Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 11:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: repro z televize
PříspěvekNapsal: 18 bře 2012 12:59 

Kraj: ČR - Středočeský
Petr Berka píše:
Ttoomme, očividně jsi sem přišel vysávat z lidí na netu docela lehce nalezitelná moudra. V tom Ti samozřejmě nikdo nebude bránit, ale pokud máš připravený ještě tucet otázek tohoto žánru, směruj je prosím do jediného tématu. Dvě Tvá témata jsem sloučil, s dalšími bych to dělal nerad. Rádi pomůžeme, ale udržuj prosím pořádek.

Pokud reproduktory opravdu mají 16Ohm, výstupy by takovou impedanci měly vpohodě vydržet. také to tak v nouzi dělám i s 8Ohm reproduktory, i když tam je to risk.

Tak to je mi líto, že tady z někoho vysávám moudra. Myslel jsem, že si tu povídáme tak nějak podobně, jako u piva.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 18 bře 2012 20:01 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
taky jsem si to myslel až do té doby kdy mi tu nebo někde jinde, už nevím, řekl že to není chat

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 bře 2012 01:18 

Ale jistě, že se dá kecat jak u piva, ale u svého stolu(vlastní thread). Nebo snad lezeš profíkům vzpěračům vykládat, jak jsi na bench dal dvacet kilo i s tyčí? Asi bys z té posilovny vyjel trošku v jiném stavu, než jen napomenutý.... Kecat se dá o čemkoli, podmínkou je, aby lidé (profíci) přišli plkat kraviny za tebou, ne naopak.

U toho vysávání jsem narážel na to, že takové informace lze zdarma najít/vyčíst z internetu jaký je. Opakované dotazy začátečníků na banality se kupí jenom proto, že tito uživatelé mají nechutně zanedbané základy elektroniky a jsou líní hledat a učit se. Tak fláknou dotaz, a čekají, že se svět zhroutí. A jelikož to je pod úroveň, nikdo na to nechce znovu a znovu odpovědět. Pak se tazatel táže všude kde je to možný v domění, že se nakonec někdo najde, a dělá tak zbytečnej bordel pro další tazatele, který to prostě v tom bordelu odmítaj číst, a radši napíšou nový příspěvek, čímž přispějou k dalšímu rozšíření bordelu. Jestli jsi tu, nebo vedle na AW nenašel cos potřeboval, je to asi proto, že ses přes ten bordel nedostal na to cos hledal. To je dost hloupý paradox...

Pokud máš zájem o chat, je k dispozici online "elektro-hospůdka" http://chat.analog.cz/, kde se to dá řešit víc.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]