|
Aby nedocházelo k prolínání témat založil jsem toto téma samostatně.
Originál reproduktorová skříň má označení RS 334 ale jelikož v ní došlo ke mnoha změnám, tak nadále je tato přejmenována na RS 343 .
Na začátku byla pouze oprava jedné RS 334 ,která spadla z podstavce.Na aukru jsem pořídil jednu sestavu a z ní jsem použil díly pro opravu.Po pádu bylo nutné vyměnit vyhybku ,arv, bassy ,zároveň došlo k repassu kondů a pod. u obou RS . Nepoužitý material zustal na stole a co sním .Kamarád přijel popili jsme, probrali svět a on si odvezl skříně domů.tak týdem červíček,to jsem dodělával NC450.pokuřuji koukám na aukru jen ze zvědavosti ,a ouvej Transiwatt ...za týden to už bylo na stole a už jsem v tom byl.Další okolnosti mě v dobrém přinutili svou sestavu z kanclu darovat jinému kamoši .TAk vznikla potřeba si dát dohromady další a ani nevím kolikátou sestavu.Původní plán na 2x RS343 ,TW44,NC450. V této sestavě již skoro jsem ,Červ je ,ale červ ,tak jsem se posunul na již jasné NC450,TW140 v případě ,že se mi povede sehnat TK160,a 4xRS343 přední doplněna o satelity z původních 9205, ořezané o bassy. toto sestava je pouze základní verze některé detaily nejsou dokončeny ,po zkušenostech dokončuji ,čelní plochy,mřížky,a doplňky až když to stojí v kanclu a jede to . Změny ještě budou. Každemu dílu sestavy se budu věnovat samostatně, vždy podrobně
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.
Naposledy upravil 1MHE dne 19 pro 2010 22:54, celkově upraveno 8
|