TheKytu píše:
I když na PC jsem rozhodně odpůrce Linuxu, tak na mobilu bych zase nic jiného než Android asi nechtěl (jedině snad iOS). Windows Mobile mi přijde strašný.
Ad Linux - to už tu bylo, ale oproti woknům Ti nikdo vyhozenej dveřmi oknem neleze. Zatím je to nejklidnější systém. Ovšem, pokud máš rád tu vlezlost, systémy Big Brother apod., pak je aktuální OS z Redmontu Tvoje srdcovka.
Ad Android - mám ho na telefonu i na tabletu. A když něco zdánlivě zadara instaluju a vidím, které zdroje to žádá alokovat a sdílet, vždycky se zarazím ... takže další Big Brother. Takže to není grátis. To si jen hloupý BFU myslí.
Naposled mně úžasně "pobavil" Mimozemšťan, když jsem seděl v již komentované skvělé
cukrárně v Rohovládově Bělé a pro kamaráda jsem udělal fotku krabice s cukrovím shora (je tam velká adresa atd.) a telefon se mě zeptal: chcete tuto fotografii přiřadit k lokalitě hříbitov v RB ? (To je kousek naproti) ...
Hned je vidět, čí ten Android je ...
Takže suma sumárum: furt je na tom ten Open Source nejlíp. Klidný, tichý, seriózní. V Redmontu i u strejdy Googla by prodali i Vaše ségry nebo dcery do bordelů, jen aby měli penízky. Nic jiného je totiž nezajímá ...
V mezidobí, co jsem tu nebyl, pracuju na opravách zbořených systémů nejrůznějších zákazníků nezvaným sráčem zvaným W10 ... Ale od 30 letých po 80 leté, všichni postižení se shodují na jednom: všichni mluví o tom, že by rádi podali žalobu na MS. V klidu si pracovali a najednou nemají místo na disku a systém je zbořen. A musí někomu zaplatit za uvedení do pořádku ...
Až mne to štve, protože na to zrovna teď nemám čas. Není to na 10 minut. A v některých rodinách se pohádali, poněvadž se vzájemně obviňují, kdo na co kliknul, že se to tak zesralo. Netuší, že to tak bylo svinsky naprogramované.

Nejhorší je, že díky takovémuto hnoji zcela zapadnou informace o úžasných výzkumech, jako třeba jak zálohovat stop-stav DNA ve chvíli, kdy je člověk zdráv a pokusy udělat ROLLBACK ve chvíli, kdy na Vás vleze zákeřná choroba (nádorové onemocnění apod.).
Tomu říkám technika ve službách výzkumu pro lidi. A ne prodávat informace, rozšiřovat SPAMy a aktivovat BOTy !