Poslední návštěva: Právě je 26 kvě 2026 01:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Radost
PříspěvekNapsal: 23 led 2012 14:58 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
]Tak po rozměrově obludných přírůstcích ARS 850 a PHILIPS N 4520 jsem si udělal radost z opačného konce spektra touhle sestavičkou, kterou jsem chodil v raných osmdesátkách oslintávat do Tůzu:
Příloha:
aiwa-22-minikomponenten_1222_resize.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Radost
PříspěvekNapsal: 23 led 2012 17:05 
Řádný člen

Kraj:
Však už tu na tebe čekají ;)

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 17:33 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
On si ich ešte nevyzdvihol? Na jeho mieste by som bol fakt riadne nedočkavý :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 17:47 
Řádný člen

Kraj:
Tak domluvili jsme se na dnešek.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 18:33 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Jé to bude mít Thales pěkný fotky :)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 18:51 
Řádný člen

Kraj: ČR - Ústecký
Říkal sem si kdo je od Martinkka koupil a koukám že sou v dobrých rukou.
Krásný nádherný kousky.
Doufám že budou hrát ještě spoooustu let :)

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 19:23 
Řádný člen

Do zlýc rúk by som ich nedal...
Fotky sa snáď podarili pekné ;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 19:46 
Řádný člen

Chlapi, já se už tak těším.
Dneska je přivezu domů, s kámošem vyložím a půjdu do hospody.
Zítra, až přijedu z práce, tak přišroubuju nožičky, postavím je, zapojím kabely a pak půjde nejprve Queen - Fat bottomed girls, Deep Purple - Smoke on the water, Progres II - Planeta Hieronyma Bosche, Yes - Parallels, Rainbow - Man on the silver mountain a pak už to půjde po řadě.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 19:49 
Řádný člen

No....poznám takých, čo by s tým skúšali ozvučovať diskobar. :evil:
Ja keď som predával len trápne ARN734, tak som sa pýtal, na čo to chce dotyčný použiť...keˇ%d povedal, že na subwoofer do auta alebo niečo, čo len vzdialene zaváňa PA, tak som ukončil komunikáciu a odvetil že nikomu takému ich nepredám. :)

laminát: Fat bottomed girls od queenu mi nehraje bůhvíjak...asi špatný mastering.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 20:30 
Řádný člen

Kraj:
Bacha ty bedny jsou hodně citlivé na to čím se krmí. Pokud se použije něco co jim nesedne je to ihned poznat (a ne že ne jak někteří tvrdí že se na teslách dá poznat prd). Zatím mi na těch bednách nejlépe hrál DPA380 a Marantz PM710DC který si k nim vyloženě sedl, jen tam bohužel chybí výkonová rezerva aby to člověk mohl pořádně voroštovat ale na normální hraní se dá.

Fotek je dost, myslím že se relativně povedly i když je stále co zlepšovat (v tomto případě byla brzda hlavně velikost mojí terasy + pozdější doba focení než by bylo zdrávo + techniky) ale ještě nejsou zpracované, toto byla jen taková ukázka. Také jsem znovu přefotil mojí novější verzi za stejných podmínek pro srovnání. Největší voser byl když jsem musel znovu sám tahat bednu ven abych znovu vyfotil výhybku protože předtím už to kvůli nedostatku světla ten šmejdský foťák nezaostřil. Při tom jsem tam zjistil jeden studeňák poté co mi jeden vývod od cívky zůstal v ruce takže jsem si ještě přidělal práci. Každopádně ta bedna jak nemá ucha se v jednom člověku tak strašně blbě přemisťuje že škoda mluvit. Tím spíš když tenhle kus nemá zcela v pořádku dýhu a ta má tendenci se různě zadrhávat a podobně takže je třeba dávat bacha ještě 2x tolik. Prostě je to dvouchlapovka a basta.

Když už jsme u toho focení rád bych něco probral hlavně s Lukyssem ale s účastí ostatních ale nevím kam to dát. Takže to dám sem a moderátoři nechť si to pak eventuálně někam přesunout.

