|
Jawis, právěže si myslím, že to viděl na živo, a já též.
k tvým bodům: 1) ano, je to rozhodně lepší. Porovnávat to ale s tím největším xindlem, to je docela nefér. To spíš ten MT18SUB. jenže ty zas máš jen trošku drátu. Oni musí zakrýt celou plochu. 2) Rozhodně. Dobrý tah. 3)Těžko říct, zda se dá ta montáž u MT18SUB považovat za nedostatečnou. Tahat za to nikdo nebude. Ale malé plus to je.
Dřevotříska - psal jsem to na prodance. Postavil jsem MT18SUB z dřevotřísky, a očima vidím, jak se to vlní a hýbe a rezonuje. Důkladné vyvrutování je samozřejmé... To si myslím, že by si kluci z PD asi k zákazníkům nedovolili, a že tohle překližka nedělá. Věřím, že existují konstrukce, které reproduktorům jako takovým umí sekundovat - třeba EM121 bych z dřevotřísky rozhodně dělal... Ale už ne běžně mechanicky při manipulaci. Abych navázal, ty decibely jsou už vedlejší, ale vím jistě, že při 1200W zesilovači by ta moje bedna vydržela nejvýše tři akce s dopomocí.....
Doufám, že se tě martin neshodí shodit, ale Je potřeba zastávat vysoké standardy i tam, kde nejsou vysloveně třeba pro funkci. Jsou třeba jinde, a je to jeden z příznaků precizní práce. Pokud chybí, je to prostě ztráta kytičky stejně jako když stobodový test uděláš na 99...
_________________ We are not here because we're free, we are here because we're not free.
Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!
|