Poslední návštěva: Právě je 26 kvě 2026 00:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vyosený magnet? ARN226
PříspěvekNapsal: 21 pro 2015 10:56 
Řádný člen

Kraj: SR - Bratislavský
ARN 664 mali pôvodne bodku na -. Na + ju mali chaoticky niektoré série po roku 1978. Všetky ARN 665, ktoré mi prešli rukami, ju mali na +. Ale absolútne by som sa na to nespoliehal, treba to vždy overiť.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 21 pro 2015 15:40 

Kraj: jiný stát a kraj
TheLastUnicorn ďakujem už by som to mal dať podľa toho návodu do poriadku. Polarita výšiek DT28N a basov ARN226 sú mi jasné. Nespomínaš ale ARO streďák.
Bude sa dať zistiť skutočná polarita stredov ARO667 pomocou baterky? je tam nejaké viditeľné vychýlenie?

paulus33 ďakujem!, terminál by tam bodol, skúsim nejaký nájsť ak by nejaký pasoval presne do otvoru bolo by vyhrané ;)

Cipox je dosť možné, že mám ten pôvodný lebo ja mám červenú bodku na " - " po pripojení batérky + na červenú bodku ho vytláča do vnútra. Preto keď som všetko zapojil podľa schémy jeden repro s ARN226 druhý s ARN665 a pripojil som batérku na vstup výhybky jeden tlačilo dnu a druhý von - následne som prehodil fázu novšieho ARN226 aby oba tlačilo von. Musím to celé jednoznačne prekontrolovať a zapojiť správne, tentokrát s oboma ARN226.

Na bodky pri teslách už sa spoliehať nebudem akurát som zvedaví či sa bude dať zistiť batérkou polarita ARO667. Do vianoc som odcestovaný takže nemám ako zatiaľ skúšať.

BTW doplnil som fotky z lepenia magnetov, pomohla samotná váha bední , a sú teda poriadne ťažké :D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 21 pro 2015 17:46 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
castaway píše:
Bude sa dať zistiť skutočná polarita stredov ARO667 pomocou baterky? je tam nejaké viditeľné vychýlenie?

Ano. Ale odpoj ho od výhybky.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]