laminat píše:
ransom: Konkrétně kterou rychlou jízdou porušuji zákon?
1) Předpoklad vycházející z výroku "Jinak se samozřejmě dá jezdit i s 2,8 Superblbem za 8 litrů ale pak nevím, proč si takový jezdec nekoupí Citigo 1,0". To v plné souvislosti s mým "Pomalinku, polehounku, mimo město do 90. Jestli tímhle stylem opravdu jede do Hradce za osm, nebo si jen šéf dělal srandu to nedokážu rozsoudit." Jinými slovy: Na ježdění podle předpisů OPRAVDU nepotřebuju silnější vůz. Já se snažím jezdit podle předpisů, pročež vím, že silnější vůz má sotva jiné využití než občasné porušování pravidel (předjíždění kde se nesmí, překračování rychlostního limitu).
2) Chceš tvrdit, že nikdy a nikde za žádných okolností rychlost nepřekračuješ? Pokud ano, jsi zralý na svatořečení a bylo by proto vhodné upozornit patřičná místa.
3) " Fóbie 1,9 TDI jezdila dálnici tuzemsko (vmax=140)". Zákon 361 stanovuje maximální rychlost na dálnici a silnici pro motorová vozidla na 130km/h.
Nevím jak to je možný, znám lidi, co jezdí jako by lítali s MiGem a nikdy nic. Já už dnes jezdím jak posranej, pěkně 50 po městě a 90 mimo město, na přejezdu ubírám na 30. Na stopce se pětkrát rozhlídnu. Snažím se nikomu nepřekážet, nikoho neohrožovat, pouštím chodce na přechodu, uhýbám motorkářům, za cyklistou radši jedu kilometr krokem, pokud před něj nevidím. Kdykoli se ale někde třeba jen na půl minuty zapomenu, jako na potvoru tam jsou kliftóni s radarem a já platím a ztrácím body, zatímco hovada si lítají po městě přes kilo na pěší zóně, driftujou na křižovatkách, předjíždějí na dvojité čáře. Já si to z nějakého důvodu nemožu dovolit. Naštěstí už jsem dávno zjistil, že do Prahy se dá dojet za 95 minut podle předpisů nebo za 87 minut jako prase. V závodě by to byla fatální ztráta, v běžném životě nikoli. Tak jezdím lážo plážo a mám klid.
laminat píše:
Sidi: A s oblibou to dělají nejstrašnější ztracené existence, které tu úsporu vzápětí stejně promění v lahváče a točeňák. Mám takového kamaráda, přímo prototyp ... tak maj exekuci i na umělý zuby

.
Boží.