Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 12:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2183 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 110  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Autá a všeličo okolo
PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 16:21 
Řádný člen

Kraj: SR - Košický
Zorg píše:
laminate, nevíš do kterého auta se tedy vejdou 3 sedačky vedle sebe? Nějaké Mondeo?

Zorg, nemusí byť hneď mondeo, aj keď prečo nie. Mali sme ford focus 2000 kombi a dali sme 3 sedačky vedľa seba, preto som bol milo prekvapený, keď som v domnienke kúpy relatívne rovnako veľkého auta - kia ceed sw 2009 zistil, že sa tie tri sedačky zmestia pohodlnejšie.
Samozrejme, nikdy nezabudnem na mazdu 626 2,0 benzínová atmosféra r.v.1997, ktorú som mal vo firme cca 2roky (2003-2005) a to bola obývačka, tam so sedačkami nebol nikdy problém :-)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 16:26 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Laminat: Přitom by stačilo tak málo: Každýmu, kdo jezdí s vystrčeným pindíkem napařit pětikilo pokuty a nepustit ho dál, dokud to nesundá. Pokud tedy to je sundavací. Většinou to jde i bez nářadí, někdy stačí sedmnáctka klíč. Mám za to, že do dvou šroubů je to pořád sundavací. Nemáš klíč? Nechceš se špinit? Není problém. Dej sem techničák, nechej si to sundat v servisu a zajeď si na technickou. Myslím, že v prvních dvou-třech letech by měli cajti na pokutách větší rito než za nějaký měření rychlosti. A náklady na techniku nulový.
Kdo si umí odpřáhnout přívěs, ten si umí i sundat kouli. Na tom absolutně není co řešit.
Abych někoho nenasral: Kdo má pevný tažný zařízení, tak předpokládám že to má na tahání těžkých nákladů a to nepotřebuje zdaleka každej. To se snad dá ošetřit nějakým schválením pro daný účel. Taky s tím nejspíš dotyčný umí jezdit. Jinak to nepovolovat. Já tady mám na mysli takový ty dosluhující městský Fabie a Oktávky na parkovištích u Penny.

Zorg: Ty máš tři děti? Kolega si pořizoval Galaxyho už kvůli dvěma. Myslel si, že když se mu tam líp vlezou i s kočárkama a hromadou hraček, žrádla, pití, náhradních hadrů, botiček na přezutí a pytlem jednorázových plen, bude ho to míň srát. Ale sralo ho to furt stejně.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 17:04 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Ransom: Já jsem třeba tažný na autě nikdy neměl, protože to podle mne przní vzhled auta. Ale asi si ho budu muset pořídit kvůli držáku na kola.
Ad Zorgovy děti: Ono se do Galaxy kupodivu vejde míň zavazadel, než do běžného kombíka.
Můj kamarád si koupil sedmimístného sráče, aby moh dvakrát ročně vzít sousedovy haranty recipročně na výlet ale kufr má při vyklopených zadních sicnách podobný, jako Porsche Cayman. A mne by sralo, kvůli takovýmhle pár akcím jezdit furt s autobusem. To je lepší vzít Ochcávku a Fóbii.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 18:01 
Moderátor

Já tím chtěl hlavně říct, že kolegu nesralo ani tak auto, jako spíš jeho vlastní spratci. Já mu pak radil multikáru s klecovou nadstavbou (byla k mání z Technických služeb v Náchodě), ale to už bylo pozdě.
Jednou mi ty dva kluky - to už byli v první a druhý třídě - strčil do služebního auta a ještě si pro něco šel. Já holomky znal, věděl jsem čeho jsou schopní a tak jsem si je změřil zlým pohledem a zavrčel jsem: "Na nic nešahat, do ničeho nekopat. Kdo bude zlobit, toho zabiju." Pavlík se pak nestačil divit, když celou pětiminutovou cestu ta chamraď seděla bez hnutí a ani nedutala. Asi za týden se mě ptal, co jsem s klukama proved, že až do večera byli u babičky nezvykle zticha.
Sedmimístný auto (pokud nepočítám opravdový mikrobus) mi vždycky přijde takový... nepatřičný. Asi jako trojmístná motorka.

TheKytu: Ano, auto pro zábavu je (narozdíl od všelijakého zasvěceného okecávání) přijatelné vysvětlení a o tom pak nediskutuju. Mě by třeba bavil Ural 375 nebo nějaká přemotorovaná neohrabaná Amerika.
Kamarád si takhle koupil za devět mega obří vyprošťovací náklaďák. On sice má tady v okolí poměrně významné autoslužby (asistence, odtahovka, parkoviště pro bouračky, vrakoviště...) a tak si to okecává, že kdyby se jako stalo něco opravdu velkýho. Ale všichni víme, že to má hlavně jako velkou hračku a vidíme jak mu svítí očička blahem, když vyjede. Motokros mu manželka zatrhla po jedný bouračce, když se měsíc ne a ne probrat.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 18:22 
Řádný člen

