Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 20:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2575 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 129  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co Vás dnes naštvalo?
PříspěvekNapsal: 14 lis 2015 21:48 

laminat píše:
TASK: To bylo bohužel nevyhnutně očekávatelné, že dříve nebo později i tady někdo smíchá jabka s hruškama. Copak si myslíš, že útočili ti, co před tím samým utíkají? Co má Hollande s Merkelovou s těmi teroristy? Howno jsi pochopil ale jsi plný žvástů z NWOO.
+1

ransom píše:
A nezůstaneme radši u elektroniky a nepřenecháme tohleto mudrování diskutérům na Novinkách?
Ne že bych chtěl dělat jako že se nic neděje, to ani náhodou. Ale aby se nestalo, že Machometáni rozloží i Repromanii a navíc bezpracně.
+2

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 14 lis 2015 22:56 
Řádný člen

Kraj: ČR - Ústecký
Napsal sem celkem delší odpověd na toto téma, ale rozmyslel sem si to, vůbec bych to tu neřešil a možná bych to i smazal kvůli případnýmu silnýmu offtopicu a flamu.
Můj názor je takovej, že nikdo nemůže tvrdit, co je pravda. Protože nikdo z nás nikde nebyl, a všechno co si myslíme že víme, jistý bejt nemusí.
btw. S tou Merkelovou a Hollandem sem to myslel tak, že oba sdílí stejnej ujetej názor na uprchlíky, stejně jako lezl dopr. kníže Merkelový, z toho chlapa je mi na blití.

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 12:37 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Nic se imo mazat nemusí, stačí jen, když se kolem toho nebudete hádat a jeden druhýho urážet. ;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 13:59 
Řádný člen

Kraj: ČR - hl. m. Praha
TLU: jo - taky myslím. Ono je to někdy těžký. Kolikrát se každému z nás stane, že je v nějakém stavu (unavenej, není mu dobře, ve stresu z něčeho atd.). Pak si něco přečte a celkem bez rozmyslu na to spontánně odpoví. A ráno otevře diskusi a zděsí se, co to napsal za kravinu. V klidnějším stavu mu to přijde hrozný.

Takže doporučuju všem (samozřejmě i sobě - občas taky reaguju moc rychle ...) si svůj příspěvek přečíst 2x ještě dřív, než kliknete odeslat. A pak se na zobrazený příspěvek podívat, a zhodnotit, zda to fakt není blbina nebo zda někoho nenapadám či neurážím.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 14:18 

Kraj: ČR - Jihomoravský
Akusta: Na to jsem už taky přišel. Snažím se si to po sobě vždycky zkontrolovat, protože se mi stává, že napíšu něco co jsem třeba ani napsat nechtěl...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 14:20 
Řádný člen

Nicméně - když už jsem to tu v pár příspěvcích na RM zmínil, asi bych to měl uzavřít:
Po rozboru situace jsem včera před půnoci zrušil rezervaci hotelu ve Strasbourgu (a protože 15 minut zbývalo do termínu, kdy to šlo bez stornopoplatku, měli by mi tu 50% zálohu vrátit na účet). Následně jsem napsal mail do strassbourgského Laiterie klubu, že žádám o zrušení mých elektronických vstupenek a refundaci těch 70 EUR. Buď mi to vrátí nebo ne ... vzal to čert. Hlavně, že nebudu za této situace riskovat, jak správně psal Tom.

V každém případě celé dva dny od páteční noci myslím na ty nevinné oběti toho zvěrstva.

BTW: pro případné zájemce o koncert této výjimečné zpěvačky - Beth Hart rozšířila turné o koncerty v Německu a zejména termín 30.5.2016 v Berlíně je díky vzdálenosti zajímavý ... https://www.adticket.de/BETH-HART-Live- ... html?slink

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 14:24 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Je to tak, s odpovědí se nesmí pospíchat, hlavně když je člověk rozčílenej. To pak si ani pořádně neuvědomuje co to napsal a jak se to dá pochopit na spoustu jiných způsobů. Já když už někoho chci urazit, dělám to s maximálním zaujetím, chladnokrevně a promyšleně. To se prostě nedá uspěchat. Kolikrát až na třetí přečtení člověk zjistí, že se to dá napsat ještě mnohem urážlivěji. Kolikrát to zamotám tak, že jsem za srandistu.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 14:31 
Řádný člen

Kraj:
Mě včera naštvalo,že mi recepční poblíž Regensburgu řekl,že jeho bratr pracuje u kriminálky a že mají v poslední době už tři napadení s nožem s následkem smrti.
Mě na tom štve to ,že se to tají.A němci z toho všeho vůbec nejsou nadšení.Jak se všude píše...............

