[i]Ahoj... Předem se omlouvám za mé neprofesionální zaměření v oblasti audiotechniky.. jsem spíše, no vlastně zcela pouze amatérsky orientovaný, a v neposlední době jsem se zajímal spíše o led efekty RGB diod strobo, atp.. no, jsem z rodiny, kde se vyrábí kytary, a otec přítelkyně má také truhlářskou dílnu. Tak jsem si říkal, když přítelkyně vystupuje s orientálními tanci že bych nějakej ten projíktek mohl uskutečnit když mám takové možnosti co se týče přístupu k strojům.. Vystudoval jsem Konzervatoř, takže bych používal repro i na vystupování.. no tak k věci..

Úvodem klobouk dolu nad navrženými projekty... doslova slintám nad vaším projektem Megaton MT 18 SUB - B&C 18PZB46. nad tím jsem přemýšlel, a v blízké budoucnosti navrátím sousedům co jim patří.. ale teď jinak... mou životní láskou a ověřenou značkou je tesla... proto se ptám asi na nejhloupější otázku, zda reproduktory této značky, které máte na vašich stránkách, jsou prodejné jen bazarem - již se nevyrábí - nebo jsou i nové... nejde ani o to, že jsou použité, ale schánět je po kusech jako jeden z ostravy, a druhý z Chebu když nakonec chcete čtyry tak je to náročné i z logistického hlediska... konkrétně jsem přemýšlel nad ARM 9308.. poradíte mi někdo, zda se dají odkoupit aspoň v páru??
když mi bylo asi 11 let, měl jsem doma ARN 738.. opravdu kvalitní repro, nejsou moc výkonné, ale krásný zvuk... stal se jim osudným, otčím, když jsem nebyl doma jim vytrhal membrány a rozsekal bedny, s kterýma zatopil... četl jsem, že zde se netrpí vulgarismy - tak se jich zdržím, ale asi chapete, jak jsem byl nas.... a brečel jsem

ty bych chtěl zpět v první řadě... mam na ně už 4 bedny, origoš, ale jak je sehnat

chtěl bych jich víc... proooosíím poraďte.. skládám filmovou hudbu, takže pár bedýnek na exhibici, a vystoupení... vím že je to slabota, ale do začátku pro vlastní uspokojení... tak když se někdo najde, tak zkritizovat, poradit, navrhnout, zamítnout

papa