Poslední návštěva: Právě je 26 kvě 2026 01:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Stmeláč?
PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 23:35 
Řádný člen

Kraj:
Tak jsem dneska mluvil s Viperem, který mi připomněl (a popravdě dokopal k tomu abych to sem dal) to, o čem jsme jen tak zlehka mluvili už loni - že by nebylo špatné spáchat nějaký ten sraz, zvláště pokud za tím účelem disponuji vhodným pozemkem zde v Praze v Počernicích (tj ne u mě na Bílé Hoře). Řada členů RM se zná osobně, ale pokud vím Reprománia za celou dobu své existence neměla žádný větší a oficiálnější sraz svých členů. Nebyla by chuť takovou menší akcičku uspořádat? Nemyslím nějaké poslechové audioakce, prostě jen se sejít u táboráku/grilovačky, pokecat atd. Zatím je to jen předběžný dotaz tak jsem podrobnosti neřešil.

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Stmeláč?
PříspěvekNapsal: 26 dub 2012 05:29 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
No z Trenčína by se mi samotnýmu do Prahy moc nechtělo (náklady)...leda, že by nás jelo víc. Jinak nejsem proti.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 dub 2012 06:49 

Kraj: SR - Košický
I keď tu niesom žiadnym prínosom tak tu chodím rád. Nikoho z RM nepoznám osobne a toto by bola dobrá príležitosť zmeniť to no ta vzdialenosť.... pre mňa je i do Trenčína dosť ďaleko a o Prahe ani nehovorím (tam a spať najkratšou trasou cca 1200km :shock: ) . Síce je v pláne tento rok isť do Mladej Boleslavi no až v auguste takže.... mám smolu.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 dub 2012 13:15 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Jednorožec: Ak nepovezieš bedne, choď vlakom. Krásne si odpočinieš, popozeráš z okna a za celú cestu dáš 60,- EUR aj s útratou v jedálenskom vozni :-).

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 dub 2012 13:18 
Řádný člen

Kraj:
Však se stačí domluvit a jestliže od Ostravy by jel Viper dostatečně velkým autem tak se stačí přepravit k němu nebo někam po cestě a naskočit.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 dub 2012 14:10 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
Jo, já bych bral auto určitě, otázkou akorát je, které bude k dispozici - ideální by byl jeden z kombíků, aby bylo možno popř. i něco převézt, nejen někoho přibrat. :-)
Ale sám nepojedu, to by se těžce nevyplatilo - ideálně jet ve čtyřech a podělit se na naftě... Byl by k dispozici sice i velký krytý vozík, ale s tím zas se mi zrovna 2x nechce jet po dálnici až do Prahy, kdyby někoho napadlo vzít si sebou příruční zavazadlo v podobě kinobeden. :lol:

Ostatní: Denon DVD 3910, TU-1500AE, DCD 715, DRM 540, Dual CT 1462

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 dub 2012 14:46 
Řádný člen

Kraj:
Jo že bychom udělali takové malé venkovní "domácí kino" v Tesco stylu jo?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 dub 2012 14:47 
Řádný člen

Kraj: ČR - Ústecký
Citace:
příruční zavazadlo v podobě kinobeden. :lol:

Dobré :D kdyby se ti chtělo vemu moje :D

Možná bych se přijel taky podívat podle situace, ikdyž také nemám skoro žádný přínos zde :)

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 dub 2012 16:11 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Já mám teoreticky k dispozici i 8-místný T5...ale netuším, odkaď bych posbíral tolik lidí. :lol: Ale zvážím i tu cestu vlakem a případně nějakou spojovačku s něčím jiným...potřeboval bych totiž jet i do Kolína.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 dub 2012 16:24 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Já jsem pro a určitě se budu snažit dorazit a jak se psalo, pokud někdo pojede autem, dá se přisednout a náklady rozdělit. Samotnému člověku se to nevyplatí autem a připadá v úvahu vlak.

Kolik je možných míst na přespání, případně je k dispozici zahrada na přespání ve stanu?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 dub 2012 18:22 
Řádný člen

Kraj:
Zdá se že by byl zájem tak trochu informací. Pokud to nebude stačit ptejte se.

