Tak pánové,
jelikož je nás celkem dost, co si bedny umíme vyrobit sami ( a někdeří na tom i vydělávají), rozhodl jsem se, že si pomalu začnu vyrábět testovací ozvučnice pro účely měření reproduktorů. Mám v merku místnost 5x4x3m a mám skladem 96ks 100x50cm tlumících panelů s nejvyšší pohltivost, takže řádné odtlumení by bylo. Místnost je v klidné vesnici, daleko od hlavní cesty.
Měření bude prováděno přes PC+ext.zvukovka s 48V, měřící mikrofon DBX+Behringer pro porovnání. Budu taky dělat autoEQ na DBX PX pro orientační nástřel srovnání EQ. Součástí bude taky měření pomocí sady nabízené na webu Speakershop.cz.
Takže teď bych tady chtěl poprosit vás, co máte zájem o to, abych pro vás vyrobil testovací bednu, aby jste mi napsali do SZ a nějka se domluvíme. Měření plánuju zprovoznit po zimě, do té doby čas něco vyrobit.
Vyrábět budu subwoofery typu bassreflex, hornflex, bandpass.
Vrchy dvoupásmové 1xlow+driver, 2xlow+driver, dvoupásmové monitory. Třípásma zatím NE - není triamp výhybka. Podrobnější info přes SZ. Vzorek bedny si NECHÁM. Stavět budu vždy 1ks, ať toho nemám v garáži moc

V případě zájmu poskytnu plánek bedny a simulaci. Vše zaleží na domluvě.