Kluci já vám rozumím, máte oba pravdu. Jistě že jsou lepší repráky a nejsou ani špatně sehnatelné, ani zas až tak cenově nedostupné, ale o to tu teď přece nejde. jde o to že lidi mají doma mraky repráků, které nejsou jen do koše a buď se na ně nehraje protože jsou někde v krabici, nebo se na ně hraje, ale je to neposlouchatelné. A tento stav potrvá ještě hoooodně dlouho. Ne že ne.
Když se použijí rozumně tak to přinese rozumné výsledky. Žádný highend, ale prostě něco, co neurazí a přehraje to všelijaké ty plastové nebo papírové nádhery, co má řada lidí doma protože si to pořídili v nějaké hurá akci na multikanálový all-in-one šrot. Mnoho lidí už zapomnělo že se dají bedny i stavět, pokukují po tom a tohle by mohly být první krůčky z toho co levně potkají nebo najdou ve sklepě a přesvědčí je že to jde. A třeba se pak vrhnou i do něčeho lepšího.
Buďme upřímní - drtivá většina obyvatelstva má doma šrot a i když my to tady pohaníme tak to prostě lepší hrát bude. A když se na to podíváme z hlediska šetření přírodních zdrojů tak je opět lepší když ty repráky někde budou makat než hnít dokud je nezničí nějaký debil tím že na tom bude zkoušet jen tak bez ozvučnice co to vydrží když ten jeho domácí zázrak vohulí na maximum. Pro mě ty projekty smysl mají a budu je podporovat jak jen je v mé moci byť o tom vím své kde jsou limity. Ale ne za senu co bylo psané výše - určitě bych nikomu necpal Teslu když vím že je schopen dosáhnout výše. Viz ten nesmysl s ARN226 a ARV104, to je vyložený příklad "nerozumu".
A ještě jedna "maličkost" - neříkejte že to není ani trochu o prosté radosti a zábavě podobně jako když se dává dohromady veterán. Když vdechnete něčemu starému a polozapomenutému nový život a ono to zase funguje a není to jen na koukání

No tak - nebuďte škrobi. Já mám také doma lepší repráky a co? Kdo si hraje nezlobí