Nitram3 píše:
Převážně poslouchám mp3 stažené z internetu, a proto bych potřeboval bedny, které ten zvuk trochu přikrášlí.
Proto nechci bedny s nějakým analytickým zvukem, ale spíš aby měly dobré basy a výšky. Já vím, že mp3 nemá s HiFi nic společného, ale v dohledné době asi nebudu poslouchat nic jiného. Nanejvýš nějaké cd, ale teď stejně nemám žádný slušný cd přehrávač.
Pokud to jsou slušné MP3, není co, proč a jak přikrašlovat. Pokud jsou slyšitelně zdegradované malým datovým tokem, nic jim už nepomůže. I MP3 hraje na dobré aparatuře líp než na mizerné - v tom rozdíl není. Bedny které přibarvují a přikrašlují, naopak případné nedostatky vytáhnou do popředí. Já třeba proti MP3 nic zásadního nemám, pokud to je na běžný trochu roztržitý psoslech. Sám mám v MP3 dost velký archiv. Horší je, jak jsou některé nahrávky dokurvené už ve studiu a v tom stavu pak vydané na CD. Tomu pak nepomůže sebelepší aparát.
Dobré bedny mají dobré basy a výšky jaksi samozřejmě. Dobré basy ale neznamená, že to nesrozumitelně duní a dobré výšky neznamenají, že to syčí jako ucházející tlaková nádoba.
Když to tak tady procházím, jako nejlepší nabídka se mi zdá ta Unicornova. Je to sázka na jistotu a za ty prachy dobrý výsledek, lepší než jakákoli bazarovka. Ty bedny znám, stavěl jsem jejich kopii a líbí.