Je to terasovitý pozemek na jižním svahu v Praze Počernicích-Chvalech. Stojí na něm starý dům který se v současnosti nepoužívá tak je poněkud "vybydlený" ve smyslu že tam není žádné pohodlí, nábytek jen dost omezeně, nicméně kdyby bylo třeba topení (v létě asi ne) tak je funkční, je tam funkční koupelna s teplou tekoucí vodou a vanou - tedy pokud se spokojíte se stavem jako někde na nepříliš udržované chalupě, elektřina je. Je tam jeden relativně funkční gauč a víceméně nepříliš funkční dvoupostel. Podlaha je PVC, tedy ukliditelná natolik aby nebyl problém s karimatkami a spacáky, které bych doporučoval si vzít sebou. Jsou tam tři místnosti takže lidí se tam vejde dost. Pokud by chtěl někdo stanovat venku asi s tím též nebude zásadní problém. tedy pokud se včas poseká tráva :mrgreen:

Dopravní dostupnost je dobrá všemi způsoby

- autem z dálnice je to kousek od sjezdu, nedá se tam nijak zabloudit.
- autobusem, nedaleko odtud (1 stanice busem MHD nebo pěšky) je konečná stanice řady autobusů co přijíždí do prahy směrem od východu (stanice Praha Černý most)
- velmi dobrá dopravní dostupnost MHD směrem z/do centra
- vlakem, nedaleko je vlaková stanice Praha Horní Počernice. Kdyby tedy někdo dorazil do Prahy vlakem tak z Hlavního i Masarykova nádraží (časté cíle vlaků) jezdí do HP často vlaky (i v rámci MHD v 30min intervalech přinejhorším, spíš častěji), takže kdo se bojí že by se ztratil v MHD tak takto se tomu snadno vyhne. Prostě přijede na nádraží, přeleze si na jiné nástupiště a vystoupí v Počernicích

Jinak v místě je vše co si člověk může přát:
- 3min pěšky Lidl, 4min autem Globus a Pennymarket
- 3-5min pěšky několik restaurací (čína, pizzerka i s dovozem, 2x restaurace, 1x hospoda)
- kdyby někomu prdlo v kouli 3min autem Hornbach :mrgreen:
- jako turistický cíl možno navštívit kousek odtud Checka :lol:

Je to malinko zašité, bordel sice dělat asi vyloženě nebudeme, nicméně nemyslím že by nám někdo dělal problémy, žádní prudiči tam nejsou. S parkováním snad též problémy nebudou, tipuju že ne sice hned vedle sebe ale po okolí se vlezou zaparkovat tak 3-4 auta. Víc mě zatím nenapadá co by ještě mohlo být důležité. Snad jen to že mám k dispozici jen takový minigril takže dominantní bude asi spíš ten táborák, ale i na něm se na roštu dají připravit prima věci :o)

Snad jen ještě jedna poznámka. Jsme dospělí lidé takže snad není třeba řešit to, že se očekává že každý se na tom bude nějak podílet v rámci svých možností a představ. Buď něco přiveze nebo se toho bude přímo finančně účastnit na místě. Z toho že se něco bude kupovat dopředu (byť po dohodě) s tím že se to pak na místě rozpočítá jsem vyléčený z akce u Martina K.

Teď jen domluvit nějaký vhodný termín a uvidíme. Zatím je to otevřená záležitost a průzkum zájmu.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 dub 2012 18:46 

Kraj: ČR - Plzeňský
Pro mne je to blízko,ae co bych tam JÁ dělal ,to nevím,předci jenom,jěště asi musím dorůst :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 dub 2012 11:56 

Kraj: ČR - Středočeský
Vzhledem k tomu, že to mám kousek, tak klidně dorazím.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 dub 2012 15:32 
Řádný člen

Kraj:
Tak by to chtělo ještě nadhodit nějaké ty vhodné termíny (co třeba někdy v červenci?) a sestavit tak nějaký ten seznam účastníků, případně by bylo dobré jestli někdo má nějaké připomínky nebo návrhy co by bylo dobré udělat/zajistit/podniknout? Též by bylo vhodné probrat jestli každý přiveze něco a nebo se to koupí pak hromadně na místě? Přeci jen převážet něco ve vedru není zcela optimální ale zas příznivci nakládaného masa na rošt jinak nedají (například Viper).

Offline Profil E-mail  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]