Kolik mě je. Je mi 17.. Výkon/příkon řeším jen pro to, že se mi povedlo zesilovačem o výkonu cca 25W (vlastní konstrukce) osazeným TDA2050 odpálit jeden autoreprák Gelhard GXL-505XS P=50 Watt max, M=5oz/142g, I=4R.. Přiznám se, že byly bez ozvučnice, a tou dobou sem o tom nevědel nic, stalo se tomu když mi tam vlítl sínus 1Khz, který jsem měl nasimulovaný v PC jako MP3 a hrálo to dle seznamu, tak jak bylo uloženo v hudba.. Druhý tento reprák jsem nakopl, když jsem oživoval předzesilovač pro gramo (actidamp 2) a to jsem zjištoval příčinu, proč to tak děsně brumí, no byl jsem vůl, a měl jsem tam špatné zemění.. Ale ještě jsem do toho rychle foukl že se nezadřel a hrál, potom sem ho totálně dorazil při potřebě vybudit Mono 50 ale dojel jsem ho když hrála písnička a to tak že se zadírá... Sice byly ty repro taky v popelnici (to je zase jiný případ

), tamto bylo pod Nuselákem u popelnic, todle bylo tady v Hlubočepích ve velkoobjemáku... Ale nemohu zapomenout dodat, že tyto hrály mnoho let se zesilovačem vlastní konstrukce s MBA810.. Ne že bych dělal popeláře, ale když člověk cestuje, tak co nevidí, a přece nezastav, když vidíš z auta reprosoustavu, ještě se sundaným hadrem, který je opřený od několik centimetrů vedle..... Je možné, že by to bylo šmejckou a čínskou konstrukcí reproduktoru

? Neboli též řečeno, že výrobce podcenil a uvedl moc vysoké parametry:?