TheLastUnicorn píše:
Zesilovače třídy D jsou používány v někerých autorádiích. Je možný, že jsou i v receiverch z posledních 2 možná 3 let. Jejich výhodou je vysoký výkon při nízkým napětí a jejich vysoká účinnost. To je ale vše. Rozhodně bych třídu D neoznačil za něco, co je zvukově lepší. Při sebemenší zahnání do limitace je to nesnesitelný.
V receiveru starým 5-10 let jsem ale nikdy žádný D-čko neviděl.
Hlavně ale nemám tušení, proč máš furt tendenci zpochybňovat věci, co jsou už z principu úplně jasný. Baví Tě to? Na takovým slovanetu by Tě již dávno místní konstruktéři roznesli na kopytech. Tady jsou lidi tak nějak tolerantní, ale všechno má svý meze.

Nevím co zpochybňuji a nevím, proč se zde vyjadřuješ k EQ apod. coz bylo psáno v kontextu s manželkama = nemyšleno vážně. Možná si vše nejdříve pořádně přečti, potom se dlouze, ale opravdu dlouze zamysli a potom piš. Ptal jsem se ransoma, ale jen tak opatrně, vím, že něco takové je, on psal, že není / nepsal jsem nic o 10let starých kusech/. Další mi tu píše něco o receiverech a ani netuší, že mají nějaký direct. Zmíněné THD, zamyslel se někdo nekdy nad tím, že to lze měřit/počítat jinak - výsledný údaj by mohl být důveryhodnějsí? Možná proto to je důvod, proč mě tu nikdo neroznesl na kopytech. Někdo rozumí tomu, jiný zase tomu, ale nikdo není sto schopen říct jak to vlasně je.

K Dolby se nebudu vyjadřovat, to je zde tak trochu úplně mimo.
Ty mi v každám příspěvku vkládáš do huby, co jsem neřekl. Nyní něco o kvalitě digi zesilovačů. Nevím, jak na tom jsou, nic jsem k tomu nepsal, ale pokud mi píšeš, ze kvalita je taková či maková, tam mě napadne, proč ty by jsi to zrovna měl vědět. Že jsi to jednou někde slyšel či pracuješ ve vývoji? Asi to první.
Tak přestaň bezhlavě paběrkovat členům, jen pro to, kteří to zde vytvořili a mysli hlavou. Veřím, že jsi pravnědpodnobě dobrý ve svém ooboru, ale jinak nepoužitelný.

Ještě něco?