laminat píše:
Hm, takže Jimi Hendrix debil, Jimmy Page debil... Dobře vědět

.
Ano debil. Neo co si čekal? Jako že má jméno tak hned otočím a řeknu že to je v pořádku?
TheLastUnicorn píše:
Ale pálení gum u driftu bych do toho nepočítal...jednak se na to používají diferáky a pneu, které to již mají za sebou (obyvkle jde o vyjeté hlučné difery, které se pak zavaří, aby měli stálou svornost), jednak 10-letá barumka bude asi stěží mít nějakou morální, nebo historickou hodnotu.
No to máš pravdu že ty komponenty na odpis už jsou k ničemu o tom žádná, ale nemáš pravdu v tom že to nejsou debilové. V tomto případě nejde jen o to co ničí ale také jaké vedlejší škody při tom napáchají problém vzhledem k tomu že se jejich produkce koná často na jinak veřejných místech (například v minulosti v Praze na Letné). Konkrétně zničí povrch místa kde se to koná a i když v některých případech se to jakoby uklízí tak následky jsou vidět ještě velmi dlouho poté, protože dokonale sundat napálenou gumu z asfaltu nebo betonu nejde. Nebo možná jde ale aplikovat v praxi jsem to neviděl. To je jeden problém. Druhý problém je hluk a obr smrad který při tom napáchají, o ekologii nemluvě. Mě dělat něco podobného před barákem tak pokud by mi v tom nezabránili policajti tak je vezmu natvrdo dlažkou. A to se jinak považuju za tolerantního člověka. Přitom většinu těchto problémů by z větší části vyřešilo to kdyby se to konalo pouze a jenom někde na odlehlé ranveji letiště a podobných prostorách, kde následky nikomu nevadí a nikdo tam nechodí. Pak už totiž zůstávají ve hře jen ta morální záležitost a ekologie. S ekologií nic nenaděláme a že je to baví a že to baví ostatní debily na to koukat je jejich problém. Nic funkčního neničí a nikoho kdo nechce být obtěžován neobtěžují.
K tomu PC - kdysi jsem kamarádovi postavil PC. Bylo to v době kdy se kompletní PC 386 s tiskárnou a monitorem dala prodat ještě v klidu za litra, což byly tehdy ovšem hodnotou jiné peníze než dneska. On se však rozhodl že za všechno co mu ten PC provedl se mu pomstí. A tak vlastní PC letěl ze 3. nebo 4. patra na beton, monitor se roztočil na kabelu a odhodil jako kladivo (sportovní) do rybníka a tiskárna skončila na takovém hlubším místě místního potoka pod mostem. Ekologie v praxi.