TheLastUnicorn ďakujem už by som to mal dať podľa toho návodu do poriadku. Polarita výšiek DT28N a basov ARN226 sú mi jasné. Nespomínaš ale ARO streďák.
Bude sa dať zistiť skutočná polarita stredov ARO667 pomocou baterky? je tam nejaké viditeľné vychýlenie?
paulus33 ďakujem!, terminál by tam bodol, skúsim nejaký nájsť ak by nejaký pasoval presne do otvoru bolo by vyhrané
Cipox je dosť možné, že mám ten pôvodný lebo ja mám červenú bodku na " - " po pripojení batérky + na červenú bodku ho vytláča do vnútra. Preto keď som všetko zapojil podľa schémy jeden repro s ARN226 druhý s ARN665 a pripojil som batérku na vstup výhybky jeden tlačilo dnu a druhý von - následne som prehodil fázu novšieho ARN226 aby oba tlačilo von. Musím to celé jednoznačne prekontrolovať a zapojiť správne, tentokrát s oboma ARN226.
Na bodky pri teslách už sa spoliehať nebudem akurát som zvedaví či sa bude dať zistiť batérkou polarita ARO667. Do vianoc som odcestovaný takže nemám ako zatiaľ skúšať.
BTW doplnil som fotky z lepenia magnetov, pomohla samotná váha bední , a sú teda poriadne ťažké