Poslední návštěva: Právě je 28 kvě 2026 13:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6308 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 316  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co vás dnes potěšilo?
PříspěvekNapsal: 28 pro 2015 21:46 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Ona právě na muziku je, jenže nějak poslední dobou přepíná na "alternativu". Ještě před pár lety by na ty AC/DC šla se mnou. Teď jsem v prosinci, když byla nemocná, absolvoval místo ní koncerty Ivy Bittové a Radúzy. A právě naopak, není vůbec na jídlo (leda bych ji vzal do nějaké Góvindy) a kafe nepila snad nikdy v životě.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 pro 2015 21:55 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
A sakra... No ale i to je řešitelný. Třeba sem:
https://www.ticketportal.cz/performance ... dp=1554908
Janota je dobrej.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 pro 2015 23:09 
Řádný člen

No, to by mohla být volba.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 pro 2015 10:30 
Moderátor

Brácha vyndal ze zadního plata zakoupené staré káry tohleto.
Zatím jsem nerozluštil s jistotou pro koho to asi Tesla vyráběla. Na 99% ale pro Grundig. Jeden má domuchlanou membránu a drhne, ale snad se podaří je zprovoznit oba.
No a pak jsem získal zesilovač Grundig V210 z řady Fine Arts. Trochu opotřebovaný, ale údajně v pořádku. Vzal jsem si ho spíš ze zvědavosti - co jsem slyšel, tak to navzdory podivnému designu má slušně hrát.
Příloha:
ARN5606.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 pro 2015 11:42 
Řádný člen

V 210 je řada Performing Arts (midi). Já jsem měl receiver R 310 se stejným zesilovačem. Nehraje to špatně ani excelentně, tak standardně. Co hraje fakt dobře, jsou z "velké" řady s tímhle úchylným dezénem zesilovače V 3 a V 4.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 pro 2015 12:08 
Moderátor

Díky za upřesnění, má to opravdu 360mm.
Já nečekám zázraky, chci si ho jen prošťourat a nechat do zálohy až zase někdo bude potřebovat upgrade z nějaké minivěže nebo Tesly. Nebo do ložnice, do kuchyně či tak nějak.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 pro 2015 13:31 
Řádný člen

Jo, to jo. Jen je vhodné kvůli příšernému dezénu si k tomu obstarat i CD 210, protože tohle se fakt s ničím zkombinovat nedá bez urážky estetického cítění.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 pro 2015 14:41 
Řádný člen

Kraj: ČR - hl. m. Praha
No comment:

Příloha:
seenager.jpg

:lol: :lol: :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 pro 2015 16:31 
Řádný člen

Kraj:
Dobrý Akusto... :) Mám to taky všechno se zpozděním....
Mě dnes potěšila náhrada kterou jsem si přivezl za Kenwood KA 5020.Mnohokrát děkuji tímto Laminátovi za dobré nasměrování.
Není to sice úplně přesně ten typ.Tenhle je o dva roky starší a taky jsem přišel o 2x5 W ,ale to asi přežiju.....
Měla to být dobrá náhrada za Kenwood což bezpochyb je.I když je dost ošklivej mnohem ošklivější než Akai.Tak mi připadá,že hraje o dost líp než AM-57.
Myslel jsem ,že už nic lepšího být nemůže .......
Je to sice blbost ,ale úplně mě dostalo motorické přepínání vstupů d. ovladačem.
Poslouchám a se... m... :)

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 pro 2015 16:44 
Řádný člen

Ještě si pohraj s Variable Loudness a budeš vědět, proč je Yamaha v komerční třídě nejlepší.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 pro 2015 18:10 
Řádný člen

Kraj:
To je hodně zajímavý knoflík.Možnost nastavit Loudness plynule.Některým nahrávkám připepření asi prospěje nebo při tichém poslechu.U dobrý nahrávky pomalu ani nepoznám když zmačknu direkt.
To budu muset teprve všechno pořádně otestovat.....
Teď mě potěšila i má drahá polovička.Pustil jsem jí její oblíbené IL Divo z Collosea a prý to má opravdu nádherný zvuk.A to jsem hrál bez korekcí.Tak si tu tak chrochtám... :)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 pro 2015 20:15 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
scarabeo ta Yamaha vypadá pěkně. V čem je tak velký rozdíl ve zvuku oproti tomu AKAI? Můžeš to nějak jednoduše popsat?
lamináte čím je YAMAHA v komerční třídě nejlepší? Nepochybuji o tom,jen mně to zajímá a třeba to nám málo zkušeným pomůže při výběru aparátu. Děkuji.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 pro 2015 21:41 
Řádný člen

Kraj:
Lapierre zesík mám první den a zkusil jsem ho zatím jen na jednom páru malých dvoupásmových beden.Ale je to hodně podobný tomu jako,když jsem vyměnil repro Pioneer za Totem a třeba receiver Technics 2x 40W za Akai 2x100W.
Zvuku je víc je všude a je příjemnější. ;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 31 pro 2015 02:08 
Řádný člen

Kraj: ČR - Ústecký
Zrovna zkouším poprvé v provozu integrovaný zesilovač z ARS641, konečně sem i přišel na to jak zprovoznit nesymetricky : D ale s RS508B, bojím se to zapnout na repro

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 31 pro 2015 02:14 
Řádný člen

Kraj: SR - Bratislavský
Pekne! A hrá to?

