Poslední návštěva: Právě je 28 kvě 2026 17:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5476 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 274  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zvrhlosti a další zajímavosti z oboru
PříspěvekNapsal: 03 říj 2013 23:01 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
tak mě napadla jedna zvrhlost :D co takhle narvat do mých RKček tyto miniaturí tlakáčky? :D které mám už mimochodem doma http://www.chinatraderonline.com/Speake ... 253856.htm

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2013 10:31 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Zase jsi koupil něco, co ani nevíš, jak použít... :lol: Možná to bude lepší, jak ARV261, ale neznáš ani parametry. Jak to chceš na to šíro napojit? Přes kondík a odporový dělič?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2013 12:38 

jej... budu stavět bedny, 4x ARO 689 a nad to dva tyto, parametry neznám, stejně s nimi moc nedokážu pracovat, zatím. když ty bedny zatím nemám a když mají stejný průměr jak ARV 286, stejně ty výškáče mají o dost vyšší citlivost než ty ARVčka.
nevím jak použít? si myslíš že jsem takové pako?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2013 15:02 
Řádný člen

Kraj:
Jo, ale klidně pokračuj 8-)
Ono bez měření tam toho stejně nic moc jiného než kond s děličem nevymyslíš a kdybys to měřil tak ti to stejně nebude vycházet protože kombinovat 3/4" kalotu a 8" je u nového projektu blbost. Ale chybama se člověk učí tak ti přeju aby ses naučil co nejvíc.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2013 15:03 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Tvůj vlastní citát: "parametry neznám, stejně s nimi moc nedokážu pracovat" a vzápětí otázka: "si myslíš že jsem takové pako?"

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2013 16:51 

laminate ano nejsem na takové kvalitativní příčce jako vy všichni, zatím mi to stačí něco měřit atd. budu někdy až mi nebude zase stačit toto, tak do mě prosím neryjte že nedělám bedny podle trendů dnešní doby, měřit jsem zkoušel ale na kompu stevěném na XPčko s nahranou sedmičkou takže nic a teď to zkoušet nebudu prtože na to nemám nervy, nic by z toho nevyšlo protože ta moje rachotina neumí ani pořídně přehrávat videa z youtube!

a laskavě se do mě přestaňte navážet! a do kohokoliv ostatního, už to tu pozoruju delší dobu, zamyslete se nad tím než budete o někom něco psát viz. výše příspěvek "no nekupte to když je to tak skvělé" (nebo jak) člověk neslyšel cokoliv lepšího NO BOŽE. každý se učí a já zas rád zkouším jak se to dá udělat jinak ale hlavně aby to fungovalo. nebo ten můj slavný zdroják, KDO mi tam doslova a dopísmene zasral skoro celou stránku nesmyslnýma odpověďma? a ještě jsem kvůli ním dostal ban! když už vidíte že je někdo marný tak mu do vlákna nepište arogantní a zesměšňující příspěvky, když nevíte co napsat tek nepište nic, odpovědi typu "možná Vendovi cvaká v hlavě" mě můžou vytočit na nejvyšší možnou úrověň když čtu k tomu stránku narážek tak asi v klidu nebudu, když píšu že to cvaká jak relátko tak to asi cvaká jak relátko! se divím že jste za to vlákno nedostali týdenní ban taky.
doufám že to tu už bude fungovat zase normálně, když nekdo bude tropit hlouposti tak stačí napsat " ne, takhle to nefunguje" popřípaďe napsat proč. no není to jednodušší než vymýšlet blbou poznámku? :-) domluvil jsem.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2013 17:52 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Ne neumíš, protože kdybys uměl, tak Tě nenapadne tamto strkat k 8". Nijak jinak jsem to nemyslel. Nebylo to o tom, že bys neuměl zapojit reprák na zesilovač. A vůbec, co se rozčiluješ? Proč se raději nezeptáš a neporadíš, než koupíš nějakou pitomost? Založ v sekci reprosoustavy vlákno a napiš: "Mám xy kusů ARO689. Chtěl bych dát do každý bedny 4ks těchto repro. Jak to nejlíp sestavit a jakou výšku k tomu použít do xy Kč? Pak by Ti někdo (třeba i já) měl snahu dát rozumnou odpověď.
Na margo prodavače těch beden: Když neznám nic jinýho, než teslu a nic jinýho sem neslyšel, tak napíšu stručně co prodávám, v jakým stavu atd. Nepíšu do inzerce kraviny a nedělám ze sebe vola.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2013 18:23 
Řádný člen

Kraj:
Když ty se tak hezky rozčiluješ... :lol: A vážně to cvaká jako relátko? Necvaká ti něco jiného někde jinde? :mrgreen:

A teď vážně. Nevznesl si žádný jiný dotaz krom toho jestli je tam narvat. Odpověď na svou otázku ses dozvěděl - není to dobý nápad. Dokonce si se jako bonus k tomu dozvěděl proč to není dobrý nápad - ty reproduktory se k sobě nehodí. Krom toho i kdyby ano, tak na to nedokážeš dát dohromady rozumnou výhybky. To jsou všechno fakta a ty se tu rozčiluješ jak malej kluk.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2013 19:17 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Hele Vendo on tě nikdo nenutí se tu na cokoliv ptát. A hlavně nikdo není povinen odpovídat....takže o to více by si odpovědi tazatelé měli vážit.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2013 21:34 

však jo lukáši, vážím si jich ale nevážím si stupidit.
the last unicorn, ty to vidíš tak on zas jinak to nemůžeš tak usuzovat, a vůbec vy snad neznáte normální humor nebo co, to jsem s tím výškáčem psal ze srandy, určitě bych to tam neměl furt. jen mě tak napadlo když to má stejný průměr tak.... :mrgreen: zajímá mě prostě jak by to hrálo, stejně tam nemám výhybku :?

