Poslední návštěva: Právě je 27 kvě 2026 17:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5476 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 274  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zvrhlosti a další zajímavosti z oboru
PříspěvekNapsal: 15 led 2012 10:06 
Řádný člen

Kraj: ČR - Ústecký
Takový lidi nechápu, jak se můžou tohle vůbec snažit prodat.. :D

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 led 2012 11:44 

Kraj: ČR - Plzeňský
Vcera jjsem se naramne "bavil". Na mysliveckym plese hraly dve vyborny kapely. Jedna mela RCF 8003 a na tyci 3003, digitalni mix a fajnovy mikrofony. Ty druhy meli LD Stinger15 a z toho paralelne RHsound 12, ani se nenamahali to dat na tyc, pry kvuli mistu na jevisti. Zvuk z prdele, nesrozumitelny stredy a hrozna stredovejskova koule, ale hrozne si chvalili , jak maj kompaktni a stehovatelnej aparat :-(

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 led 2012 19:12 

Kraj: ČR - Olomoucký
Je to sice mimo obor ale zvrhlost je to solidní :D

http://img51.imageshack.us/img51/4585/finalaz.png

Pronájem a prodej ozvučovací techniky.
Ozvučování a technické zajišťování akcí, DJ's.
Návrhy ozvučovacích systémů.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 led 2012 20:09 
Řádný člen

Kraj:
A co bys chtěl od uživatelů xichtoknihy?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 led 2012 20:11 
Zabanovaný

Kraj: ČR - Středočeský
a co je na tom vlastně zvrhlýho?
ksychtbook mě nezaujal a nechápu ho :)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 led 2012 20:15 

Ksichtbook je dobrej když ho člověk umí používat a já ho využívám kvůli plánování větších akcí a fotkám.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 led 2012 01:05 
Řádný člen

Kraj:
Hlavní je že xichtokniha umí perfektně využívat tebe a cokoliv tam kdy dáš je uloženo a už to odtud nikdy nedostaneš. Je to počátek Orwelova 1984 v praxi. Je to nástroj pro masy co chtějí na sebe všechno vyblejt. Škoda slov se víc rozepisovat. Mě tam nikdo nedostane ani párem volů. Ani nevím co bych tam dělal! Soukromé věci si řeším soukromě a odborné na fórech.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 led 2012 22:23 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
přesně tak... je mi 15 a furt mi někdo vyčítá že tu blbost nemám a když mu na to udvětím že doma se chci zabývat věcmi jinými tak nademnou kroutí očima :roll: :roll: :D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 22 led 2012 23:15 

Každej máme svoje. Sociální sítě jsou o uživatelích a o tom jak se k používání staví (viz většina pubertálních náctiletých uživatelů), pokud je nepoužívate, tak je to vaše věc. Pokud ano, tak ji musíte umět používat. A je totálně zcestné říkat že je FB, G+, twitter apod je totálně naprd a jejich uživatelé jsou totálně mimo. Mimo jsou spíš ti co tohle říkají. Nadruhou stranu je taky hovadina každého nutit aby byl na "fejsbůku". Jsou mezi náma skupiny lidí co mají účet na sociální síti a neumí je používat, pak ti co umí a nevisí na nich jak závislák denno-denně....lidi co účet nemají, protože by jim to k ničemu nebylo a pak je skupina lidí co má z těchto webů fóbii a totálně zavrhuje jejich princip, uživatele a veřejně hlásá jaké je to zlo.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 01:26 
Řádný člen

Kraj:
Máš pravdu - nevím co bych tam dělal (nepotřebuju ho) a nemám ho rád. Vzájemně to spolu ale nesouvisí.

Fakebook by byl v pořádku kdyby nebyl mimo a kdyby drtivá většina jeho uživatelů nebyla mimo. Nebo tobě se snad líbí že cokoliv tam dáš nemůžeš z toho serveru nikdy reálně smazat (dokonce ani svůj profil) ale jen "zneviditelnit"? Nevadí ti ani to že tyhle systémy nesloužív první řadě užiovatelům ale spíš fungují na principu komerční TV kdy uživatelé jsou jen jakási beztvará využívaná masa - jakési médium a skutečný zákazník je někdo úplně jiný? Já vím, první co tě teď napadne je že si prostě promyslíš co tam dáš a nebudeš tam dávat žádné soukromé informace a podobně.

