Poslední návštěva: Právě je 26 kvě 2026 11:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2575 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 129  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co Vás dnes naštvalo?
PříspěvekNapsal: 23 črc 2016 17:30 

Tak foto, foto ;) co že to bude za satelity?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 črc 2016 22:33 

Dokončení mého cca 4 roky rozjetého projektu univerzálního 2.1.
Asi to pofotím až v týdnu úplně složené. A nejradši bych z toho snímku vyříznul horny, protože stříklé warnexem vypadají tak pěkně, že bych žárlil, kdybyste se mi na ně dívali. Ve stejně nastříkané budce to kouzlo ale bohužel zanikne.
Dnes a zítra dělám vyhybky, a už to poprvé pustím...

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 31 črc 2016 21:35 
Řádný člen

Kraj:
Naštval mě pan Jiří Hubáček z Doubravice 42 Pardubice 19. 53319.
Majitel obchodu elektronika - eshop.cz.
Koupil jsem v jeho obchodě navigaci.Po nějaké době čudlík na zapínání vlezl dovnitř a navigace nešla zapínat.Navigace až na tenhle mech. problém normálně fungovala.Šlo to chvíli zapínat a vypínat párátkem. :)
Volal jsem.Psal jsem a vše zbytečně - odezva = 0.
Tak jsem navigaci odeslal k reklamaci nebo opravě.No bohužel se mi vrátila zpět tak jak jsem jí odeslal.
Abych nemusel čekat na vyřízení reklamaci koupil jsem ani jsem netušil,že tak prozíravě jinou.No, že to dopadne až takhle jsem opravdu nečekal.
Nějaké problémy jsem už při obchodech na netu měl,ale vždy se to nakonec nějak ke spokojenosti vyřešilo.
Takže první špatná zkušenost.
Chtěl jsem zprvu vlastně varovat před jeho obchodem.No zbytečně. Neplatí ani za stránky, takže ho smáznuli.... :roll:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 31 črc 2016 22:35 

To je dost hnůj.

Smál jsem se máti, když přefikla karton flašek jednou kudlou z darované sady nožů Fiskars(už je to dýl). Chtěla fiknout jen ten obal, ale nůž byl příliš ostrý, a mávnutím si poradil i s plastovými lahvemi. Pár litrů vody na zemi. Tož jsem se máti vysmál s tím, že jsem jí přeci říkal, že to jsou ostré nože.

No dnes jsem to dostal sežrat (zpět) zase já. Výsměch to byl velice potupný.
Nasekal jsem se svou Fiskars sekerou už cca 10 metrů dřeva. Dnes jsem vylezl, abych sekal další. Taky jsem jí podcenil. Při přehmatávání jsem jí vzal nějak nešikovně, a otřel jsem si její ostří o ruku. Nepřiel mi ten "hmat" jako neuvážený, nebezpečný. Opak byl pravdou. Bylo to hodně ze strany, žádný sek, ani přímý směr kolmo do ruky, tak jsem z toho neměl žádný respekt. Chyba. Normálně mě řízla jak ta kudla. Nebo spíš jak katana. Těsně vedle žíly, ale asi do šlachy. Hnusný pocit v té ruce teď mám, věru!

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 31 črc 2016 22:45 
Řádný člen

Kraj:
Tak to je proti navi nic.
Pokud můžeš hýbat prsty tak je to ok.Já jsem po seštupování šlach asi tak půl roku myslel,že si už na kytaru nikdy ani nezabrnkám.
Ale to jsi mi připomněl.Na sekání dřeva mám celkem úsměvnou zkušenost.
Odlétající kus dřeva mě trefil téměř přesně mezi oči. No a já si nachvilku normálně ustlal.
Jak to zpívá Nohavica ten anděl se někdy fakt nalítá. ;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 srp 2016 00:18 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Já jsem před lety narychlo kupoval příčníky na hagusy. Po vyzvednutí v krámě jsem je chtěl hned zkusit nasadit na auto, tak jsem říznul silný igelit, ve kterém to bylo zatavené, obyčejným kapesním nožíkem Victorinox. I s palcem na ruce. Ještě že ten krám byl přímo u vojenské nemocnice ve Střešovicích. Na úvod mě tam doktor seřval, jestli jsem si to dezinfikoval naftou (vytekla mně do lékárničky nafta z kanystru a já jsem si to tím ovázal), čtyři nebo pět štychů a jel jsem. Šlachy naštěstí chycené nebyly ale cit v tom prstu jsem ztratil, protože jsem si fiknul nějaké nervy. Výborně se s tím řídilo (protože to bylo před odjezdem na dovolenou v Jeseníkách, kvůli které jsem kupoval ty příčníky). První převaz mi dělali ve špitále v Jeseníku, pak jsem přímo odtud jel na služebku do Maďarska tak na druhý převaz jsem se zastavil v nemocnici v Břeclavi. Tam doktorka sprásknula rukama, kdo že mi to dělal, že takhle se to už dneska vůbec nedělá - ale už bylo pozdě.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 srp 2016 08:10 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
scarabeo - u některých značek se dá reklamovat přímo v centrálním servisním centru a nepotřebuješ k tomu tedy ani prodejce, který asi již neexistuje. Záleží co je to za značku a jak to mají řešené.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 srp 2016 13:18 
Řádný člen

