V prvom rade dakujem za odpovede.Reprak KIA je podobajuci sa sirokopasmu,pri porovnavani s ARN 188... na Spectro Signal Generator 2 a pri pocuvani hudby sa choval v celku pekne zrozumitelne kdesto 188 v spodku ok ale potom okolo 600Hz a vysie nic moc.Vyskace by som menil ak by sa to oplatilo.Bedna ma vonkajsie rozmery v50 š38 h35 hrubka steny2.5cm,vrchu je ale natlaceny handramy

nakolko to nehralo.Potom by objem vychadzal cca 36l.Z toho co som tu cital tak uz to mi napomina ze z toho nic moc nebude,ci?Ak nie nevadi pouzitie by bolo chata(ale aby to zahralo aj vonku nakolko toto vonku nehra vobec),dielna.Nebranim sa ziadnemu navrhu s ARN6684 ostatne su len do poctu,ale skoda ich je nevyuzit.Co sa tyka tych vysok tak su poriadne uvrestane a ked si nedavam pozor tak ich odpalim nakolko to zivim LEACH cca 200W.Inak chut by bola aj na nieco kvalitne len ak by sa to hodilo ku domacemu kinu 5.1.(hudba buducnosti)Cena za jeden stlp do 5000sk.Co som nasiel
http://www.visaton.com/en/bauvorschlaeg ... index.html ale ci to je pravda???Jedine co by som odtialto robil tak je sub nakolko rozmery a typ repra tam su a vyhybka je aktivna tak natom sa hadam neda pokazit nic.Dufam ze som odpovedal na vsetko.