To je jedno, to je tvůj náhled na věc a ponechme to teď stranou. Mě jde o to že většina uživatelů těchto sítí, zejména těch mladších, jsou totálně jeblí a duševně zdeformovaní. Proč? Protože už dříve tu byly sítě podobného druhu (kupříkladu NYX) které mi nevadili protože mi je nikdo nerval div ne násilím. Byla to čistě zájmová záležitost a vyskytovali se tam se zvýšenou koncentrací inteligentní lidé. Pro jiného inteligentního člověka tedy vstup do takové komunity mohl být potenciálním přínosem. Fakebook ne, to je jen vopičárna která je kombinací trochu z komunitních serverů předchozí generace, trošku něco pochytilo od jistou dobu populárních blogů (od kterých však většina uživatelů utekla protože zjistila že na to prostě dlouhodobě nemají ale to je zase jiný příběh o kterém by stálo za to podebatovat samostatně), není to tak strohé jako Twitter a zároveň jednotliví uživatelé nejsou pod dohledem jako na fórech takže jim tam nikdo nemaže jejich blitky. No prostě rád pro slaboduché jedince co nemají co říci (aby jim tom prošlo na fórech) ale musí neustále něco žvanit. A takoví dementi mě pak mají za obstarožního vola když nemají daleko k tomu aby kroutili očima a ukazovali si na mě "jak to že FakeBůček ještě nemám a jak bez toho můžu žít". Někteří dokonce nemají problém to povědět nahlas. Mrzí mě to tím spíš že takového jednání se dopouští často i jedinci do nichž bych to neřekl. Lidé co měli mnoho let např. ICQ ho pak přestávají z větší části či zcela používat protože "jsem přece na fejzbůůku néé?". Ještě pořád nic? Fajn. Tak poslední kapka - fascinuje mě dnešní zprofanovanost slova přátelství. Možná jsem se narodil ve špatném století, ale pro mě slovo přítel (v normálním slova smyslu) vyvolává jinou asociaci než klikání na nějaké debilní ikonky na debilstránkách.

Tak a teď ještě jednou a naposledy - zapomeň na to co jsem kdy o xichtoknize psal. Nejsou důležité důvody, ty máme každý jiné ať už objektivní nebo subjektivní. Řeknu to stručně a jasně - NEMÁM TU VĚC RÁD. Stejně jako třeba nemám rád hnědou hovnovitou barvu. Nemám. A když se mě někdo zeptá na názor řeknu ho. Někdy i bez toho aniž by se mě někdo ptal. Tečka.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 13:26 

Thales:
+ Like :lol: :lol:

Mě třeba obtěžuje, že mi přes ovládací panel naskočí shadow/popup s nějakou naprosto irelevantní informací, která nejde odstranit. Po kliknutí na ní (třeba "Uživatel Jája si myslí, že nemáš rád pivo") to člověka přesměruje někam, kde se ke svým podstatným datům a zprávám už nedostane. Když takhle naskáče zpráv víc, už nejde normálně komunikovat. Je tam víc takovejchhle problémů, kvůli kterým tam nejsem.
Jinak také pardon za OT.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 20:35 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Musím naprosto souhlasit s Thalesem. Kdysi jsem se na doporučení přátel na FB zaregistroval. Pak jsem ale zjistil, že je to fakt vopičárna, všechno jsem zablokoval, změnil datum narození a nelze mě vyhledat ani podle jména. Teď tam mám 5 přátel - jde o lidi, které znám dost dlouho a samosebou i osobně, ale prostě vzdálenost nedovolí se setkávat častěji, než třeba jednou za rok. Tak s nima občas prohodím nějaké to slůvko na chatu na FB.
A dost mě mrzí, že hromada lidí přestala chodit na ICQ, protože teď chodí na FB...já zas odmítám navštěvovat FB častěji, než jednou za týden...a jelikož na ICQ už taky nikdo nechodí, tak i to zapínám jen sporadicky.
A jak může někdo žít bez FB? Jednoduše. Stejně dobře, jako jako žil i v tý době, kdy žádný xichtbook nebyl.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 00:05 
Řádný člen

Kraj: ČR - Ústecký
TheLastUnicorn
S tím ICQ souhlasím (tedy já mám QIP, vzhled icq už se mi vůbec nelíbí)
Pamatuju i 50/100+ lidí denně na icq a dneska max tak 10/15.

Jinak o říkáte na odstavení Megauploadu a tý skupině Anonymous?
Je to zajímavé téma.
http://www.google.com/search?client=aff-maxthon-newtab&channel=t2&q=megaupload

