Poslední návštěva: Právě je 27 kvě 2026 17:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5476 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 274  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zvrhlosti a další zajímavosti z oboru
PříspěvekNapsal: 25 pro 2011 21:12 

Kraj: ČR - Ústecký
Také si myslím že asi akorát přitáhnu domu bordel a kdoví jaký hmyz, nic méně tam pořád asi jsou, martin77: proč si myslíš že by byly k něčemu dobré? :D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2011 21:18 
Řádný člen

Kraj:
Tak jestli v tom něco je se dá zjistit celkem rychle a pokud to někomu poslouží a dovede to nějak zcivilizovat tak proč ne?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2011 21:20 

Počkejte tak myslíte si že to mám fakt přitáhnout domu? Asi bych to zatim mohl hodit na půdu.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2011 21:20 
Zabanovaný

Kraj: ČR - Středočeský
Matěj Koranda píše:
Také si myslím že asi akorát přitáhnu domu bordel a kdoví jaký hmyz, nic méně tam pořád asi jsou, martin77: proč si myslíš že by byly k něčemu dobré? :D

já bych je hned odtáhl do skladu/garáže, osadil za levno pořízenými reproduktory tesla a třeba jimi někomu udělal radost/prodal, tak jsem to už udělal nejednou :D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2011 21:26 

Kluci vy mě štvete :D no co se dá dělat du pro ně :mrgreen:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2011 21:28 
Zabanovaný

prima, to bys jinak totiž byl prd repromaniak :D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2011 21:31 
Řádný člen

Kraj:
Hlavně je nedávej hnedka na půdu. Maximálně do garáže pokud je zděná a teprve po tom co vyhodíš zevnitř ty plata na vejce a velmi důkladné prohlídce (a nejlépe s časovým odstupem) někam jinam. To je zásada! Jinak aby se ti vážně nestalo že přijdeš o střechu nad hlavou. Pokud toto uděláš minimalizuješ možnost vzniku problémů.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2011 21:52 

Ok, ty plata půjdou jako první, zítra se na to podívám, zatím jsem je ale nechal venku pod střechou, pořád lepší jak u popelnic, dokonce tam byly i v celku pěkné síťky,zatím ale nemám tušení co snimy budu dělat dál, jinak jsem to stou půdou moc nepochopil?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2011 21:54 
Zabanovaný

Matěj Koranda píše:
Ok, ty plata půjdou jako první, zítra se na to podívám, zatím jsem je ale nechal venku pod střechou, pořád lepší jak u popelnic, dokonce tam byly i v celku pěkné síťky,zatím ale nemám tušení co snimy budu dělat dál, jinak jsem to stou půdou moc nepochopil?

Thales asi myslel, aby sis domů nepřinesl dřevomorku či červotoče :D

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2011 22:01 

Aha no to bych nerad :D a jak zijstím že v tom není nějaký podobný hmyz? :shock:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2011 22:53 
Řádný člen

Kraj:
Tak právě proto se bedny musí prohlížet ve dne když je dobré světlo, nejlépe na betonovém plácku, dobré je též dát pod bedny čistý papír. prohlíží se zda bedny neobsahují nějaké dirky které by mohl mít na svědomí podobný hmyz. bedny je třeba prohlížet zvenku i zevnitř, případně pokud bedna má nějaké štěrbiny tak je dobré bedny celé pobouchat gumovou truhlářskou palicí a na papíře pozorovat co z toho vypadne. pokud je to jen obyčejné svinstvo OK, ale pokud se odněkud začnou sypat jemné piliny nebo miniaturní bílí broučci (které při nedostatečném osvětlení snadno přehlédneš) tak to může být známka průšvihu. Lépe se hledá v létě. Jednak čistě z pohodlnosti, jednak proto že pokud v tom něco je tak to není zalezlé hluboko uvnitř. Snáze se identifikuje dřevomorka, ta je vidět celkem snadno tak by sis jí všiml. Tam je nutné kontrolovat zejména podstava bedny. Pokud má bedna špatný povrch, je předpoklad že se bude přebrušovat a není jistota že bedna je ve 100% OK stavu doporučuju to udělat hned. Jednak při práci s bednou lze ledaccos odhalit, jednak pokud v bedně něco je a bedna se přebrousí, nechají se zatáhnout póry (zředěnou barvou nebo prostředky k tomu určenými - však to znáte) a pak se na to hodí základovka tak lze bednu po delší době snáz kontrolovat jestli zevnitř něco barvu nenarušilo, případně je větší šance že pokud uvnitř něco je a není toho moc tak to chcípne. každopádně tak jako tak důslednost a pečlivost je jediné co člověka uchrání před tím že mu nějaký šmejd sežere střechu. Já bydlím dokonce v domě který z poloviny ze dřeva tak si na toto musím dávat zvláště pozor.
Kdyby se náhodou potvrdilo že jste si domů přitáhli něco závadného tak nejen že to okamžitě odnést co nejdál od baráku, ale hlavně místo kde z toho ty šmejdi vypadaly okamžitě vzít nějakým sajrajtem a to ještě dřív než ty bedny budete nosit pryč. Je jedno čím to vezmete, Prostě jakákoliv tekutá chemikálie z čeho by se ochráncům přírody vstávaly vlasy hrůzou na hlavě. Proto doporučuju to dělat na betonové ploše. Já mám rád třeba aceton. Jo je ho možná škoda ale aceton a brouci se nekamarádí ale zase se brzy odpaří, nezůstávají po něm mastné fleky a na rozdíl od chlorových čistících prostředků díky tomu že se odpaří se pak nespláchne deštěm a neškodí někde jinde v přírodě.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 25 pro 2011 23:06 
Zabanovaný

