Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 12:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Identifikace Reprobeden Tesla/Tesla based
PříspěvekNapsal: 02 lis 2011 17:39 
Řádný člen

Kraj:
Tak jsem se opět po delším čase pustil do úklidu sekce s reproduktory a reprosoustavami na mém disku. Pěkně vše správně pojmenovat, zařadit do správné kategorie atd. aby se to pak dalo efektivněji zpracovávat. Přitom jsem narazil na řadu výrobků u kterých neznám označení. Buď proto že jsem je sám vyfotil a nic podle čeho by se dalo chytit na nich nebylo a nebo jsem je stáhl z inzerce a majitelé nekomunikovali a nebylo tedy možno nic dodatečně zjistit. Rád bych to pomalu postupně v tomto threadu řešil. Nebudu dávat vše najednou, jak bude čas a chuť. Pokud bude mít někdo stejný problém s identifikací rád ho v tomto threadu uvítám, ostatní poprosím o spolupráci. Děkuji.

První kandidát na identifikaci mám neznámé reprobedny osazené ARN5604 a ARV165 a nejsou to ARS9104. Jsou ve stejném skeletu jako ARS814 ale nejsou to ony a mají jinou barvu. ARS814 jsou osazené ARN567 a ARV081 (nafocené a připravené k publikaci). Výhybka je jednoduchá jen krabicovým kondenzátorem ale na rozdíl od ARS814 má jinou hodnotu, je jinak uchycený a je na jiném místě. Existuje prý i varianta ARS814 s plnohodnotnou výhybkou (něco mi našeptává že ARS929 nebo tak nějak ale možná kecám) ale ta to také není (jiné osazení, jiná výhybka). Tím pádem vůbec nevím co to je. Nějaký nápad co by to mohlo být?

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Identifikace Reprobeden Tesla/Tesla based
PříspěvekNapsal: 02 lis 2011 17:43 
Řádný člen

Kraj: SR - Bratislavský
ARS 8104.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 02 lis 2011 17:48 
Řádný člen

Kraj:
Taky mě to napadlo (ve stylu ARS914 => ARS9104) ale zatím jsem o nich neslyšel. Máš od nich cokoliv? Lepší fotky, naskenované povídání, k čemu byly dodávány (zřejmě příslušenství Supraphonu) atd.?

Dáme další.
Jaké označení mají reproduktorové soustavy k receiveru Tesla Stereo? Sice na nich nic není ale Tesla nevyrobila ani šroubek aniž by to mělo označení. Osazení známe (ARO689 + ARO389 jen přes kond). Celkem to i hraje :)

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 02 lis 2011 18:58 
Řádný člen

To je už strašne stará, ale krásna záležitosť... niekto tu kedysi z Aukra také kúpil, možno nám zo zadnej steny prečíta. Známa kombinácia ARO 689 + ARO 389 je 1PF 069 64, to však vyzeralo inak a nebolo to od "Sterea". Toto je tiež buď nejaká 1PF 069 xx alebo vtedy ešte ako "neoddeliteľný" mechanický diel 3ZAA xxx xx alebo 3ZAK xxx xx.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 02 lis 2011 19:19 
Řádný člen

Kraj:
Tyhle jsem fotil já (bohužel ve spěchu) a nic k identifikaci tam nebylo. Kamarád je má také a též tam nic nemá. Tak nevím jestli je to náhoda nebo se to fakt nijak neznačilo na bedny a označení bylo jen v dokumentaci. Právě proto se snažím zjistit jestli to mělo označení jako reproduktorová soustava (1PF) nebo jen jako označení dílu.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 02 lis 2011 22:34 

Kraj: SR - Košický
To hore je ARS 8104. Mám k tomu aj kompletnú dodávanú dokumentáciu. Zaraz ju dakomu pošlem.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 02 lis 2011 23:36 

Kraj: ČR - Ústecký
Thales: Ty druhé reprobedny jsou zrovna teď na aukru a taky tam nevidím žádný popis http://aukro.cz/2-retro-repro-bedny-i1903388859.html

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 03 lis 2011 01:23 
Řádný člen

Kraj:
Pošli mi jí prosím na "thales na email tečka cz"

Jen bych poprosil o kvalitní scan scannerem ve formátu PNG pokud to tvůj scanner umí nastavit. Pokud umí pouze a jen na toto nevhodný jpg tak pošli ten. Ať o je k ničemu a ne jen nějaký vyfocený cár papíru. Díky.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 03 lis 2011 10:56 
Řádný člen

Posledná nádej je, že nejaké označenie okrem nálepky z Mieru bude vnútri. Spýtaj sa toho kamaráta, či je ochotný odšróbovať zadnú stenu a nazrieť tam. Ak tam nič nenájde, tak je to brané ako diel a niečo o tom snáď bude napísané aspoň v dokumentácii od samotného prístroja. Predpokladám, že to bude niečo ako to spomínané 3ZA...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 03 lis 2011 13:50 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Servisní návod ke gramorádiu 1112A "stereo" (na www.radiohistoria.sk) říká: Raproduktorová skříňka sestavená 3 ZAK 127 00.
Jinak teda návod mluví i o jiném osazení než píše Thales: 235 x 160 oválný Alnico 5 Ohmů + 100 mm kruhový výškový 10 Ohmů.
Osazení ARO 689 + ARO 389 má moje gramorádio Capella (reproduktory vestavěné).

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 03 lis 2011 22:34 

Kraj: SR - Košický
Všetko už som sfotil ale tej e-mailovej adrese som nejak nepochopil ;)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 03 lis 2011 23:29 
Řádný člen

Kraj:
Tu emailovou adresu jsem takto celkem snadno pochopitelně upravil kvůli spambotům. nevím jak jinak jí sem jednodušeji napsat aniž bych sem napsal otiginální tvar. thales je thales, na je zavináč email je doména email, tečka je tečka a cz je cz. Slož si to.

Offline Profil E-mail  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]