|
Rozuměj tomu jak sám potřebuješ. BC,RCF,PD,FANE,Eminence - to jsou reproduktory, se kterými jsme se osobně setkali, s některými z nich pracovali, a některé vlastníme. Jsou na to dobré reference, ještě lepší podpora, a pokud si nestojíme na uších, tak jsme s tím i spokojeni, a budem dále doporučovat. Peavey "nekupuje nikdo", nikde jsme to neslyšeli, a tam kde čteme, tam se o nich zrovna nejlepší věci nedozvídáme. Můžou být taky slušné, ale my jsme zas slušní, a nevykládáme někomu názory vycucané z prstu. Nevím jak ty, ale já peníze na to abych skoupil půl jejich neznámého sortimentu, abych zjistil jak na tom ta či ona firma je, opravdu nemám, a mít nebudu. Když pak slyším "tady průser, tůdle průser a támhle průser", tak mě opravdu netahne vůbec nic, co by mě přimělo se k nim nějak víc vyjadřovat. To si můžeš bez problémů najít sám.
Každej má rád něco jinýho, a stojí si za tím. Ty takovej koukám nejsi - Kamarád holub na střeše může bejt spokojenej jak chce. Pro vážný zájem a následný nákup je potřeba to slyšet osobně, a nekupovat protože někdo byl spokojený. Pokud plánuješ koupi aparátu naslepo, tak přeju hodně zdaru a naditou peněženku. Já si třeba osvědšený MT18SUB radši předem poslechnu, abych věděl do čeho jdu, přestože je na netu pomalu stovky kladných referencí. ale utratit pár desetitisícovek na něco co je prej dobrý, to je napováženou.
_________________ We are not here because we're free, we are here because we're not free.
Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!
|