Poslední návštěva: Právě je 27 kvě 2026 10:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3884 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 195  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Na čem momentálně pracujete
PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 09:57 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Martin S.: Asi nemá smysl to řešit. Projel jsem si příspěvky barondj od jeho registrace a je to celé o tomto: "já hraju 14 let, mám hudební sluch, kupuji jen nejlepší věci, každý mi musí dát zdarma plánek na bednu a kdo se mnou nesouhlasí toho nenápadně dehonestuji".

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 14:32 
Řádný člen

Kraj:
:lol: :lol: :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 16:52 

Kraj: ČR - Královéhradecký
Martin S. Nemyslel jsem vůbec pevnost,ale profuk basového reproduktoru od toho ucha.Vůbec jsem neřekl že by sis Ty s měl "srát" na hlavu,ale je na čase abych jsem vložil pár fotek a udělal nějaký závěr.Laminát:to že si Pražák mě vůbec nerozhodí. :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 17:17 

To je technicky taky nesmysl. Kolem membrány místa dost, případnou ventilací na backplate nebo dirkama kolem cívky to má bez nějakejch podstatnejch překážek taky kam jít bez odporu. Ne, opravdu nás nenapadá jediný technický důvod, který by něco zásadně ovlivňoval, a je dost logické, že kdyby tomu tak bylo, tak se ten projekt tak nestaví. Martin není žádné hovadské prase.
Mimojiné takovéhle problémy by se negativně projevily už na impedanční charakteristice, a to je hned první jasná stopka, že "takhle tedy ne". Nic z toho se samozřejmě neděje. Jinak co se chlazených obvodů týká, uzavřenější prostory jsou vítány. Když to může tunýlkem fičet, je to mnohem lepší než na otevřeném prostranství s malým pohybem - byť většího objemu vzduchu.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 17:37 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
barondj: Jo, vidím, že komplex z Prahy z tebe přímo kape. A potvrdil jsi i mou domněnku o dehonestaci názorového protivníka. Ale musím ti prozradit, že nejsem Pražák, ač tady už pár let žiji.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 17:41 

Petře já už to řešit dále nebudu.Vložim jsem pár fotek ,nápíši k tomu své ve slušnosti a pak mě smažte profil.OK?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 18:11 

barondj: ne, takhle to opravdu nefunguje. Tedy pokud na fotkách nebudou detaily pohlavních orgánů, genocidy, a podobně :-D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 18:15 

Jen chci něco ukázat jako amatér profesionáloj,nic více.Jedná se o reprobedny nic více.A pak mě smaž.Dík.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 18:37 

Fotky jsem dal na rajče cz pod nick barondj. Pak napíši k tomu své.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 19:04 

Proč bychom tě proboha mazali za obrázky aparatury?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 19:29 

Petře,přidal jsem tam ještě fotky.Napíšu ti to asi tak a upřímě .Martina S. strčím v pohodě někam a to následovně:Hraje si tu na pánaboha a že mu někdo napíše jako třeba já že by to mohlo bt úplně jinak,tak já si na zadní nesednu.Nechtěl jsem to tu tahat,ale napíšu to.Já jako amatér co si udělal skelety, vypadá na profesionální úrovní,ale on jako profesionál,jeho usazení ochrané mříže je u mě totální amaterśké a proto mu to v tomhle směru oplácím!Názorně jsem tam dal detailní fotky mříže a pokud by to někoho více zajímalo,tak je vše ohnuto a zámkováno a usazeno na kuželovou gumu.Nerezonuje a vypadá to profesionálně.Dal jsem tam proto jeho typ skeletu.Níc více jem od nikoho nežádal a ani nepotřebuji.Jen se to tu obratílo ve směru toho špatného,tak pokud si to tu smažete,tak jen ukážete,jak jste frajeři...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 19:37 
Řádný člen

Kraj: ČR - Ústecký
To tu je jenom takovej kus ''žvance'' jenom kvůli nějaké úchytce stojanu a mříže :?:
Absolutně postrádám smysl toho

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 19:46 

Já jsem si to také říkal,ale nevěřil jsem očim....

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 20:20 

Abych pravdu řekl, nerozumím o co tady teď jde...
barone, tady ale nejsme banda tupých přisluhovačů. Řada lidí tu má, nebo aspoň měla (já) aparáty přesahující sumy sto tisíc korun, ať už v továrním nebo dělaném provedení (Petr Vinš, Martin Šimůnek), a neplácají jen tak z blbosti. Měl jsem na basovce mříž rovnou, přišroubovanou černými vruty jen ze předu, a nejen že to stále hezky vypadalo, nic také nerezonovalo. To by si taky mohlo zkusit, za ty peníze... Satelity mi dělal Martin, se zahnutou mříží přes kulatou čelní stěnu, také jen uchycenou šrouby zepředu, a opět to nic nedělalo. Toto osazení mříže používají i světoví výrobci velmi drahých aparátů, a světe div se, také jim to pracuje!