Jak vidíte když něco fotím snažím se v rámci mých možností a schopností aby to nějak vypadalo. nejen stylem focení ale i přípravou - bedny vždy pěkně vyčistím, naleštím, z páru vždy k focení vybírám tu hezčí atd. Fotím nejen celkově ale i detailně - vyloženě dokumentační fotky ale i s s určitým smyslem pro estetiku. A hlavně - fotím všechny ve stejném stylu takže se fotky dají dobře porovnávat. Aniž bych se chtěl jakkoliv chlubit nebo se vyvyšovat tak moje fotky v mnoha (netvrdím že všech - zejména ty nejstarší než jsem to vychytal) případech vypadají dle mého subjektivního hlediska lépe než stávající fotky v sekci Tesla. A teď k jádru věci - jestliže se jedná o prezentační a dokumentační web, jakým sekce Tesla na RM bezesporu je a není to tedy jen soukromý web s pár fandovskýma fotkama pak by měl obsahovat vždy ty nejlepší a nejvýstižnější fotky jaké jsou dostupné. Potud se mnou asi budete souhlasit ale má to jeden háček - morální hledisko. Konkrétně pokud by se to tu "vytapetovalo" mými fotkami (v případě že by byly uznány za lepší) tak aby něco nenamítali ti co už nějaké fotky dodali a jejich byli tedy nahrazeny. Aby si pak neřekli že to je z jejich strany zbytečná práce když byly jejich fotky smazány a podobně. Také nechci aby to vypadalo sebestředně. Zatím jsem o tom mluvil jen s Jofim, který sem dodal řadu fotografií. On s tím problém nemá, též se domnívá že není důležitý původ ale kvalita takže by mu nevadilo nahrazení jeho fotek. A jak to vidíte vy?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 20:51 
Řádný člen

Bez obav, já mám zesíků na zkoušení dost.

Týýýwoe, tys moje dýhovaný bedny tahal po podlaze ???!!!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 20:54 
Řádný člen

Kraj:
Neblbni - copak jsem magor? Nicméně úplně levitovat s tím také neumím takže i při veškeré opatrnosti se kontaktu s podlahou při pokládání a zdvihání člověk nevyhne. Spodní strana těch beden ale není v dobrém stavu. No uvidíš sám. Ale přece to nebudu fotit tak aby to bylo vidět ne? tedy pokud to není přímo cílem.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 20:56 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Thales - sice si to někteří mohou vyložit špatně, ale jsem pro TOP fotky. Jinak když jsme mazali nějaký projekty, tak mě taky jeden člověk docela nasraně psal, proč jsme smazali jeho projekt...ale hold takový je život. Jinak na nové RM, už konečně dodržím slovo, začnu pracovat opět velmi brzy. Teď se to zdrželo tím obchodem, ale to se doladí a jde se na RM. Neboť i já mám zájem o to, aby RM byla konečně na redakčním systému a jakýkoliv zásah-úprava byl podstatně jednodušší než do teď (pustit FTP, otevřít php editor, udělat změnu, uložit, nahrát na FTP).

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 22:42 
Řádný člen

Kraj:
Tak před chvílí PC bedýnky odcestovaly. Celkem hezky zaplnily přibližovadlo :D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 04:30 
Řádný člen

Aj moje fotky môžete nahradiť, keď sú lepšie. Tiež s tým nemám problém.
Thales, na to koľko rokov majú tie bedne tak sú v ešte dobrom stave, väčšinou som videl len horšie, nie lepšie...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 14:36 
Řádný člen

Kraj:
Třeba ty moje ARS850 jsou v pěkném stavu, ty co se tuhle prodaly na Aukru byly též velmi pěkné (možná mám někde i fotky). Škoda jen že nemám dýhované ale jen s tou folií. Dýha to je moje.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 15:54 
Řádný člen

Stav beden naní až tak hrozný, fleky z 99% zlikviduji svým oblíbeným a osvědčeným postupem S 6006 + 100 USI + SKYDD. Horší je odloupaná dýha na hranách ale beru to jako daň z věku a až mě jednou chytne rapl, tak je nechám nově odýhovat.
Více mě sere nedobrý stav sítěk, protože takhle velké kusy kostičkované tkaniny neseženu.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 23:24 
Řádný člen

Kraj:
To by zase nesralo mě protože mít to doma tak to okamžitě vyměním za černou. Líbil se mi ale velice ten vzor co používali v Mieru, někdy to nafotím. Zatím jsem ale udělal jiné pěkné fotky. Například tato se mi velice líbí:

Když už jsme u těch fotek - jak by se vám líbila takováhle středovýšková sekce místo 8" k tomu malému elipťáčku? No nesluší jim to? :)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 led 2012 16:04 
Řádný člen

Kraj: SR - Bratislavský
Ja mám tiež pre tie originálne kockované Tesla-látky slabosť :oops: . Ale na niektorých mi vadí, že sú dosť husté a pri zmene teploty alebo vlhkosti sa zvyknú roztiahnuť až natoľko, že potom v ráme plandajú a "hrajú".
Zatiaľ najkvalitnejšia originálna Teslácka látka, akú som videl, a ktorá týmto rozťahovaním netrpí a za každých okolností je 100% napnutá, je táto:
Příloha:
latka.jpg

To je ARZ 360x? Ako si s ním spokojný?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 led 2012 17:38 
Řádný člen

Když už bych šel do nějaké změny repráků, tak bych šel do čtyřpásma, přičemž nad ARN 930 by přišel ještě nějaký menší basák, třeba ARN 567 a nad to středo- a vysokotónové kaloty od Grundiků či jiných Němců z poctivejch osmdesátek.

A na bedny z roku 73 či 74 patří kostičkovaná látka a ne nějaká černá zrůda.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]