Kraj:
Tak to je síla Lamináte.
Lukyssi díky. Zkusím se po tom trochu pídit, ale to bude asi "neznačková" bylo to ze Slevomatu. Jsem chtěl ušetřit, tak jsem ušetřil. :) Dobře mi tak nemám tam nakupovat.
Spíš to vypadá, že se do ní mrknu když je to mechanická závada.
Horší to být nemůže když teď nejde. ;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 srp 2016 00:09 

Kraj: ČR - Olomoucký
Doslova mě nasr**a tiskárna.Netiskla a netiskla.
Tak si zahrála na Gagarina a letěla z prvního patra.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 srp 2016 08:35 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Takhle jsem jednoho krásného letního rána, asi tak kolem páté hodiny, viděl letět z otevřeného okna zvonící budík. Tam zase asi naopak vadilo, že funguje jak má.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 srp 2016 15:18 

Kraj: ČR - Jihomoravský
Koukám, že před přistáním jí selhaly brzdný trysky :lol:
A až tě nasere manželka, dáš sem taky fotky?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 srp 2016 20:31 
Řádný člen

Kraj: ČR - hl. m. Praha
Mě dneska naštvalo tohle: montuju tu sérii počítačů a CPU patice jednoho motherboardu vypadala z výroby takhle :

fotky někdo sežral ...

Asi bylo pondělí nebo pátek ... ale jak tohle projde kontrolou ? To je vidět, že se nedělá nebo namátková :roll:

Asi si někdo řekl, že 1146 pinů stačí ...

Naposledy upravil Akusta dne 19 bře 2018 00:38, celkově upraveno 1

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 srp 2016 21:41 
Moderátor

A nešly by ty čudlíky dokoupit?
Stejně je obdivuhodný, že sis toho všimnul. Takový malý čudlíky. To není jen tak. Já bych si toho určitě nevšimnul a vztekal bych se, že mi to nefunguje. Vůbec by mě nenapadlo čudlíky předem přepočítat.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 17 srp 2016 22:00 
Řádný člen

Kraj: ČR - hl. m. Praha
ransom píše:
A nešly by ty čudlíky dokoupit?
Stejně je obdivuhodný, že sis toho všimnul. Takový malý čudlíky. To není jen tak. Já bych si toho určitě nevšimnul a vztekal bych se, že mi to nefunguje. Vůbec by mě nenapadlo čudlíky předem přepočítat.

Takhle to nefunguje. Je to moje povinnost. Prohlédnout CPU i patici. Kdyby byla poškozená patice a já to nezkontroloval, smontoval a něco by odešlo, neměl bych (kdyby mi to prokázali) nárok na záruku. Takže musím dávat setsakra bacha !

To nejsou čudlíky, ale maličké přesně najustované pružné kontakty. Do toho bych se nesral. Jině po záruce. Ale jen se je pokusit narovnat, jsou-li deformované. Není to prdel a většinou to nejde. Ale tyhle chyběly úplně.

Počítání: asi si děláš prdel, co ? To se kontroluje pod různými úhly v ploše, dobře nasvícené. Anomálie si všimneš (jako na Spartakiádě, když jeden cvičenec porušuje strukturu) ...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 srp 2016 16:10 
Řádný člen

Mě dneska zase jednou nasralo, že jsem si vzpomněl, že na Aukru byl ten Dual 1229 i se skříňkou a já jsem na něj zapomněl, je dávno po aukci a gramofon bůhví kde.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 srp 2016 16:26 
Moderátor

Blázníš? Několik lidí tady kvůli Tobě nepřihazovalo!!!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 srp 2016 17:01 
Řádný člen

Vidíš, jak jsem blbej? A to se mi už stalo podruhý. Mně to úplně vypadlo z paměti. Tak se omlouvám Tobě i Yarmilovi a až se k nějaké 1229 dostanu, máte na ni přednostní nárok.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 srp 2016 21:26 
Moderátor

Šak já psal že ho nepotřebuju. A Yarmil si může koupit tenhle:
http://aukro.cz/dual-1229-gramofon-1972 ... 34029.html

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 srp 2016 21:42 
Řádný člen

Jo tak na tenhle jsem už soudružce psal, jestli jí náhodou nejebe. Ale je fakt, že fungl nový 1229 za trojku byl super kšeft, ojetiny ve slušném stavu se v Nemecku prodávají kolem 200 - 300 evri.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 zář 2016 10:07 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Včera mne neskutečně naštval Teac X-2000M. Dostal jsem ho do opravy kvůli nedržení rychlosti posuvu a zatuhlé mechanice. Udělal jsem tedy, co bylo třeba (vyčistil komutátor motoru, vyčistil a namazal mechaniku, seřídil tahy) a těšil se, jak ten sráč pěkně maká...no trvalo to jen asi cca 20 minut. Od magnetofonu jsem odešel, nechal ho běžet a šel si udělat večeři. Když jsem se k němu vrátil, magnetofon byl tak nějak v pozici "stop", počitadlo mrtvý, za to na něm svítily porůznu kontrolky funkcí...ovládání mrtvý. Z nevysvětlitelných důvodů šlusnul stabilizátor 7805 a poslal do napájení ovládání cca 12V. Vypadá to, že mikropočítače LM6402H a LM6405H odešly do věčných lovišť. Co s tím teď budu dělat fakt netuším. Kdybych tyhle šváby i sehnal, tak jejich ROM nenaprogramuju, protože nemám jak. Sehnat je naprogramované přímo pro X-2000M je dnes už asi nemožné. Jedině sehnat celou desku řízení, což nebude ani jednoduchý, ani levný...odhaduju, že pokud se někde objeví, tak míň jak 300€ stát nebude... :(

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2575 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 129  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]