Já prostě teť mám dilema.No prostě jsem zjistil,že basy co mam jsou pro mě už nedostačující a o to by ani tak nešlo,páč bych si postavil další na zdvojení popř 4 na stranu,ALE já BLBEC (páč jsem si myslel že to bude stačit a chtěl jsem hrát stereo i basy..omg!!) tak jsem si koupil ps100 ve 4 ohmovém provedení...a co teť.tet se toho musím zbavit (no nvm kdo si vezme 4ohm repra) a postavit celou basovou sekci znovu,tzn. že určitě nějakou 18 (na 90% MT18) a 2450 si nechám na satelity (Ciare skončí jako odposlech,a na jejich místo příjde něco jako 12plb+de160 a nebo lépe a to se mi hodně líbí 12NDL76 + DE200 + A7570u a jím podobné,to bych si ještě promyslel) a na basy šetřím na nějaký Crest CC...no zatim to je hudba budoucnosti a nezbývá mi než šteřit,šetřit a zase šetřit
A jelikož je to dlouhá cesta,tak tet jenom potřebuji předělat ty stávající basy,takže to skončí tak,že se zkusím prodat ty ps100 a dát místo nich LF15G401 a krmit to zatim (opatrně) v mustku 2450...nic víc s tím tet neudělám..

A nebo se pak na ty 18 vyprdnou,nechat si 15G401 a jít cestou SBF15 a zdvojovat je na straně vždy...doženou 15 ve větším počtu 18?Na mě prostě je už 18 velká a když dělám něco malého tak sat/basy/rack/gramce adt tak všechno nacpu do kombíka,s MT18 bych ,musel kvuli 2ks shánět vozejk