Poslední návštěva: Právě je 27 kvě 2026 00:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6308 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 316  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co vás dnes potěšilo?
PříspěvekNapsal: 13 lis 2013 20:07 
Řádný člen

Kraj: ČR - Zlínský
Dneska jsem si udělal radost a zakoupil další 4 kousky led beamů 36*5W RGBW
už mám 8 kousků :)

více foto:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.627233143989400.1073741831.165676043478448&type=3

Obrázek

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2013 12:28 

Kraj: ČR - Olomoucký
China? :)

Pronájem a prodej ozvučovací techniky.
Ozvučování a technické zajišťování akcí, DJ's.
Návrhy ozvučovacích systémů.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2013 17:28 

Kraj: SR - Trenčianský
Tak ja som si tiež urobil radosť tým že som objednal 2ks AR666 (na stavbu trojpásma s ARO9415) - len neviem ako dlho budem rozdýchavať "radosť" z prevzatia na pošte. To bol zážitok. Oni totiž prišli v bublinkovej obalke!!! Bez akéhokoľvek spojenia membránami k sebe, alebo vloženia do kartonu. Jednoducho len tak voľne v zalepenej obálke 30x45cm. Možno mu to poradili na pošte!? Mohol som ich aj neprevziať ale boli zaplatené vopred. Verili by ste že sa nájdu aj takí experti? A pisal som jasne že ich má zoskrutkovať a vyobkladat v krabici - zbytočne. Jedna 666 to zázrakom prežila bez potrhania membrany no je troška zdeformovaná ale druhá také štastie uz žial nemala. Takže pozor, ak niekto zvažuje ponúkané 1PF 067 08 doporučoval by som určite radšej osobné prevzatie...
Foto momentálne nestíham, ale ak budem mať čas, a hlavne chuť snáď ho doplním.
Prajem pekný večer.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2013 19:27 
Řádný člen

No pekne...o predajcovi si môžem pomyslieť s prepáčením len to, že je idiot. :shock:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2013 19:43 

Kraj: ČR - Ústecký
Moje dnešní potěšení spočíva v neschopnosti přepočítat šířku filtru Q=2 na šířku v oktávách, můžete mi pls pomoct? Někde jsem na to kdysi narazil, ale když to potřebuju vědět, tak jako by to někdo z celýho netu vymazal...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2013 20:07 
Řádný člen

Kraj:
Mě potěšilo že mi tenhle týden zdechl monitor u PC (předevčírem vypadl proud - po náběhu nenaskočil), TV to vzdala už minulý víkend a asi je načatej router protože nějak často vypadává připojení k netu - rovněž od minulého víkendu. K tomu všemu se mi nepodařilo během tohoto týdne pořašit opravu čerpadla u kotle takže je tu kosa. Také mi stále ještě neodpověděli z firmy, kde jsem vznesl dotaz na výrobu cívek. A abych byl potěšený úplně dokonale tak mi pošta vrátila balík jen proto, že jsem se upsal v jednom jediném čísle. No není to skvělé?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2013 20:51 

Kraj:
Já mívám podobné dny pravidelně, na co sáhnu je špatně.Věc, která běžně trvá 5 minut řeším celé dopoledne. Nejlepší je potom raději na nic nesahat až do večera.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2013 21:07 
Zabanovaný

Kraj: ČR - Zlínský
Pak nezbývá než zajít na pivo do hajcmana?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2013 21:39 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Když už jsme u těch poštovních služeb - včera a dneska jsem se přesvědčil, že pošta je velvyslanectvím pekla všude na světě, nejen v ČR. Koupil jsem na Ebayi receiver AIWA na součástky. Vzhledem k ceně asi deset tojro jsem nechtěl dávat dalších 35,- za poštovné do ČR a nechal jsem si ho poslat do Packstationu v Žitavě. Když mi ani po týdnu nepřišlo avízo, začal jsem balík hledat ve sledování zásilek. Našel jsem tam vzkaz, že balík se nevešel do Packstation, takže je uložen na poště.
Tak jsem včera do Packstationu vyslal kamaráda, který kousek od Žitavy bydlí. Tomu na poště řekli, že tam balík není. Dneska jsem absolvoval úhrnem asi hodinu čistého času telefonáty s nejrůznějšími Kundenmanagory DHL, kteří mi v rozporu s tím, co bylo na Sendungsverfolgung, střídavě tvrdili, že mi takový balík vůbec nepřišel, že je v tom Packstationu, nakonec si teda laskavě vzali číslo zásilky, slíbili, že do příštího úterka balík dohledají ale:
1) Nemůžou ho nechat na poště.
2) Nemůžou ho dodat na jinou adresu, než je adresa, ze které jsem zakládal konto na Packstationu a která je na opačném konci Německa.
Dneska jel kolega na nákup do Žitavy, tak se na té poště stavil ještě jednou. Balík se kupodivu našel.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2013 22:26 

Ale poštu by som z toho tentokrát vynechal (aj ked sa ich vôbec nebudem zastávať lebo naozaj tiež nemám prečo). Musel to byť jednoznačne expert, ci uz repra priniiesol ako hrušky a nechal si to poradiť na pošte aj ked som mu poskytol návod...(a ani tie by to určite neprežili bez újmy), alebo ich už mal v tej bublinovej obálke pripravené. Ale v podstate je to jedno. A také perfektné zábery som z nich dostal mailom, toto ma ani nenapadlo.
Este jedna perlička. Ked som posielal zásielku LUKYSSovi hradil to on (resp sme sa dohodli na cene) ale teda požiadavka vyšla od neho. V deň keď mal UPSkar prevziať balik(samozrejme pobalený a nachystaný) tak nikto preň neprišiel.Mali aj telefónny kontakt. Len sa na sledovani zásielok zjavilo že zásielka nie je pripravená u odosielateľa. Tak ma to nas..lo že na další deň som volal na centrálu. Ale to som musel este počas nasledovného dňa volať parkrát priamo kuriérovi čo sa preň mal zastaviť. Vraj bude v BN až niekdy v odopludňajších hodinách. A keď nechodil ani okolo 20. hodiny, volal som mu znova..... zrazu sa objavil o par minut pred mojim bytom.... takže tak, za toto si platíme a keby len za to...

