Zorg: Bůh ví, jak tohle ještě skončí!
Koukám na to z úhlu akutní potřeby zesilovače. Vlastní vývoj digitálu tak jak si to představuju by u mě asi bylo přes rok práce. Čínskej šit od Thomanna nekoupim, a volnejch 40k na takovou hračku v továrním provedení taky nemám. Tohle za cenu kastle z Modushopu mi přijde jako prozatím nejschůdnější. Není to něco, co bych konstruoval s tím, že s tím budu spokojený až do smrti. To asi ne. Prostě hraní.
Preamp? kdeže... JEDEN POTENCIOMETR! Na modulu IRSka jsou operáky, aby to nakrmily, a z venku to bude krmit DSP. Z dálky to s tím vypínačem a jednou LEDkou bude vypadat asi velmi stroze, ale nenechte se zmást. Tahle krabice bude opravdu úplně hloupá.

Kdyby tu šťávu ze vstupu na výstup mohlo přehazovat UKčko lopatou, tak tam v tom zesu je.
ransom:
1) To je velice komplexní otázka. Nutné to není. Asi by se to uchladilo v tom smyslu, že by to nezařvalo. Ale proč nechctít to uchladit ještě o patnáct, dvacet stupňů níž... Nejvíc se budou hřát cívky výstupního filtru toho Dčka. Ty není jak chladit než vzduchem z ventilátoru. Moje větráky rozhodně hlučný nebudou, poběžej jen když bude potřeba, a prachu natáhnou minimální množství (pomaleší 12cm modely). Ten modul mě bez dalšího sraní v tomto trošku omezuje. Musel bych ho hodně kuchnout, a zkoumat co dělá po modifikaci (tranzistory dál atd).
Ještě nad tím zapřemýšlím.
2) Asi si poměřím, co se na těch diodách děje až pod zátěží. Nebudu tam rovnou cpát kondy, jen protože se to dělá. Diodu jsem vybíral pečlivě, a je na to stavěná, měkká pro RF. Zbylé aspekty by měla filtrace po cestě ufiltrovat. Podle datashitů by to mělo velmi dobře a bezpečně fungovat bez jakékoli dopomoci.
3) Neupsal. Určitě to jde řešit i jinak, šetrnějí a složitěji, třeba měřením napětí na rezistoru (hlídání operákem), ale to je zas další obvod. Jeden šikovnej už tam je. Když si konec pápne, To napětí kvůli předřazenému rezistoru přirozeně nedostane, a UVP na koni prirozeně zareaguje. Teď to vychází na +-1A po dobu 300ms. To pro ten rezistor nemůže být nejmenší problém.