Mňa dnes potešilo, že môj modelársky "výrobok" je funkčný http://i.imgur.com/HkseAIh.jpg

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 31 pro 2015 02:17 
Řádný člen

Kraj: ČR - Ústecký
Musim říct, že to ani na plnou hlasitost nemůžu dát protože by ty ARO asi letěli ven : D hraje to překvapivě dost dobře i s těma RS

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 31 pro 2015 07:36 
Řádný člen

lapierre: Protože prostě hraje nejlíp, nedokážu to nějak popsat. A navíc jsou to poctivě udělané zesík s diskrétními konci, velkými trafy a drátovými propojkami tam, kde tečou větší proudy.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 31 pro 2015 08:34 
Řádný člen

Kraj: ČR - hl. m. Praha
laminat:
Jj, souhlas. Integrované konce nejsou všechno. Osobně mám taky raději verze s tranzistory, pořádným chladičem a bytelným trafem ... Proto miluju Luxmana L-410 (upgradovatelného mrknutím oka na L-430) :D

veselý den PETR

BTW: mě dnes vytáhli z pelechu v 6:00 kvůli zasr. změně legislativy MD ohledně STK od 1.1.2016, která se už zkouší na ostro dnes, místo aby lidi chlastali od rána a v klidu :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 31 pro 2015 09:18 
Moderátor

Mě potěšilo, že když jsem procházel data zachráněná ze svého starého zheblého síťového disku, kromě věcí potřebných jsem našel i pár zapomenutých maličkostí.

Třeba dokument obashující mailovou korespondenci po jednom kouzelném faux pas. Pro mě je to o to veselejší, že řadu zúčastněných i v pozvánce jmenovaných jsem tak trochu znal.
Protože se jedná o muziku, určitě se to hodí i sem.

Pozvánka:

"Milí přátelé,
přijměte mé skromné, ale vřelé pozvání na "Autorský koncert skladatele Jana Míška a jeho hostů", který se uskuteční ve středu 4. dubna 2007 od 19:30 hodin v rámci sborové řady Filharmonie Hradec Králové.
Na koncertě v premiéře zazní přepracovaná kantáta pro smíšený sbor, chlapecké a barytonové sólo, recitátora, flétnu, varhany a tympány. V příběhu se proti sobě postaví Arma - krvelačné zbraně (muži) a Musae láskyplné múzy (ženy). Pseudoantický boj dobra se zlem snad s dobrým koncem, ale pozor: jen pro odvážné posluchače! :-)
Hosty koncertu budou Jiřina Marešová a Svjatoslav Ščihol. Jiřina Marešová představí své dvě skladby: Podobenství o vinném kmeni a cyklus Rozveselte se v Hospodinu pro ženský sbor, varhany a flétnu. Slávek Ščihol se ohlédne za svojí domovinou. Milosť pokoje je skladba inspirovaná pravoslavnou liturgií.
Nás, začínající autory, uchopí a svými interpretačními výkony podpoří Smíšený sbor Jitro, BONIFANTES, Komorní sdružení Ambrosius, členové Filharmonie Hradec Králové a sólisté.
Těším se na setkání s Vámi!
Jan Míšek"

Odpověď, omylem rozeslaná klepnutím na odpovědět všem, to jest několika stovkám kulturních činitelů:
"Zdar Honzo,
normálně bych se ti na to skřehotání vysral, ale dyž tam bude Jiřinka (bejku doufám, že střízlivá, ne že ji zas naleješ, jak na Broňkovi) tak se asi vokážu.
Přeji úspěch. Hezký den. Jiřík"

Celý to sem dávat nebudu, ale následuje řada velice vtipných reakcí z řad nechtěných adresátů...

Naposledy upravil ransom dne 31 pro 2015 09:45, celkově upraveno 1

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 31 pro 2015 09:44 
Moderátor

A ještě jedna věc: Rovnal jsem si těch pár papírových knih, co ještě mám. Mezi nimi jsem vzal do ruky i tři knihy C. S. Lewise, tvořící takzvanou "kosmickou trilogii". A teprve mi došla jedna souvislost.
Já jsem si z nich před časem vypůjčil svůj nick - jméno hlavního hrdiny Ransoma. Nevím proč jsem si to neuvědomil dříve, ale máme tady mezi sebou druhou postavu. Lump z prvního dílu - bezohledný technokratický vědec Weston se v díle druhém spolčí s temnými nadzemskými silami a posedlý démonem se vydá ničit sousední panenský svět, dosud nezasažený zlem. Od té doby přestává být Westonem a stává se Nečlověkem.
Ransom je nucen se mu postavit a po bezvýsledné intelektuální bitvě dojde ke skutečnému boji na život a na smrt (mimochodem jde o jedno z nejlepších zobrazení boje dobra a zla co jsem kdy četl). Ransom nakonec Nečlověka zabije.
Vyloženě mi to pozvedlo už tak dobrou náladu!

Akusta:
Já bych ještě doplnil pár vlastních bodů do seznamu seenagera:

- Jednou týdně se holím.
- Když se to nejméně hodí, přeskočí mi hlas o oktávu výš.
- Bloumám bezcílně po bytě a při hovoru s rodinou podpírám futra.
- Občas mě za doprovodu neznámých pocitů překvapí erekce.
- Poslouchám hudbu, která všem okolo leze na nervy.
- Na hlavě si vytvářím bizarní účesy, ale nevím o tom.
- Mé kalhoty vypadají, jako bych v nich měl posranou plínu.
- Dospělé ženy mě mají za roztomilého idiota.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6308 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 316  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]