Já jsem si jistý, že to myslíš dobře, jsi v dobrém slova smyslu puntičkář(to já taky), a rád bys dělal věci nejlépe jak to jen jde. Jenže to není vždy možné, a "hůř" ještě neznamená, že to přestane fungovat na sto procent. Nedoporučuju ti rýpat do něčeho, kde sám nemáš zametýno a nejsi si jistý v kramflecích, protože jakmile se někdo koukne na tvou galerii, a najde tam bednu typu EM151 s titěrně velikými bassreflexy a vatou co se přibližuje příliš blízko bassreflexům, dvou-a-půl pásmový satelit, nebo dvě různé basovky na sobě, bude mít sakra pádný důvod tě poslat do háje za lempl práci.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 20:39 

No a jsme u toho Petře,psal jsem tu o tlumícím rounu zda to tam dávat či nedávat, basové nátrubky a nikdo neodepsal.Máš naprostou pravdu že jsem to myslel jen v dobrém.Ono to jen o tom aby se člověk více zamyslel.Do nikoho nechi a ani nemám důvod rejpat.Jen jsem si napsal člověku co ocenuji co dělá,ale také se nenechám zahazovat.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 20:47 
Moderátor

Tak já si momentálně chystám náčiní a pudu vám přeměřit pinďoury, aby bylo jasný, kdo je největší king.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013 21:04 

baron: ano, i právo mlčet tu bohužel ctíme.... Ono je to těžké. Když si někdo dá tu práci s vývojem, zkoušením a měřením, a pak mu to jeden ukradne, a druhej ho pohaní, člověk se z toho hned vyléčí, aby někomu do roztrhání těla zadarmo poskytoval informace.

ransom: To nech až tak na servis a rescue práce. Až budou bedny úplně v pr*eli :-)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 09 črc 2013 12:07 

V tom případě jsme naprostá banda amatérů v čele s EAW, který mají mnohem větší možnosti a přesto mají mříže uchycené naprosto stejným amatérským způsobem :-).
Nicméně tento způsob uchycení má velkou výhodu a to že mříž je pěkně našponovaná a tedy nehrozí její prokopnutí a případné poškození reproduktoru. U zahnuté hodně záleží na způsobu uchycení. RCF také dělali zahnuté a přišroubované zboku, u nových basovek už mají šroubované obyčejně ze předu a žádné zahnuté kraje. Asi k tomu měli určitě dobrý důvod... A nemyslím si, že by to byla zrovna cena, jelikož v takové velkovýrobě kde ty plechy nabouchají stroje, bude rozdíl velmi malý. Pro mě by to zas znamenalo prakticky dvojnásobnou cenu za mříž. Navíc přichycení mříže na rámeček, bych se nevzdával, takže by to znamenalo frézovat drážku, kam by ohnutý kraj zapadl, a to je další práce, kterou je zas opět třeba zaplatit. Podnikání je o tom že se má vydělat a také je třeba udržet jistou cenovou hladinu, aby bylo pro zákazníka zajímavé si produkt koupit. A pokud bych měl na mřížích něco měnit, tak jedině to, že by měli neděrované okraje. Což by časem mohlo být možné, pokud se rozjede výroba trochu sériověji...
K profuku, ač je to hrozné slovo, můžu napsat pouze dvě slova: naprostá blbost. Toto opravdu není jediná basovka s takto nebo velmi podobně umístěným reproduktorem.

Ano vyseru se to, žádné fotky z vnitřku bedny, nebo spíš vůbec žádné, a vlastně nemusím vlastně nikomu nic radit. Jak to tak sleduji, tak se to většinou jen ve zlé obrátí. Raději ten čas věnuji svým zákazníkům.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 09 črc 2013 12:21 
Řádný člen

Kraj:
Martine neblbni. Já se třeba na tvoje fotky rád podívám, líbí se mi to. Navíc je to pro tebe tak trochu i reklama (z mého hlediska pozitivní) a tak jako každá reklama někoho to přiláká a někoho ne.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 09 črc 2013 16:36 

Rámečkové dělání je jen 2cm na každou stranu.Nechtěl jsem to jsem napsat a pak to člověka mrzí,ale nejsem typ člověka co by se měl snižovat."Vysrat" se na to může každý,ale v budoucnu...

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3884 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 195  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]