thalesi neber to vážně já bych to tam fakt nenechal :D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2013 21:36 

jinak díky za radu s těmi repro, vlákno sem určitě šoupnu :-)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 říj 2013 14:56 

a máme tu dalšího tupce :x
http://elektro.bazos.sk/inzerat/2910453 ... 2x100W.php

a tohketo jsem už taky někde viděl
http://elektro.bazos.sk/inzerat/2836406 ... uktory.php

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 říj 2013 16:25 
Řádný člen

Kraj: ČR - Ústecký
kde sou ty léta kdy sem taky vymejšlel podobny volovinky :mrgreen: vendo ty nemáš koruny na pořadný bedny atd a proto vymejšlíš tyhle věci ... když tam nebude ta čínská vejška na pořád co potom sní udělaš ?hodíš jí do koše a řekneš si no co stala 4 E např kdyby si za tu stovku zašel do antikvariatu koupil si tam dvě knižky jednu a elektroakustice a druhou třeba o elektronice viz tvé zdroje uděláš líp páč se ti to vratí ,domluvil jsem :lol:

ale jo rozčiluješ se fakt hezky :) smíme vědět kolik ti je ? třeba by jsme na tvý napady nebyli tak přísný :)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 říj 2013 17:41 
Řádný člen

Fujky, hned sem si vzpoměl že sem dřív chtěl udělat něco podobného, ale jen závěs. Dodnes mě to straší :roll: Naštěstí ty témata odemně zde už zapadli do zapomění:D

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 říj 2013 21:50 
Řádný člen

http://www.synthtopia.com/content/2012/03/07/university-of-wisconsin-engineering-students-build-absurdly-huge-bass-cannon-let-it-kick-it/

Zajímavé, jen ty světýlka jak na vánočním stromku :D

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 říj 2013 22:31 

je mi skoro skoro 18, a ty výšky pokud je nebudu chtét tak je jednoduše prodám :-) už vím komu, a můžu si dovolit jít i nad cenu, protože jak jsem se s nimi drbal aby nějak hrály :-)

pro kámoše teknaře, tam se jaksi věrnost produkce neprožívá :-)

a jinak ANO jsem trochu výbušnější, mám to po taťkovi.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 06 říj 2013 07:59 

Vendo, holt pochop, že servisáci, elektronici a hifisti jsou prostě sranda odrůda lidí, kteří nemůžou věčně pomáhat zadarmo, vždy 100% fundovaně, a ještě spisovnou mluvou. Elektrika je širokej obor, a toto forum není jejich práce. Všimnul sis, že by těm lepším někdo tady pomohl? Nene, celé dny sedí bůhví kde, a lámou si hlavu jak něco udělat, a dokud to nevymyslí, tak to prostě nebude. A pak umřou... To jsou problémy dospělého elektronika. Když pak zde na foru takový člověk vidí někoho, kdo se trápí s takovou banalitou, jistě že je mu z toho do smíchu, ale i přesto alespoň nějak (s vtipnou nebo OT vsuvkou) poradí. Mohli jsme všichni mlčet. Ty moc dobře víš, proč ostatní ban nedostali. Ani dlaždič by nevyprodukoval takový výjev, co jsi zvládnul Ty. Tak prosím nikoho nepoučuj, co by měl a neměl dělat, sám máš máslo na hlavě, a nekonáš to co bys měl, co ti zkušenější radí. To co ty vidíš jako navážení se, mi přijde jako řešení technického problému. Nemůžu si pomoci. Nikdo o Tobě nemluvil ve smyslu, že máš dlouhý nos nebo malého pindíka. Mluvilo se o tom, že nevíš co s reproduktory nebo jiným kusem elektroniky, a to jsi na správné adrese. Jestli ti to vadí, asi se na to vykašli, a jdi si zahrát kuličky, nebo prohánět holky. Elektronika vždycky byla jen o nervy...
Rádi Ti pomůžem, ale ty zas pomož nám, a v tom co kdo napíše si prostě vybírej to lepší, to, pro co jsi přišel. To s knihami nebyl třeba vůbec špatný nápad.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 06 říj 2013 09:06 

knížky o elektronice mám přečtené už tři, chystám se na čtvrtou

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 06 říj 2013 10:09 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Ono by ještě bylo dobré doporučit konkrétní tituly. Viděl jsem mnoho nepoužitelných knížek o elektronice, které jen dokola omílaly prázdné fráze a obecné poučky.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 06 říj 2013 11:52 

Někde, kde začínají tím, jak se chová atom ve vodičích, a kde hodně dlouho probírají "ohmičův a Lenc-Džaulákův" zákon. :-)
Zbytek vyplyne sám, a člověk pro to dostane dobrý cit, a fakta už začnou být čtena stylem "nojo, že mě to nenapadlo dřív..."
Takovou literaturu ale neznám.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5476 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 274  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]