ona nastesi drevotriska diky pojivum moc temhle potvoram nechutna, presto Thales radi dobre a vyplati se ho poslechnout;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 pro 2011 12:38 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Jako podle mýho názoru to bude úplně neškodné domorobo, bez nějakýho škodnýho hmyzu, z kterého někdo vykuchal repráky a prodal je,nebo skončili v nějaké plechovici na 4 kolech.
Přesto ale jak radí Thales je potřeba být opatrný a bedny pořádně prohlédnout.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 27 pro 2011 10:21 

Kraj: ČR - hl. m. Praha
v mdf jsem tedy příliš dřevožroutů neviděl, protože je to plné jim nevonícího pojiva, v případě starší výroby založeného na formaldehydu (dnes již z větší části vypařeného, takže na doma ok). U papírových plat od vajíček a dřevěných výztuží to může dobrá rada, aceton dost pomůže. BIO likvidaci lze provést častou změnou nízkých zimních teplot, tj. přes den umístit do garáže (+5 °C) a na noc pak ven (-20 °C). Dříve než se tam objeví jakési houby, tak vlivem vlhkosti nabotnají desky skeletu...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 00:13 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
zdravím
tak na vánoce jsem dostal od máti konečně to co jsem chtěl a to LITERATURU :) :arrow:
Potom jsem u taťky začal s rozebíráním mix pultu až ho uvidíte tak... ihned vám dojde proč jsem ho nechtěl dávat do kupy prostě mazec ten dotyčný co toto skládal byl prostě machr a jestli mu to nějaký ten rok fungovalo tak je to machr ještě větší .A ten zesilovač, asi si s ním ještě pohraju ale spálil mi mobil :D tak ještě uvidím (hold doplatil jsem na pravidlo ,,nejdřív změř a pak řeš"). :arrow:

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 05:13 
Řádný člen

Kraj:
Lepší by bylo kdybys dostal originál RaRS z bazaru, přijde mi že je to k něčemu, tato verze mi přijde spíš jako nějaká očesaná reklama na Dexon a tak nějak o ničem. Ale jinak je fajn že si dostal odbornou literaturu a ne nějaké nesmysly typu PC hry u kterých se člověk naučí leda tak prd.

Já už bohužel viděl napadenou dřevotřísku. Navíc bedny se nedělají jen z dřevotřísky ale zejména ty starší též z laťovky a ta hmyzu chutná velice.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 15:45 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
ale těch informací 8-) 8-) :)

jo, zesilovač k tomu...

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 pro 2011 16:12 
Zabanovaný

:shock:http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0863_n.jpg

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 pro 2011 17:33 

Kraj: ČR - Zlínský
martin77 : tak asi vidí aparaturu technaři na technopárty :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 pro 2011 21:20 

Kraj: ČR - Olomoucký
Ať žijí DJs a skvělá znalost majitelů klubů co se ozvučovací techniky týče. Tohle jsem našel na facebooku v propagačních fotkách klubu Varna v Olomouci. To musel být krásnej zvuk. Uli vyhnanej do clipu až za roh a následně zataženo kompressorem skoro do mínus nekonečna. Jdu blejt. Nemám nic proti behringeru ale kurva provozvatelé klubů by mohli mít tu soudnost a když už tam mají takovou techniku tak ji používám v podmínkách při kterých funguje jak má. A celkově by ten limiter mohli dát před master mix a cely to zamčít do větraného racku. A to je prosím jeden z nejvíc prosperujících klubů v olmiku....ke zbytku zvuku se radši nevyjadřuji.

Pronájem a prodej ozvučovací techniky.
Ozvučování a technické zajišťování akcí, DJ's.
Návrhy ozvučovacích systémů.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5476 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 274  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]