Poslední návštěva: Právě je 27 kvě 2026 21:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5476 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 274  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zvrhlosti a další zajímavosti z oboru
PříspěvekNapsal: 18 úno 2012 13:29 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Takovýhle? 8-)

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 úno 2012 14:30 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
pověsit za uši do průvanu!
http://www.youtube.com/watch?v=KxXTHrFgAmE&feature=relmfu
sám jeden vlastním sice to má taky uč za sebou (ne to ničení ale prostě mi skolaboval najednou při psaní úkolu před dvěmi lety) a toto bych mu v životě neudělal :cry: ten měl ještě windows 3.11 :D ještě na diskety žádné USB výstup na sluchátka jen bzučáček v něm ani myš to nemělo :) jsem se aspoň naučil klávesové zkratky

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 úno 2012 14:43 
Řádný člen

Kraj:
laminat píše:
Hm, takže Jimi Hendrix debil, Jimmy Page debil... Dobře vědět :D .

Ano debil. Neo co si čekal? Jako že má jméno tak hned otočím a řeknu že to je v pořádku?

TheLastUnicorn píše:
Ale pálení gum u driftu bych do toho nepočítal...jednak se na to používají diferáky a pneu, které to již mají za sebou (obyvkle jde o vyjeté hlučné difery, které se pak zavaří, aby měli stálou svornost), jednak 10-letá barumka bude asi stěží mít nějakou morální, nebo historickou hodnotu.

No to máš pravdu že ty komponenty na odpis už jsou k ničemu o tom žádná, ale nemáš pravdu v tom že to nejsou debilové. V tomto případě nejde jen o to co ničí ale také jaké vedlejší škody při tom napáchají problém vzhledem k tomu že se jejich produkce koná často na jinak veřejných místech (například v minulosti v Praze na Letné). Konkrétně zničí povrch místa kde se to koná a i když v některých případech se to jakoby uklízí tak následky jsou vidět ještě velmi dlouho poté, protože dokonale sundat napálenou gumu z asfaltu nebo betonu nejde. Nebo možná jde ale aplikovat v praxi jsem to neviděl. To je jeden problém. Druhý problém je hluk a obr smrad který při tom napáchají, o ekologii nemluvě. Mě dělat něco podobného před barákem tak pokud by mi v tom nezabránili policajti tak je vezmu natvrdo dlažkou. A to se jinak považuju za tolerantního člověka. Přitom většinu těchto problémů by z větší části vyřešilo to kdyby se to konalo pouze a jenom někde na odlehlé ranveji letiště a podobných prostorách, kde následky nikomu nevadí a nikdo tam nechodí. Pak už totiž zůstávají ve hře jen ta morální záležitost a ekologie. S ekologií nic nenaděláme a že je to baví a že to baví ostatní debily na to koukat je jejich problém. Nic funkčního neničí a nikoho kdo nechce být obtěžován neobtěžují.

K tomu PC - kdysi jsem kamarádovi postavil PC. Bylo to v době kdy se kompletní PC 386 s tiskárnou a monitorem dala prodat ještě v klidu za litra, což byly tehdy ovšem hodnotou jiné peníze než dneska. On se však rozhodl že za všechno co mu ten PC provedl se mu pomstí. A tak vlastní PC letěl ze 3. nebo 4. patra na beton, monitor se roztočil na kabelu a odhodil jako kladivo (sportovní) do rybníka a tiskárna skončila na takovém hlubším místě místního potoka pod mostem. Ekologie v praxi.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 úno 2012 21:41 

pračka se sušičkou :mrgreen:
http://www.disco-shop.cz/disco/eshop/16-1-reproboxy/68-2-Aktivni-standardni/5/6272-Skytec-Speaker-Set-2x-8-300W

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 úno 2012 22:00 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
TheLastUnicorn:
A ty bys sem mohl dát odkaz na video s tou z okna letící NC 500? Bych se rád podíval...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 úno 2012 22:01 
Řádný člen

Kraj:
Tak to jsi vystihl nejlíp, jak to jen šlo. Mazec, fuj :oops:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 úno 2012 22:09 
Moderátor

