Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 22:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc s výhybkou
PříspěvekNapsal: 15 lis 2012 23:16 
Řádný člen

Kraj:
Byl by si schopen nějak zadělat tu díru po Seleniu a zapustit do čelní stěny tento reproduktor tak, aby jeho okraj byl v jedné rovině s čelní stěnou a co nejtěsněji by to šlo k tomu střeďáku?

http://reproobchod.cz/monacor-dt-25n-p1997

Já vím že se ti nelíbí představa že nebude uprostřed té redukce kterou chceš vytvořit, ale technicky je to tak správně.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 lis 2012 09:30 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
Jistěže by to nějak šlo, takže jen otázku: definitivně mám pořídit ten reproduktor? Samozřejmě je to moje rozhodnutí, jestli koupit či nikoli, ale jak se říká - dobrá rada nad zlato :-)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 lis 2012 13:27 

Bude vhodnější DT 25N anebo DT 300?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 lis 2012 14:44 
Řádný člen

Kraj:
Domnívám se že rozdíly v tomto případě nejsou podstatné, oba mají své výhody. DT-300 nje takový víc tank, má větší rezervy ale zase je o něco víc "dodělej si sám", DT-25N má zase tu výhodu že se díky malé přírubě dají dostat osy reproduktorů blíže k sobě, což má také své technické výhody.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 lis 2012 15:33 

Dobře, takže DT 25 asi vhodnější. Ale pokud by dělal výhybku Unicorn, tak by asi svoje měl říct i on, jestli se mu třeba s tím kterým pracuje lépe, mně osobně je jedno, který koupím. I když co se týče vzhledu, víc je mi sympatičtější 300ovka. (musel jsem to napsat, i když vím, že to nemáte rádi :D )

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 lis 2012 15:52 
Řádný člen

Kraj:
U DT-25N jsme řešili to že je tam zřejmě větší konzistence ve výrobě, ale to je celkem jedno pokud nejsi línej a jsi ochotný si s tou třístovkou hrát. Proto jsem říkal že je to tak trochu dodělej si sám. Když se ti líbí klidně jí tam dej, chyba to nebude. Kdybych to dělal já tak bych raději na ARX vyměnil opatrně vrchlík a dal tam tu 25 protože se domnívám že by tak šlo dosáhnout o cosi lepších výsledků.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 lis 2012 16:06 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Tak jde o to, že DT-300 bych asi musel vystředit já na základě měření zkreslení. Ale i pokud vezmu v úvahu čistě zvukovou stránku, tak se mi DT-25N jeví o něco lepší. Míň agresivní a brilantnější. No a samozřejmě i ta otázka vzdálenosti osí o které psal Thales. Takže pokud je to technicky možný, přikláním se k DT-25N.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 lis 2012 16:10 

Cože? Vrchlík? Proč? Jak? Šmankote....! :D No tak já nevím - to jsou samé jobovky... Co je na té třístovce tak špatného? (to je řečnická otázka) Pokud je rozumnější volba ta 25ka, tak ji tam dám. Já přece, protože vím, že nevím to, co vy víte, jen chci, abyste řekli "ten tam dej". Upravovat reproduktory - na to nemám ani vybavení, ani znalosti. Ne že bych se do toho nemohl pustit, ale asi bych nadělal víc škody než užitku. Mám přirozenou úctu k ženám a k jemné mechanice...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 lis 2012 16:12 

Tak než jsem to dodatloval, tak jsi byl rychlejší, Unicorne. Není co řešit, objednám DT 25N.
Jdu se po ní podívat... :)

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]