ransom píše:
Nepomohla by síťová pračka? Prej to dělá lepší prostor.
Nasadils mi brouka do hlavy- oběhl jsem svou Whirlpoolku dokola a síťovek konektor jsem na ní nenašel
---
K těm údajným pútkám: Je sice pravda, že každej lišák chválí svůl ocas, ale já prošel od Dosu a následně Win 3.1 až po WinXP (doma) a v práci ještě Win7. Teď jsem na Linuxu už cca 8 let (přesně si nepamatuju). Takže opravdu necítím potřebu nějakej systém bezdůvodně pomlouvat. Kdybych byl i jen sebemíň přesvědčenej, že Win jsou použitelný, zůstal bych na nich a neučil se dlouho Linux. Ale prostě mám už dost zkušeností z obou systémů, takže si můžu dovolit porovnávat, a ať se to komu líbí, či nelíbí, není v tom žádnej fanatizmus, jak zde už někdo před nějakou dobou psal, ale prostě zkušenost. Ano, systém bez chyby neexistuje a nikdy existovat nebude, ale je otázkou, kterej jich má víc a kterej se dá z těch chyb vytáhnout. A Windowsy prostě už dávno nejsou použitelným a bezpečným (to nebyly asi nikdy) systémem. Tvrdím (a za tím si stojím) že nejlepšími okny byly XP- až po XP se to dost zlepšovalo, a od XP to padá do propasti.
Ano, v Linuxu jsou taky chyby, ale vždy se dají řešit. U Win mi většinou nepomohla ani jejich slavná technická podpora- prostě nevěděli, neznali. Pokud srovnám množství problémů, co jsem zažiol s Win a ty co jsem zažil s Linuxem, tak to je jako bych srovnával první motorovej kočár s Bentley.
Je fakt, že kdo používá počítač na Fakebůček a net, tak je mu to jedno, ale já s počítačem pracuju, a to je pak v použitelnosti a spolehlivosti systémů sakra rozdíl.
A hádejte, na čem jede řízení kosmických letů u NASA? Na Linuxu. Mají dokonce vlastní distribuci, kterou si může každý stáhnout a nainstalovat. Opravdu si nedokážu ani v tom nejdivočejším snu představit, že by jeli na Win10

Jo, a ty 10 znám taky, protože pro spoustu známých dělám jejich osobního správce PC (nedobrovolně), takže i tenhle šmejd jsem už dostkrát zprovozňoval a opravoval (nechal bych to dělat kriminálníky za trest- to by bylo polepšenejch.