Já mám taky sen - koupit si T 148 autojeřáb nebo kloubový autobus a jezdit na tom normálně do práce. Akorát se osypávám ze setkání s městskými úředníky, až bych si šel pro parkovací kartu k tomuhle, že to je normálně moje hlavní auto. Když může někdo mít Hummera, co bych já nemohl mít Tatru?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 18:57 
Moderátor

Z otáčení toho kloubáku v tý vaší úzký slepý ulici by mohlo být pěkný video na Youtube.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 19:19 
Řádný člen

Ona není slepá, jen je tak označená. A na virtuálním konci je místa na otočení hafo.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 19:29 
Moderátor

Tak to jo.
Nebo bys ho mohl vždycky zvednout tím jeřábem a otočit v luftě. Manželku bys nechal udělat vazačský zkoušky.

Jen mi ještě napadlo - co by tomu říkali sousedi, když bys to ráno navrknul a nechal běžet než se natlakujou vzdušníky. Tatra má díky vzduchovému chlazení krásný zvuk a čmoudí za studena míň jak Avie.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 20:14 

Já zatím 3 spratky nemám, jen jsem sondoval pro kolegu. Asi mu teda poradím toho Caymana do města na normální ježdění s milenkou a manželce potom nějakou tu S6, kdyby s nimi chtěla jet taky a brát i děti :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 20:34 

Kraj: SR - Trenčianský
laminat píše:
Já mám taky sen - koupit si T 148 autojeřáb nebo kloubový autobus a jezdit na tom normálně do práce. Akorát se osypávám ze setkání s městskými úředníky, až bych si šel pro parkovací kartu k tomuhle, že to je normálně moje hlavní auto. Když může někdo mít Hummera, co bych já nemohl mít Tatru?

Ja prezmenu chcem T813 8x8, príp. novšiu T815VT 8x8 :mrgreen:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 20:44 
Řádný člen

A ja G300D...ale je dost drahý a bylo by mi k ničemu. Nemám na offroad čas.
Jinak celkově mi víc říkají starý auta, než nový plastový kelímky se 150-ti řídícími jednotkami sletovanými bezolovnatým cínem a ocelovou kabeláží, které evokují spíš pojízdnou selfie tyč, než auto.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 21:06 

Kraj: ČR - Jihomoravský
TLU: Přesně. Většina novejch aut co všechno dělaj sami mi vůbec nic neříká... A to vlastně doslova například s příchodem elektrických posilovačů řízení.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 21:11 
Řádný člen

Priatelia - jednej veci nerozumiem - tému okolo PC ste odmávli a okolo áut sa kopec ľudí angažuje akoby to bola skvelá frajerka...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 21:21 

Tak asi se tu víc lidí baví radši o autech, než o kompech. Co je na tom divnýho?
To nemyslím zle, ale třeba já v tom tématu nemám co říct, tak tam nebudu bezdůvodně psát.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 21:25 
Moderátor

Ano, jako zábava mají ty starý auta rozhodně něco do sebe. Ať si reklama říká co chce.

Brácha měl sen trochu skromnější a tak si ho nedávno splnil - dává si dohromady Nissana 100NX s rozdělávací střechou a stotřiačtyřicetikobylnatým dvoulitrem. Je to starý, mrňavý, ale má z toho radost jako malej kluk. Díky tomu jak to je malinký, tak i s tím nic moc motorem ujede kdejaký současný nadupaný dvoutuně. Jenom si myslím, že by si měl na střechu namontovat nějakou tyčku s praporkem. Z normálního auta to totiž moc není vidět.

S kamarádem ještě namontovali stejnej motor do starý Micry. Jezdí s tím jen závody (sprinty). Naštěstí. Na silnici by to bylo hrozně nebezpečný.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 21:27 
Řádný člen

:)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 21:31 

ransom píše:
dává si dohromady Nissana 100NX s rozdělávací střechou a strotřiačtyřicetikobylnatým dvoulitrem

Tak přesně takový auta úplně miluju. Můj sen je MX-5 druhé generace, ale to není moc použitelný jako hlavní auto, takže snad někdy jako druhý...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 21:49 
Moderátor

Tím je pro mě téma "auťáky" zcela vyčerpané. Bavte se.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 23:36 
Řádný člen

Ja počítače nenávidím. Je to pre mňa len hromada elektronického šrotu a nutné zlo bez ďalšej hodnoty. A rozhodne sa nemienim angažovať v hádkach okolo antivírov, grabovania mp3 alebo windows vs. linux. Mám toho plnú p..u z roboty a nemám záujem sa o tom baviť ešte aj na repromanii.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 27 úno 2017 07:25 
Řádný člen

Penjo: Tatra bez čumáku má polovičnú hodnotu ale keď už, tak potom 815 letiskový ťahač.
PC: Počítač je pre mňa pracovný nástroj a voľný čas mu nevenujem, netuním ho, neriešim Linux ani nič podobného.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2183 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 110  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]