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 14:33 
Moderátor

Tady u nás máme každou chvíli nějakej mord i bez kočovníků...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 14:39 
Řádný člen

Kraj:
Tak to je taky pěkný....
Nejdřív jsem myslel,že se nějak změnily barvy na fóru.A teď jsem si všiml,že se vybarvil jen TLU.
Budu si muset dávat větší pozor na pusu.. :D
Dnes už jsem jeden ban dostal.Je to můj vůbec první.Neudržel jsem se a použil jsem na novinkách slovo "idiot" a i tak málo stačilo. ;

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 14:42 
Řádný člen

Hele kluci - už jsem se dlouho nezeptal, jak to uděláme s tím srazem ? Většinou jste říkali, že v druhé polovině listopadu by to už šlo ... :lol:

Včera jsem si v Reflexu z 13.8. 2015 přečetl dost zajímavej článek od uznávaného kardiologa pana profesora Šamánka, že přes veškeré lékařské a jiné dezinformace o škodlivosti alkoholu, je to prý ZCELA JINAK a bylo to prokázáno. Pravidelné pití MALÉHO množství alkoholu je zdraví velice prospěšné. Dospělý chlap může např. s manželkou vypít denně lahev vína !

Takže tak - mějte se tu fajn, jedu si zaplavat do 31°C teplého bazénu v Lázních Bohdaneč.

Naposledy upravil Akusta dne 15 lis 2015 20:33, celkově upraveno 1

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 14:52 
Řádný člen

Kraj:
To by asi šlo....
Včera večer jsem po týdnu přijel domů a teď se po zprávách z práce docela bojím jestli nezačne zvonit telefon:že mám jet už dnes....
To je pravda malé množství alkoholu neškodí v jakýchkoliv dávkách. :)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 15:43 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
Taky koukám,že TLU pěkně zezelenal. Znamená to,že jsi se stal moderátorem? To to gratuluju. Jdu si otevřít Plzeň a připiju ti k repromaniakálnímu postupu. ;) Samozřejmě to nemá nic společného s tímto vláknem....chce to jen včas kouknout kam a co vlastně píšu.... :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 19:39 
Řádný člen

Já připiju na Majovo zdraví Rulanským šedým pozdní sběr 2013 (vinné sklepy Maděřič - Moravský Žižkov), poslední lahev skvělého vína z mé jihomoravské letní výpravy, co mi zbylo v lednici ...
Ať žije nový moderátor :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 21:19 
Řádný člen

Chlapi nechte toho. Já si dělal naděje, že si toho snad ani nevšimnete. :)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 21:51 
Moderátor

Akusta píše:
jedu si zaplavat do 31°C teplého bazénu

Já vlízt do takhle teplý vody, tak se reflexívně počurám.

scarabeo píše:
použil jsem na novinkách slovo "idiot"

Já mám důvodné podezření, že diskuze na Novinkách je moderátory cíleně manipulovaná a slouží nejspíš ke skrytému šíření propagandy. Už před několika lety jsem si tam zrušil účet s tím, že mezi takovou mentální chátru opravdu nemám potřebu chodit. Několikrát mě blokli za naprostý nesmysl (dokonce za sprosté slovo "špička") nebo za naprosto nevinný fórek, zatímco mi tam jiní sprostě nadávali a uráželi mě naprosto beztrestně.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 22:20 
Řádný člen

Kraj:
S tím souhlasím.Také už jsem tam občas viděl smazaný příspěvek,který mi vůbec nepřišel závadný.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 lis 2015 16:45 
Řádný člen

Kraj: SR - Bratislavský
Mňa dnes poriadne nasralo, že som si odpálil čínsky 7" FPV monitor ku dronu...Osádzal som doň video receiver a baterku a akurát ako som všetko dotestoval tak pri osádzaní baterky som škrtol jeden kontakt a monitor v prdeli...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 lis 2015 17:15 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
TLU: Ja som nepovažoval za vhodné gratulovať ti k funkcii, z ktorej okrem starostí nebudeš nič mať.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 lis 2015 19:36 
Řádný člen

Včera mne hodně naštval střet mýho vozu s velikým asi 300kg jelenem v rychlosti 90km/h. Nic příjemnýho. Byl to zlomek vteřiny, nestih jsem dát ani nohu na brzdu. Bylo mokro, tma jak v pytli, oproti svítilo auto...najednou před mým autem hnědá chlupatá koule a pak už jen tříštící se okno a trochu buchotu...
Výsledek? Nárazník, držáky světla, přední a zadní blatník, čelní sklo, kousek na střeše a zpětný zrcátko v háji. Po celým autě uvnitř sklo, v hubě sklo, ve vlasech sklo...
Fakt radost. Naštěstí se mně a ani zbytku posádky nic nestalo (děkuji i mercedesu).

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2575 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 129  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]