Však čekáme na katalogový list od Sinclaira - on má celý katalog.
A teď kluci sorry za mírný offtopic ale ale cítím nutnost si některé věci vyjasnit jednou pro vždy, na rovinu a veřejně aby zase neběhala nějaká pomlouvačná šuškanda. Už se to řešilo několikrát soukromě a zcela marně. Snad mi to budete tolerovat protože já už se k tomu vracet nechci.
Sběrateli proč bych měl v Třešti asi tak něco dělat když měli den otevřených dveří pro veřejnost a já přijel na tvé pozvání? Já bych tam sám od sebe nejel. Nejsem člen klubu (za což se platí), dopředu jsem hlásil že tam jedu čistě kvůli focení a nikdo mi dopředu nehlásil že za to že si budu moci vyfotit se po mě bude něco chtít? To prostě nebylo v plánu. Nikdo neřekl "hele pojď sem - potřebujeme akutně pomoc". Kdyby ano asi bych neodmítnul s tím že se budu jen koukat. Ale když je po všem to se to pak snadno říká "on nic nedělal". Oni si tam řešili nějakou úpravu dveří o které jsem věděl prd co, proč a jak dělají, já se zas věnoval účelu za kterým jsem přijel. Na oplátkou jsem nabídnul jinou výpomoc co se elektroniky týče, konkrétně jsem nabízel výrobu toho zdroje na formování starých VN elektrolytů s automatikou. To nakonec ale padlo protože nebyl zájem (přestože si myslím že by to byla velice užitečná pomůcka při renovaci starých rádií a spol). Také jsem řekl že klidně natřu ty věci co se tam natírali ale až skončím s focením protože kdybych to udělal obráceně tak už bych na to focení neměl světlo. Ale ne, ono to asi hrozně moc hořelo takže se to muselo udělat v době kdy jsem fotil. Každopádně jsem byl rád že jsem stihnul nafotit alespoň něco. Ono se to nezdá ale viděl si sám že to není časově až taková sranda když je to všechno špinavé, festovně zaprášené, všechno se to musí nosit dvě patra nahoru a dolu a ještě tam pořád někdo chodí (před objektivem). A ještě na té straně co se fotilo bylo alespoň malinko rozumné světlo jen po omezenou dobu a ještě si mi s tím značně pomáhal - sám bych to nestihnul ani náhodou. Také si nemyslím že bych tam byl vyloženě přítěží když jsme společně v tom neorganizovaném chaosu sbírek (či spíše shromaždišť) většinu beden odtahali alespoň na jedno místo takže se dá určit co je tam duplicitně, co je v jakém stavu a není to roztahané a zaházené všude možně a pod vším kdo to kam zrovna dal. Vím že je to (doufejme) dočasný stav a že to nějakou dobu potrvá než se to uvede do rozumného stavu. Nikomu to nevyčítám ale nějaká práce tam odvedená byla a to si myslím že je dobře i když to momentálně nikdo neocení.
Naopak jsem fakt nečekal že mi to budeš už poněkolikáté vytýkat.
A ještě jedna věc by mě zajímala. Nerad sice tahám soukromé věci sem ale zajímal by mě názor ostatních co to zde čtou.
Copy&Paste:
Sběratel Repráků (16:38) :
viewtopic.php?f=32&t=391&p=15034#p15034 nesnaž se mě jakkoli urážet, je ti to hovno platný, NIC si v Třešti neudělal a nafotil si něco přes 50 fotek, který si říkal TY že stojej za hovno, taklže si ty tvoje komentáře příště STRČ DO PRDELE!
/konec citace
Teď co píšu tento příspěvek je 17:50
Nevím proč si mi psal že tě tu zkouším urážet? Můžeš mi ukázat kde? Vidí tu někdo nějakou snahu tě urážet? Pokud ano dejte vědět - pokusím se s tím něco udlělat. Abychom si rozuměli - psal jsem že řada fotek se ne zrovna úplně povedla vzhledem k podmínkám za jakých vznikaly (tím jsem nemyslel ty co jsem sem dával - ty jsou celkem v pohodě). Jenže tys to při nejbližší příležitosti (a ne jednou) obrátil proti mě ve smyslu že jsem tam stejně hov*o udělal (ve smyslu fyzické práce pro klub) a fotky stojí za h. To prostě není fér!