Super, tak to by bolo o problém menej. Ešte sa musím nejako pokúsiť odmerať, či z výstupu predzosilňovača leze nejaký signál a potom budem vedieť či je problém tam alebo niekde inde...
Ešte otázočka - z výstupu toho predzosilňovača idú 3 vetvy B+ NF B- Medzi B+ a B- je permanentne 2,22V na každom kanáli (medzi B+ a NF je samozrejme 1,11V) Otázka znie: Ako zistím, či na tom výstupe je nejaký "zvukový" výstup? len tak hocičo tam pripojiť asi nemôžem a merákom prd zmerám...
Najlepšie by pre mňa bolo ak by sa z okolia našiel niekto, kto by sa na to za dákych 10€-20€ pozrel. Je to veľmi jednoducho riešené, jednotlivé moduly sú odpájatelné, všetko je tam dobre označené, v servisnom manuále (dodám) je tiež všetko pekne značené, proste radosť s tým robiť, ešte k tomu 3 funkčné kanály môžu slúžiť ako predloha pre opravu tých 2 nefunkčných, verím, že niekto, kto s tým vie by to mal diagnostikované na počkanie za pár minút...
TLU?
https://www.mediafire.com/?9r7dxnczhb79b2i - Servisný manuál
EDIT: ZÁZRAK!!!!! (snáď) Potom ako som to celé zase poskladal s tým, že to vzdávam a niekomu zo dám opraviť som sa rozhodol, že tomu dám ešte poslednú šancu a čo to nepočujem, predné kanály hrajú! Tak som strašne rád a ostáva už iba poďakovať zúčastneným za cenné rady a čakať, kedy sa to zase posere