýhou, ale nie úplne na šrot. Mal by som záujem. Díky.