PROTON AA-1150 | PROTON 1100 preamp
Projekce: BenQ TH670 + Optoma DS-9092PWC

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 15:06 
Řádný člen

Kraj:
Odjakživa platilo že se platí za kvalitu. V okamžiku kdy někdo chce platit nesmyslné sumy za sračky a ještě při tom házet legálním uživatelům klacky pod nohy tak ať se nediví že lidé využijí víc než rádi všech prostředků aby se vyhnuli placení neekvivalentních sum protože se to prostě nevyplatí. Prostě a jednoduše odvěké zaklínadlo - špatný poměr kvalita/cena.
Problém vidím spíš v tom že když někdo v minulosti nabízel něco s takovýmto špatným poměrem tak v normálním konkurenčním prostředí se buď přizpůsobil nebo chcípnul. Místo toho tu dochází k deformaci a společnosti tlačí stát a jeho výkonné úřady k tomu aby naprosto nesmyslně pomáhal těmto v podstatě mafiánským společnostem vybírat holé finance za neposkytnuté služby i tam kde na to nemají morální nárok (například poplatky za média všeho druhu). Další velmi špatný krok je jejich pláč nad naprosto nesmyslnými sumami o které údajně přichází. To ještě více buduje obraz "těch zlých společností" a podporuje negativní postoj mas. Toto všechno co se děje jsou jen důsledky. Bohužel je to jen špička ledovce, tady jde jen o mediální případ něčeho mnohem podstatnějšího - omeziování svobodného internetu.
Proto bez sebemenšího zaváhání v obou rovinách případu souhlasím a podporuji kroky které skupina Anonymous podniká, protože kde není prostor k inteligentnímu dialogu a možnému rozumnému řešení je partyzánská válka jediným (byť marným) prostředkem "komunikace".

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 16:52 

Tak dnes som sa stal majitelom druhych mojich vytuzenych ARS 1058.Pri rekonstrukci som objavil jednu zaujmavost jedna ARS mala impedanciu 16ohm :shock: /preco?/Majitel predomnou sa v tom "vrtal" lebo bol meneny vyskac za textilny a zrejme pozabudol zapojit "zem" na ARN 8608 - prva foto je to tam zakruzkovane ten kabel bol v tom mieste normalne zaizolovany izolackou :o .Nechcem ani vediet ako dlho sa to takto prevadzkovalo,ale ten rozdiel musel pocut pokial nebol "fest hluchy" :roll: ARN 8608 tam je schvalne zmontovany lebo mal zlomeny ten kuprextidovy drziak kde su kontaky,tak dnes na nocnej vyrobim novy drziak.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 23:30 
Řádný člen

Kraj:
Však tunning ne?

Koukám že si i majitel ARS845 ? Nebo to je Supraphon RK40? Já jen že to má kulaté díry na kulatá ARV ale hadr to má jak Supraphon. Jenže tam byly elipťáky.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 23:38 

Dobre si odhadol su to ARS 845 a presne take ako su tu na repromanii ale pokial sa nemylim boli oznacovane aj tieto 845ky ako Supraphon? Vpravo od 845tiek su ARS 820 s novym platnom.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 led 2012 00:09 
Řádný člen

Kraj:
Zajímavý. Já totiž ARS845 viděl jen s černou tkaninou, s touhle supraphoňáckou ne. Dokonce i v katalogu ze 70. let, kdy se ještě černá tkanina normálně nepoužívala už je fotka ARS845 s černou tkaninou. A je tam současně s RK40 což je opět zajímavost protože ARS845 by měly být nástupcem RK40, tudíž by se teoreticky neměly vyskytovat v jednom katalogu spotřebního zboží.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 led 2012 00:47 

Kraj: SR - Košický
Keď som ešte chodil na elektropriemyslovku tak v jednej posluchárni boli (sú) také isté ARS845 so štvorčekovanou tkaninou.

Štyri roky som ich obdivoval ale nepodarilo sa mi ich získať keďže boli súčasťou komplexu skríň a dreveného obloženia - takže by po nich zostala diera. Čo som sa pýtal tak učiteľ mi vravel že už v 80tom roku ako tam prišiel on tak sa nepoužívali a dodnes nepoužili. Škoda.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 led 2012 10:10 
Řádný člen

Kraj:
Měl si jim nabídnout že jim tam uděláš nějakou imitaci, případně vsadíš dvířka s pantem nebo šuplíky. Nebylo by to drahé, oni by získali úložný prostor (nebo v případě imitace by tam nebyla alespoň díra) a ty bys měl co chceš.

Jinak někdo odtud ze SR mi vyprávěl jak u nich ve škole dostal školník za úkol rozštípat pár nepoužívaných ARS850 v perfekt stavu jen proto že je to údajně starý krám. Podařilo se zachránit z té hromady třísek jen basáky, kupodivu nepoškozené. Zbytek byl namaděru. Školy si stěžují na nedostatek peněz, přitom takto likvidují majetek svou blbostí protože si vůbec nezjistí jakou to má cenu a jestli by to šlo odprodat. Vzhledem ke stavu za 10 litrů by šly jako nic a co se dá za takové peníze nakoupit dětem za vybavení nebo něco vylepšit, opravit. Ale i kdyby jim koupili třeba jen blbou zmrzlinu k obědu tak tohle je prostě debilita. Proč něco třeba i jen nedarovat ale hned to ničit?

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5476 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 274  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]