Poslední návštěva: Právě je 26 kvě 2026 23:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Subwoofer ARN 312/4
PříspěvekNapsal: 03 lis 2014 23:37 

Kraj: ČR - Jihomoravský
ano je to přesně nadoraz - kdyby to udělali aspoň delší tak ta jedna stana je izolovaná tak to bych ještě bral, ale takto to posrat..

Ješt mě napadlo si tu cívku vyzkoušet doma udělat sám - https://www.youtube.com/watch?v=tYYEZYIa1xs třeba tady to borec namotává na plechovku od dr pepra :D - jenže to mě zase příjde naprosto blbé nebo abych se s tím sral, investoval do lakované mědi a pak zjistil že to je k hovnu..

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 03 lis 2014 23:49 
Řádný člen

Kraj: SR - Bratislavský
Priznám sa, že ani mne nenapadlo, že vo výrobe a potom v kontrole by boli schopní až takéhoto zverstva. Keď som sa naposledy díval na črevá repráku s hliníkovou cievkou, spoj bol tiež tesný, ale kontakt tam samozrejme nebol...
Namotávať si cievku sám v domácich podmienkach neodporúčam. Niekde je tu zoznam opravárov v ČR, ktorí by boli schopní vymeniť to a reprák by potom aj poskladali. Tým by ti odpadla starosť so skladaním. Alebo skús bazoš, aukro atď... Takéto repráky sa ešte dajú zohnať.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 lis 2014 00:08 

tak z bazarů apod. je to taky o hubu navíc ta cena je pro mě celkem vysoká - nemůžu soudit, ještě jsem ho neslyšel hrát ale podle recenzí to až takový zázrak není.

Jinak co říkáte na tohle : http://www.dexon.cz/clanky/konstrukce-p ... -01-8.html

Bude to hrát lépe jak nějaké to z5500 ( http://www.tb-speaker.com/detail/1208_03/wt-644f.htm )
nějak se mě nezdá že by takový prcek s max. výchylkou +-5mm měl jít tak hluboko.
Tady mám podobný ( vzhledově i Fs mají podobné, ostastní parametry nevím :D ale hraje opravdu děsně :) )

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 lis 2014 06:58 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Co koukám, tak ta konstrukce je jen ve stadiu sci-fi - místo fotek a reálného měření pouze konstatování, že "reprosoustavy jsou ve výrobě, obrázky budou dodány později".
Je pravda, že 8" v band-pass kisně cosi dovede, ale z různých důvodů bych se tomu vyhnul.

Znáš minulost toho tvýho ARNka? Protože se zdá, že dostával co proto.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 lis 2014 10:13 

historii ti neřeknu - nálezový stav. Jinak borec z opravny reproduktoru napsal cenu 700kč + poštu tam a zpátky takže vlastně za 1000kč no a to mě tak ruply nervy že jsem vzal nůž a v místě spojení toho hliníku jsem to rozřezal - ono to snad bylo spájené či co a cca 2-3 mm z toho dneska ustřihnu a vyzkouším to poskládat. A když to nepůjde tak z toho udělám nádherný pasiv. zařič.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]