Thales píše:
Federmann píše:
abych mohl nastoupit proti konkurenci
Takže to chcete dodávat komerčně nebo jak? Já jen vycházím z toho že se srovnáváte se zavedenou firmou a z toho vyvozuji že má jít o šíření vašeho výrobky když už tedy podklady nejsou free. A jsme zase u toho - důvěru potenciálních zájemců je třeba si získat a co by bylo lepší reklamou než nezávislé měření nezaujatou osobou které má v oboru jistou pověst (OpAmp) a má k dispozici špičkové vybavení?
OpAmp je férový chlap, přesto jeho měření nemá žádnou váhu,
tolik diskutovaný a popíraný výkon OpAmpovo měření jednoznačně potvrdilo , to že se nedokázal vypořádat se zemněním mu nezazlívám, u rychlých zesilovačů to neumí většina konstruktérů a jejich stavičů, proto zavedli lokální zpětné vazby.
Zapojení je na mých stránkách, které jsou řádně registrovaným periodikem, tedy vše je v souladu s autorskými právy, včetně užití toho co na nich vydávám. Nejedná se v žádném případě o Projekt GNU.
"Zákazníků" mám více než dost, abych nemusel každému vše vysvětlovat, je mnohé na mých stránkách. Až zavedu dodávky stavebnic a hotových modulů, dám o tom vědět. Srovnání je vhodné, neboť mnozí kritizují a nemají co, nemají žádné srovnání, jen plané a urážlivé řeči. Příští týden chystáme srovnávací poslechové testy několika zesilovačů, snad to stihneme.
Na to, že mnozí neumí nic vlastního navrhnout, neumí řádně nakreslit schéma, cokoliv odsimulovat a již vůbec neumí vytvořit jakýkoliv model dříve, jak je realizovaný výrobek jsem si již zvykl. Jsou to lidé, kteří ani netuší o čem se baví, až se naučí modelovat a sjednotit model s realitou pak mnohé pochopí, ale než se tak stane tak jsou zcela mimo mísu.
Jde o zcela běžnou gramotnost, která jim chybí a namísto toho aby se ji doučili, tak chodí a píší a píší a špiní a špiní, nepoznají realitu od simulací ale ....