Velike diky ransomovi za blbe kecy a za organizaci. Excelentni akce.
Byl jsem na srazu poprve, trvalo mne to snad tri nebo ctyri roky, musim rici ze jsem od srazu neco cekal, ale ma pritomnost velmi vysoce predcila ma ocekavani. Jsem strasne rad ze jsem jel. Je uzasne bedny o kterych clovek cetl nebo videl na fotkach slyset v realu, s lidmi se o nich pobavit a udelat si obrazek.
Musim potvrdit pro mne jedine negativum, jak sleduju pisu to nejen ja, a to je nemoznost spojit si xicht s konkretnim nickem, tedy s vyjimkou tech par lidi se kterymi jsem se bavil a zeptal se nebo kde je to jasne. Ale nenapada mne jak tohle resit. Snad jmenovky? To ale muze spouste lidi vadit.
Naopak jakakoliv indikace ktere bedny zrovna hraji mne osobne vubec nevadily. Pravda je ze psychoakustika je sketa. Skvele to delal ransom pokud svuj (nevim jake pozitivni adjektivum pouzit) prepinac prepinal - jednou nebo dvakrat po prepnuti ukazal ktere bedny ze ctyr moznych zrovna hraji. Pak uz to bylo jen o tom si to v hlave prebrat. A ono to docela slo.
Po prvnim setu, tedy referencni URS3100, scarabeovy Kefy, UAD-3150, ransomovy male regalovky s Daytonem ND25FW a nevim co bylo na stredobasech jsem si rikal to snad neni mozne, vse hraje excelentne. I kdyz rozdily byly a nemale. Osobne si vse porovnavam s URS3100 protoze je proste mam naposlouchane.
V druhem setu, tedy URS3100, Taurus Pro, Illu3 a Totem bylo rozdilu jeste vice. Nejhorsi Totem, ale vzhledem k cenovce se neni cemu divit. Nejhorsi zde neznamena spatny. Prekvapily mne Taurusy a to tim o kolik moc hraji jinak nez URS3100. Rozdil dole markantni a nahore vyrazne vice 'otevrene'. Illu3 zde byly znevyhodneny a co umi ukazaly az v male poslechovce.
Treti set byl take velmi zajimavy. URS3100, Tesla ARS844, hrombedny UAD3150-TB a TVM ARS330. Netusil jsem jak jsou ARS844 obrovske (opravdu jsem je nikdy nevidel a ani neslysel) a jak jsou ARS330 spatne. A to sem krava kopii ARS330 pres deset let poslouchal. V directu. Zpetne chapu jaky pro mne musel byt sok slyset poprve neco odladeneho (byly to UCD280).
Krasna byla demonstrace BlackRidera co umi aktiv.
A nasledoval pro mne zlaty hreb dne a to upravena vyhybka. Velke diky Coffinovi ktery Cantony privezl a Paf ktery je odladil. Slysel jsem takovou demonstraci poprve a jsem za ni nesmirne vdecny. Cekal jsem ze to bude markantni rozdil, ale opravdu mne spadla brada. Upravena vyhybka z tricet let starych podprumernych beden udelala zvuk velmi podobny referencnim URS3100. Nepochopitelne.
V male poslechovce pak nasledovaly dalsi soky. Predevim ransomovo TQWT dvoupasmo Tesla ARN5604 a Dayton ND25FW. Zvuk na osazeni famozni. I kdy otevrene - tu antoniovu drevarinu bych proste delat opravdu nechtel. Dalsim velmi prijemnym prekvapenim byly ransomovy UMD365 ktere jsem nikdy neslysel a tohle je vzhledem k cenovce naproste terno. Skoda ze nebyla sance slyset je v primem srovnani s URS3100. A neprijemnym prekvapenim byly VMA. Mozna jsem od nich cekal moc, ale proste se mi vubec nelibily. A musim rici ze v male poslechovce se mne moc nelibily uz ani ransomovy hnedocerne regalovky s Daytonem ND25FW a nevim cim na stredobasech. Malo basu a mozna moc libive. Ovsem zpracovani, predevsim dyha fantasticka.
Pak uz jsem bohuzel musel vyficet, skoda ze neslo zdrzet se dele. Asi velka skoda, ale co se da delat.
Pri ceste domu stejny problem ktery popisoval scarabeo - uvedomil jsem si ze jsem pres den skoro nepil. Takze skopekboleni ke kteremu asi prispela i vyrazne vyssi poslechova hlasitost nez na jakou jsem zvykly, posloucham opravdu potichu. Takze nalit do sebe co se da a pak chcani za kazdou vrbou. A stejne to moc nepomohlo

A TLU ma pravdu, cesty naprd.
Jeste jednou prevelike diky a pokud bude priste moc rad se zucastnim.