Přiznávám, že jsem měl taky rozbíjecího koníčka. Za oběť mu padlo několik mobilů. Prostě mi telefon tak lezl na nervy, že jsem s ním říznul o zeď. Zajímavé ale je, že mě to po rozvodu přešlo.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 úno 2012 01:39 
Řádný člen

Kraj:
To je ovšem ve vzteku což je něco zcela jiného! Tam to někdy může mát své opodstatnění pokud je věc šmejd, zdrojem opakované zloby a pod. Pokud by dotyčné zařízení po posledním excesu šlo stejně do pryč tak v některých případech má smysl si na něm ulevit. Já se většinou držím, nicméně párkrát se mi už také cosi povedlo. Jmenoval bych dva největší.

Jednou to byl zkušební PC. Vytočil mě opakovaným zátuhem v nejnevhodnější dobu až jsem se naštval a pěstí jsem z něj na jeden nápřah udělal kus moderníbhu umění ve tvaru písmene U.

Druhé mě vytočilo video. Tehdy ještě nešlo stahovat filmy normálně z netu jako dnes, to by si člověk dal po modemu, respektive když jsem tehdy používal GPRS. Čekal jsem na dlouho očekávaný film který v TV ještě 2x odložili. Video mělo střihové funkce, nebyla to nějaká plečka. Bohužel se stávalo že po delší činnosti, zejména pokud se použiívaly střihové funkce, převíjení a podobně tak přestalo reagovat s rozsypanými znaky na displeji. Bylo nutné ho zcela odpojit od sítě a za chvíli to zkusit znova, ovšem zmíněné funkce pokud možno nepoužívat. Dával jsem to video do servisu - nic neobjevili a ještě jednomu opraváři a také nic nenašel. Podle mě ho oba nenechali dostatečně zahřát před testy. Ale zpět k příběhu. Prostě uprostřed nahrávání onoho kýženého filmu se video podělalo a to tak že mi odmítlo i vydat kazetu. v podstatě nereagovalo an nic. Tak jsem se strašlivě nasral! Video jsem vyrval z TV stolku (žádné odpojování kabelů), otevřel jsem střešní okno, rozmáchl jsem se a bez ohledu na to že mě přítelkyně držela vší silou za ruku tak v tom okamžiku jako bych jí necítil a vyhodil video ven takovou silou že letělo skrze strom až za plot, což je minimálně 8m. Teprve druhý den ráno jsem se šel podívat jak to dopadlo poté, co mi děda sdělil svůj podivný objev co našel za plotem. Zvláštní. Videu se nestalo skoro nic. Jen praskl takový kus plastu vzadu (nic co by se nedalo slepit) a uvnitř vylítaly moduly z konektorů v hlavní desce. Toho ale nelituju, to za to v ten okamžik prostě stálo.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 úno 2012 01:56 

Kraj: ČR - Plzeňský
Ja uz delsi dobu chtel poslat do prdele hysterickou kolegyni z hudebky, ale furt se to nehodilo. Na podzim jsem zapomnel na nejakou zkousku s zaky a ona snimi prijela az ke mne domu (v osm vecer) a uplne mi zrusila zkousku kapely. Kdyz jsrm s zaky neco hral a zacala pyskovat, ze to je blbe, tak jsem ji poslal do prdele :-D to byla radost :-)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 úno 2012 02:35 
Řádný člen

Kraj:
Takové věci by se měly natáčet aby si je člověk mohl pouštět když bude mít blbou náladu :lol: Hlavně pokud si to udělal s jakousi grácií a před žáky.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 úno 2012 09:57 

Kraj: ČR - Plzeňský
Bohuzel nemam natoceno, jak jsem pred 2 lety roztlacovsl Jawu. Melw teply motor, chytla hned. Chvili jsem vlal na riditkach a pak odjela beze mne.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 úno 2012 10:17 
Moderátor

