Ok, díky za informace. Včera jsem to poslouchal a zdá se to docela slušné*) alespoň co se týče hořejšku. Spodek, bafflestep apod. neřeším vůbec, to přijde na řadu, až když to budu spojovat se subem. Už objednávám miniDSP i s UMIK1em, tak jsem zvědavej

Ještě se chci zeptat, kde na charce a jak moc cca. se projeví přesné jemné napojení driveru na zvukovod (dám plastelínu)? Ještě jsem to neudělal, protože spíš chci počkat na mikrofon, abych si to mohl ověřit bez i s, jestli to fakt opovídajícně pomohlo.
godz píše:
Zbytočne tam cpeš obrázky schémy. Daj tam zobrazenie basák plus výškač plus celkovú cháru v ose. A do ďalšieho obrázku fázu. A z priebehu napätia na meničoch neviem tiež nič.
Schema jsem nahodil jen aby bylo jasné, co jsem oproti poslednímu stavu změnil, resp. aby na první pohled byly vidět typy filtrů, navíc nijak tam nepřekáží. Dávám celkovej vyzařovací diagram, protože na dobré směrovosti mi záleží a nikdy jí nebudu kazit kvůli lazení v jedné ose. Poslechová osa bych tipoval je asi 15°, tj. něco mezi červenou a zelenou křivkou, což je z nich i vidět (zvlášť od 3kHz, kde se "prolínají" díky tvaru zvukovodu). Fáze je zobrazena pro jednotlivé měniče zvlášť a pouze pro osu 20° (viz dropbox nahoře) kvůli přehlednosti; ani vůči amplitudové charakteristice mi to nepřijde rušivé a vešlo se to do jednoho obr

Na zobrazení gainu jsou vidět strmosti průběhu filtrů jednotlivých měničů, to na amplitudovce neuvidíš, protože tam ti klesá zároveň reprák přirozeně. Nicméně tady máš sólo 20° plus výsledná impedančka:
__________________________________________________________________________________________
*) ten zvukovod - nevím jak to popsat - má fakt kurevskej potenciál, hraje jakoby dost suše oproti ostatnímu, co jsem zatím slyšel.