Naposledy upravil ple dne 16 lis 2013 12:22, celkově upraveno 2

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2013 22:35 

Kraj:
standby píše:
Pak nezbývá než zajít na pivo do hajcmana?

.. do Fajrontu nebo se doma zmydlit ze slivky.:-)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2013 22:41 

Zas to nie je take zlé... niečo som už preskákal. A dobré pivo má niečo do seba.
Ale bavme sa už radšej zas o reproduktoroch.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 lis 2013 23:55 
Řádný člen

Kraj:
Nad těma ARO666 jsem také přemýšlel protože mám doma jeden zdravý a jeden poškozený.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 lis 2013 18:08 

Tak dnes sa to všetko vysvetlilo. Našťastie som včera vážil slová aj napriek všetkému dojatiu. Ako som predpokladal na vine bola nakoniec pošta... Chlapec sa mi ospravdlňuje, že aj vráti peniaze ale vraj bol do večera v škole tak to dal za úlohu mame. A tá s tým šla na poštu a tety na pošte jej poradili ako to pobaliť... Čo už.
Našťastie mám už rozbehnuté daľšie a kedže sú v bedni bude ich viac, uvidím ešte ich nemám. Takže sa s Thalesom môžme aj dohodnúť... Do CZ to budem vedieť poslať aj za peniaze CZ pošty.
Pekný večer všetkým na RM

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 lis 2013 20:52 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Dnes som si spravil radosť tým, že som rozobral vzhľadovo otrasné 1PF 068 19, čo sa mi už zo dva-tri roky váľali v komore a s potešením som konštatoval, že som získal dva nádherné, ako nové ARZ 669, biele s vetrákmi a čiernym textilným závesom zozadu pogumovaným, absolútne nestvrdnutým. Bední mi bolo pri rozoberaní až ľúto, lebo tak poctivo spravené bratislavské bedne som ešte nevidel - ako keby bolí v Mieri Topoĺčany na brigáde Nemci a v Tesle na Kukučínovej tiež.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 lis 2013 19:00 

Kraj: SR - Bratislavský
nový prírastok:ARS 720 v peknom stave
.. je v nejakej literatúre podrobnejšie zoznam sedmičkového radu(DIXI)?

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 lis 2013 22:15 
Řádný člen

Mě dnes potěšilo že ve vchodě někdo normálně přestříhl tři kabely od netu (cca 20+ jich tam je). No a jeden byl zrovna od nás. :evil: Tak sem volal providera a ten řekl že za hodinu přijedou, přijeli za dvě a celý to celkem trvalo což chápu.
Asi nějakej slušnej občan zkoušel jestli je tam měď? Jelikož je jich tu už skoro plnej vchod...

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 lis 2013 22:38 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
sice ne dnes, ale potěšilo mě toto :-) bohužel je to ohlodané zubem času, hvízdající motorky jsem zakápnul olejem na šicí stroje a kola se sjetými hlavami bohužel nic neudělám, jen při rozebírání jedné jednotky se mi podařilo přetrhnout oba vývody u jednoho selenoidu :x a při pájení se mi podařilo asi udělat mezizávitový zkrat tak to občas dupe :x :x :x . CD mechanika zamozřejmě mimo provoz, spálené žárovičky pod displejem nahradily dvě zelené matné ledky, a otočný zoxidovaný přepínač který se ne a ne zkalibrovat, sem "opravil" "ruským" způsobem (neměl jsem u sebe kontox) ale už funguje což je hlavní. a co je důležité? opravdu jsem poznal rozdíl mezi recievrem od RFT (2x mba810) a tímto. první den s nastaveným budíkem a volume na druhý stupeň ve 4:30 mě zvedlo z postele jak nikdy :mrgreen: .

máti přestalo bavit to klečko, konkrétně že se nedokázalo zkalibrovat a při zapnutí motorek pořád rval kolečko do jedné strany a pak jeden krok zpět a zústalo to v nějaké mezipoloze kdy to nepřepínalo, uřvané motorky (z toho jeden dokonce přidřený :x ) a při spuštění jedné z kazet dokonce se přepínač otočil z "tape" na "cd" a zpátky a nespustil se při opětovném spuštění opět. vše opraveno :-) a věž šlapě jak má, krom CD a decku B který se občas nezapne díky tomu selenoidu, dá se sehnat?

-zrovna tu na fóru jsem četl "zrovna ta yamaha byla největší průser" to jako je na tom opravdu tak špatně? :shock:

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 lis 2013 23:33 
Řádný člen

To to máš zaplé přes celou noc ? Já bych se docela bál, ikdyž musim přiznat že taky občas zapomenu vypnout mix. (azl16-4-4)

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 lis 2013 23:36 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
nemám :-) mám to jako budík když mobil občas přeslechnu a zaspím :D

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6308 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 316  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]