Poslední návštěva: Právě je 26 kvě 2026 17:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3884 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 195  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Na čem momentálně pracujete
PříspěvekNapsal: 03 říj 2011 22:50 

Kraj: ČR - Olomoucký
Bosch už odešla?

Pronájem a prodej ozvučovací techniky.
Ozvučování a technické zajišťování akcí, DJ's.
Návrhy ozvučovacích systémů.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 03 říj 2011 23:53 

Kraj: ČR - Středočeský
Neodešla, ale občas vypadá takový divný zvuky, že to vypadá, že ta vyfrézovaná díru bude její poslední. Ale hlavně jsem potřeboval druhou, abych nemusel pořád přehazovat nástroje.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2011 08:48 
Řádný člen

Kraj:
Jo, to řpehazování mě taky štve, tak samo i u vrtačky, radějí mít dvě :) když nemá člověk sds nástavce

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2011 09:03 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
Tak řekl bych, že snad každý, kdo tak něco kutí, tak má normální vrtačku a alespoň jednu AKU - pokud se s tim nedělá vyloženě denně několik hodin, tak na to stačí bohatě i ty levnější značky, na něž se těch pár kaček dá dycky najít... ;)

Ostatní: Denon DVD 3910, TU-1500AE, DCD 715, DRM 540, Dual CT 1462

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2011 09:24 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Jo tak to mám i já, vrtačku na vrtáky, a AKU (EXTOL 18V) na utahování/povolování vrutů :).

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2011 09:44 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
Vrtačku mám nějakou obyč Asistku 750W s původně 3 letou zárukou - trochu blbé, že má ještě klasickou hlavu se sklíčidlem, ale dá se to... No a AKU jsem měl donedávna nějakou AlphaTool, která na rovinu stála za houby slušně řečeno, tak jsem si nedávno udělal radost, a protože kámoš nasbíral celou kartičku s bobry v OBI, ale zrovna nic nepotřeboval, tak jsem si koupil Makitu 6271D s tou 18% slevou. Ta už se nezastaví jen tak... 8-)

Ostatní: Denon DVD 3910, TU-1500AE, DCD 715, DRM 540, Dual CT 1462

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2011 10:47 

Jelikož otec dělá okna, tak máme aku vrtačky Wurth, to jsou neskutečný držáky, máme je už aspoň 10 let a dostávaj hodně zabrat, ale taky tomu odpovídá cena. Poptával jsem u Wurtha i frézu - se slevou vyjde na 14 litrů, ale má jen 8mm kleštinu, což bych u téhle cenové kategorie očekával i 12mm a 2kW motor. Takže pak půjdu do DeWalta - http://www.fachshop.cz/Elektronaradi/Ho ... 2000W.html. Pokud s ním někdo pracuje tak často jako já, tak nějaké to hobby nářadí nemá smysl. Mám teď dobře našlápnuto, takže snad brzo bude ten DeWalt a pak jedna fréza půjde pryč. Docela uvažuju, že pořídím pneumatickou vrtačku, narzdíl od elektrických stojí pár kaček.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2011 16:42 

Když už jsme u toho výčtu stolářské techniky, tak krom velkejch (boční stolní fréza, hoblovka, cirkulárka)+mafl apod... mám asi 4 vrtačky z čehož dvě jsou staré narex (ale né ty uplně staré) a jako novinku pneumatiku bosch s SDS (750W sbíječko-vrtačka) plus aku HILTI, která je opravdu k nezaplacení. Takže většinou při stavbě beden jedou všechny, každá s jiným vrtákem/bitem což je strašné urychlení práce. Jenom tu frézu mám jenom jednou a pěkně mě to přehazování nástrojů sere. Mám doma sice ještě tarší frézu O.K. ale v té jsou uhlíky KO :D a nové jsem ještě nesehnal.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2011 20:47 
Řádný člen

Kraj: ČR - Ústecký
Zdravím ono je to o možnostech/těžko toho mít více v paneláku nebo v nájemním bydlení.
u mne je tomu asi tak podobně jako u každého kdo má dům.
Jen s výhodou velkých prostorů dílna elektro ,dílna /malá tak na ponk a vercajk /dřevo,a dílna na auta ,také stará garáž /na veterána 130 RS/ a pod polovinou domu garáž. Vercajk tak 100 ks od všeho železo,dřevo,auta prostě vše. Popravdě je to úsilí chlapů tak tři generací nazpět i kdyř má uchylka na nářadí /můj tchán taktéž /dokud žil/.vánoce narozeniny jsme se vždy potěšily něčím novým. Tchám měl zálibu v autech ,hodně stříkal a plechařil/ a to byl šef stavební firmy..Pánové to si nedokážete představit Tak rok před jeho smrtí jsem mu koupil Cočko 200A s výbavou,pořádný kompresor a pistoly .Výsledek v jeho 79 letech jsme spolu udělali tu 130 RS komplet a to se v ní ještě svezl.
Má to i neblahé následky,znáte to ....v deset večer do dílny naběhne nasraná noční košile a vyzve Vás na souboj slovy ..klidně si tu i ustel./tak to mám nejradši.A to na svou drahou půlku nemohu říct jinak půl slova špatného .po 30ti letech už není tak průbojná.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2011 21:32 

Já mám v úmyslu si koupit tohle
http://www.numco.cz/produkt/7701609-cnc-router-shm0609/

Jen jak seženu upravím vhodné prostory. Už jsem to byl okouknout,pro maloseriovou výrobu beden je to skoro ideální věc. Ještě se snažím na to sehnat další práci,protože těch beden bych musel dělat tak 50 za měsic. Formátovací CMC pily jsou u nás v okolí asi 4,takže nářezy řešit nebudu. Doufám,že si to budu moct dát pod stromeček:-).

