Poslední návštěva: Právě je 26 kvě 2026 08:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: potřebuji poradit
PříspěvekNapsal: 31 srp 2011 18:22 
Řádný člen

Kraj:
chlapi, takovému pisateli dát nejprve pořádně přes pusu ať se vzpomatuje, neplácá nesmysly, a nehjprve ať gůůůglííí a hledá a čte.

Horny jsou do dálky, velké horny ti 10cm před bednou kalhoty neprotřepou. Basová vlna na 50Hz ma délku 1,7m (1/4 vlnové délky), tzn že až v této vzdálenosti do bude nejvíce kopat (bassreflex)
To by musela být horna, která má vnitřní délku zvukovodu právě 1,7m, což je třeba ARS2100 na 15", ale velikost bedny 100x50x100cm hovoří za vše. PAk lze použít tu nějakou 1850 na 18" nebo i 15" , ale chce to procesing a velice slušný reprák a konec k němu. Na 400W 15" rovnou zapomeň.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 31 srp 2011 19:13 

Kraj: ČR - Středočeský
Reproduktor se nevybírá podle Wattů ale podle vhodnosti TS parametrů do dané bedny. Jaké repráky se tam hodí je tam napsáno, kromě nich tam bude dobře fungovat skoro každý slušnější reproduktor, já bych doporučil RCF LF18G401, pokud tedy nechceš něco levnějšího. Nevím kde jsi našel že dvě bedny na straně dělají bordel, to si asi pleteš se satelity, které by se dvou kusech na stranu měli provozovat jen za jistých podmínek. U basovek se dá říci, že platí "čím více, tím lépe". Ano hodí se na tucku, zde viewtopic.php?t=1803 jsem je doporučoval i jinému tuckařovi a je spokojen.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 zář 2011 17:13 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
Díky a chlapi nezapomínejte, že jste v sekci začátečníci to znamená, že lidi kteří o tom nemají ani páru což jsem já :) to, že 2x 1850 na straně dělají bordel psal nějaký koment !! tak a teď už objednávám repráky, matroš a jdu na to snad bude nějaký ten foto dokument :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 01 zář 2011 23:11 
Řádný člen

Kraj:
Na to že jsi začátečník, si zadáváš parametry, jaké chceš docela drze. Držel bych pusu a krok a nechal si poradit. Pokud Tě nebaví číst od všech všechno, piš si s jedním člověkem SZ a dohodni se na konkrétní věci...
Nakupovat něco co ani nevíš jak použít nebo tak nemá smysl, ale budiž, spálíš se sám 8-)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 06 zář 2011 21:44 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
zápal je zápal :) stavba začíná!!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 07 zář 2011 14:55 
Řádný člen

Kraj:
No tak to jsem upřímně zvědavý na výsledek, který rád zhodnotím v reálu..... Já chci na další léto mít 8kW aparát, můžeme porovnat :))

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 07 zář 2011 21:15 

Rozdíl mezi zápalem a úpalem nebo úžehem je, že při tom prvním člověk ví, co dělá... :idea:

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 12 zář 2011 16:53 
Řádný člen

Kraj:
Však až se člověk z té nemoci probere a zjistí že má doma plno beden na prd, zase to prodá a zase bude hledat něco, co ho do té nemoci dostane.
:_D Já byl na tom kdysi stejně, nedávno jsem se plno věcí zbavil (behringer a pod) a teď přemýšlím jinak. Malý a výkonný aparát, kvalitní, žadné neodzkoušené sestavy a žadné pokusy s 12" kilowatovým reprákem ale povedené kopie EAW 2x18 od Petra V.(které budu brzo kupovat).

Hodně štěstí :)

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]