Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 22:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kniha
PříspěvekNapsal: 22 bře 2014 10:02 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Bo si nejsem jistý, že si příspěvku ve správné rubrice někdo všimne, hodím pro jistotu totéž i sem.
Pokud to admin bude považovat za zbytečné mrhání prostorem, nechť prosím zjedná nápravu.

Protože jsem nikde nenašel tuhle knihu v elektronické podobě (krom nepříliš kvalitního neoříznutého skenu dvoustránek v pdf) naskenoval jsem tu svou (starší vydání) a hodil ji na UlozTo.
Je to v poměrně vysokém rozlišení (1500x2000).
Pokud to nepotřebujete tisknout, nebo pokud vám to počítač blbě vykresluje, tady je totéž v polovičním, ale ještě dobře čitelném rozlišení. Není problém to pak číst i na slabším stroji (zkoušeno na historickém noťasu s celeronem, integrovanou grafikou a 256MB RAM, který už má s tím vyšším rozlišením docela fušku).

Kdyby se někomu chtělo vypreparovat text a obrázky a sestavit z toho opravdový e-book, mám uložené i jednotlivé stránky v .jpg. Já to tedy rozhodně dělat nebudu.

Pokud by někdo chtěl přihodit těch pár věcí, které byly přidány do novějších vydání, může mi je poslat a já je tam přidám. Nepovažuju to ale za nezbytné, ta podstatná kostra z původního vydání je podle mého nejdůležitější.

Dělal jsem na tom celou noc a vychlastal flašku Ferneta a PETku Toniku. Pokud někdo máte zájem přispět, můžete mi poslat novou flašku, než si manželka všimne, že na skříni chybí. Ona by pak chtěla taky, což by neúměrně zvedalo náklady.

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Kniha
PříspěvekNapsal: 22 bře 2014 14:45 

Kraj: SR - Trenčianský
Super, dobrá kvalita, zrovna sa mi to hodí. Kúpil som nedávno Delicia Music 30, tak uvažujem, že si z toho niečo postavím na pekné počúvanie, dlhšie uvažujem nad KE 150, len tie rozmery bední ma brzdia, tak uvidím. Od nás by som Ti mohol poslať jedine Trenčianske brandy ;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 bře 2014 08:19 

Ransome děkuju, to musela bejt docela fuška, za každé stažení by jsi měl dostat alespoň pade :) to se v dnešní době moc nenosí aby dělal někdo něco zadarmo...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 bře 2014 10:16 

Kraj: ČR - Liberecký
Až budu zase v Náchodě, tak ti dovezu dva panáky Tatranského čaje 82. Co do obsahu alkoholu by to mohlo vyjít podobně jako flaška fernetu :mrgreen: . Já ho s velkou úspěšností užívám při začínající nemoci.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 bře 2014 12:28 
Moderátor

To lemtá moje žena. Na mě je to moc sladký.

Práci neřeším, beztak bych to dělal pro sebe. Pokud to pomůže i druhým, nežil jsem nadarmo.

Koukal jsem ještě na to naskenované novější vydání, co tam někdo uložil. Možná z toho něco vydoluju, i když zázrak to už tedy nebude.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11 úno 2016 11:05 

Kraj: SR - Bratislavský
Nazdar,
kto by si chcel prečítať viaceré publikácie z oboru elektroakustiky nech zadá do vyhľadávania na ´uložto´ TsTT

Promiň Ransome.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 kvě 2016 22:32 

Kraj: SR - Bratislavský
Ešte jedna užitočná kniha, Príručka elektroakustiky od Josefa Merhauta.

http://uloz.to/xyhkPQM/prirucka-elektro ... rof-in-exe

Offline Profil E-mail  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]