Thales: A přeci s Tebou nebudu souhlasit. Rozbití kytary tak nějak organicky zapadlo do vyvrcholení Hendrixova koncertu. Byla to možná škoda z pohledu začátečníka, který na kytaru šetřil, ale nebylo to zhovadilé. Emerson během rozbíjení Hammondek (použil staré dobité) pořád na dodělávající vrak hrál, aby nakonec v jeho agónii otočil pódium, kde měl připravený nástroj nový a vrhl se na nový part. Bylo v tom hodně symboliky...
Rozbíjení věcí z hlouposti je doménou dětí. Poznávají svět tím, že ničí. A to šílení z Youtubu je prostě znakem nedospělosti. Zasloužili by nasekat prdel vařečkou - čistě výchovně, aby z nich něco bylo. Jako se to dělá s dětmi. Znám lidi, kteří jsou dětmi ještě ve čtyřiceti. To je skutečný průser.
Ostatně to rozbíjení taky patřilo k dětství rocku. Dnes už to rockeři nedělají. Bigbít dospěl.
Jako kluk jsem taky experimentoval s ARO511 připojeným na trafo od mašinek až do začouzení. Byl jsem tím úplně fascinovaný, ale dnes už bych nic takového neudělal. Rozbíjel jsem doslouživší (a někdy ještě sloužící) věci a něco jsem se tím o nich dozvěděl.
A někdy dva dělají totéž, ale jen jeden z blbosti. Hloupý kluk a neurolog, kteří zaživa kuchají žábu. Na prdel zaslouží jen jeden z nich. Toho druhého se jen s úzkostí zeptám, jestli je to opravdu nutné.
Já bych do téhle sekce dával jen obrázky nepovedených bastlů. Ničení by mělo mít vlastní vlákno. Navrhuju Chocholoušek Audio.
A nebo ho prostě ignorovat.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 úno 2012 10:23 
Moderátor

venouš píše:

Jak to jen dělají? Já bych za ty prachy dal dohromady sotva trafa a prkýnka.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 úno 2012 10:40 
Řádný člen

ransom píše:
TheLastUnicorn:
A ty bys sem mohl dát odkaz na video s tou z okna letící NC 500? Bych se rád podíval...

Nevyhazuju NC500 z okna. :)
Ale jednou jsme s kolegou kladivem rozmlátili vrak magiče B90 (ze sběrnýho dvoru a co bylo ještě použitelné jako náhradní díl jsme z něj vykuchali). A dali jsme to na youtube jako provokaci pro milovníky starých strojů. To jsem si pak užil kdejakých nadávek, kde mně všichni obviňovali, že se to ještě mohlo hodit atd. Pak jsem těm lidem nabídl krásnou zrepasovanou B90 (byla skoro jako nová), že ji dám zadara...nechtěl jí nikdo.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 úno 2012 13:53 

Kraj: ČR - Středočeský
ransom píše:
venouš píše:

Jak to jen dělají? Já bych za ty prachy dal dohromady sotva trafa a prkýnka.

To okopírovali tu Tatramatku od Tatrmana ne? (http://www.federmann.cz/index.php/nf-te ... oofer.html)
V Číně ten materiál stojí pár drobných, obzvlášť když se to kupuje ve velkém...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 úno 2012 14:05 
Moderátor

TheLastUnicorn:
A to je škoda. Takovej pěknej kousek, ten by letěl :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 úno 2012 15:22 

počkat ta b90 byla jen v monu? takže jen jedna bedna na výstupu??

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 úno 2012 15:28 
Řádný člen

Jasně...stejně jako B70, B700 atd. ;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 úno 2012 16:19 
Řádný člen

Kraj:
B90 byla mono, B93 která vypadala stejně byla stereo. V AR vyšel kdysi kompletní návod jak předělat B90 na B93. Mimochodem čistě z hlediska designu se mi B9x velice líbí, více než vyšší řady strojů.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 20 úno 2012 01:41 
Řádný člen

Jo, B9 je z hlediska designu zajímavý a ojedinělý počin...technicky je to ale hrůza a vyložený pokus Tesly o "něco"...bohužel nikdo (ani zasvěcení lidé z Přelouče) doteď neví o co. Ale z vraků B90 se alespoň dají vybírat smetáky. :lol:

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5476 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 274  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]