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: 04 říj 2011 21:46 
Řádný člen

Aniž bych tušil tak před chvílí se zastavil kamarád Jarin a přivezl ARS 1014
Tak tím asi zkončila moje doba hájení/jeho slovy Tak mě neser a dej to dohromady / jsem zjistil ,že to zkusím ,asi nemám co zmrvit/jen to zrepassuji/ toto je výchozí stav po očistě . Mimochodem ten mezek tu zustal dokud jsem to alespoň neprohlíd a zhodnotil.Musím uznat ,že to za to stojí .Tak jdu do toho.Je to sice prťka ale jsem asi rád že mě zmákl.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 říj 2011 00:07 
Řádný člen

Kraj:
Já tahle malá dvoupásma s Tesla kalotou nemám rád, nesedí mi ten zvuk. Na středech tomu cosi chybí, výšky jsou zkreslené. Prostě nemám je rád. Zajímavější by byly ARS9218. To už je jinší kafe. Jen tam to zase zazdívá výhybka. To by se ale dalo pořešit.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 říj 2011 00:36 

Petře nemá to za ty prachy zbytečně malý posuv X a Y? I ta pracovní deska 1x1,5m...myslíš, že to bude stačit třeba na nějaké větší subbasy? Pořád budeš muset posouvat fézovanou desku.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 říj 2011 01:05 

To je jen obrázek na typ zařízení, verze s rozsahem 120x120cm nemá pdf odkaz a ta mi stačí, stojí " jen" o 30tis víc. Nejdříve se na to pojedu stejně podívat. Kamarád co truhlaří mi dal typ na další výrobce.Než do něčeho dám tolik peněz určitě objedu pár lidí co na routerech dělají. Vím kde mají velký router, ten umí až 2x3m, jen stojí 1,2milionu. Jede jim na tři směny.Podle prvních náznaků by na to byla i jiná práce,třeba pro 3D modelování. Jsou tu ještě v okolí velký CNC centra,ale ta skoro pořád stojí,není na to práce ve velkých seriích a malé se na tom nevyplatí dělat.
Velké serie neplánuji, to se nedá v Čechách prodat, úspěch je 20 beden za měsíc. Snažím se o polský a německý trh.Proto jsem se pustil do vývoje aktivek. Pokud by se to nějak rozjelo,tak kapacity na velkovýrobu jsou.
Dneska je poměrně značná poptávka po menších aparátech do 15kW ,typu koupím zapojím a hraju. Obzvlášt v Německu,čínská produkce tohle nenahradí,ve slušné kvalitě to stojí stejně,jako u nás...

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: 05 říj 2011 20:41 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
1MHE: To je skutečná 130 RS nebo optická překopávka ze 110 R?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 říj 2011 21:21 

Kraj: SR - Košický
Tak to by aj mňa zaujímalo. Sám som zarytý škodovkár a mať i obyčajnú 110R ta som celí bez seba :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 říj 2011 22:58 
Řádný člen

Je to dobová přesná kopie originálu dle dokumentace pouze jen motor je trochu odlišný a pár nesehnatelných věcí /nebo velice draze/chybí ,pak proti origu má klas. střechu.\ né hliník , a ve dveřích je klasické sklo /plast se šoupákem mám taky....originál na papírech s homologací to je ranec /naposledy jsem viděl za 640tisíc a v desolátním stavu. V garáži mám také další, kterou s kamarádem děláme v exluz verzy.Zatím jsme v plechu po vyvaření před broušením.jinak řešené chlazení,podlaha předělána pro lepší montáž prevodovky ,zesílené prahy ,střecha bez okapů ,blatníky s jiným lemem a přivařené .Osy ,motor s převodovkou už je připraven./dělal je pro mne kamarád já jen sháněl a pomáhal
zadní osa rapid, motor ,16cta FA a podobně .Ale to bude tak rok ,než půjde bedna do lakovny a kompletace. Teď to stojí pro nedostatek času a jiné důležitější věci.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 09 říj 2011 18:31 
Řádný člen

Kraj:
Já teď pracuju na demolici starécho chlívu a následně výstavby nového RD , takže s audiem bude asi chvilku pauza. Co ale BUDE hned po baráčku, bude bezodrazovka, nebo alespoň pokus o ní, neb takové rozměry místnosti jsou šílené na peníze za vytlumení. 4x4x3m musí stačit, ohlučnění 1200x600x50 panely. Tak uvidíme

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 20:54 

Kraj: ČR - Zlínský
Tak reprobedny na kterých teď pracuji dostaly první vrstvu nátěru.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 říj 2011 14:17 

Mě za nedlouho čeka lakování basovek. čím to děláš? ja to asi zkusim BODY 950 strukturovacím válečkem (nejdřív si to někde vyzkoušim na kousku). snad se mi to povede.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3884 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 195  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]