|
Reprobedny mám sestaveny, ale ponechal jsem tam puvodni vyhybku, ktera u toho byla - tj. 2p. Stredy a basy byly paralelne na spolecny vetvi. Takže je ještě co doladit ! A aby mi tu nestaly, tak jsem objevil jednoho pana, co prave prodava podobne, ale u nichz se vyhybce se jiz nekdo venoval. Jeho reprobedny na 4 Ohm maji osazeni podle foto s nejvetsi pravdepodobnosti ARV 161, ARE 567, ARN 567.
Napsal jsem proto panovi, jestli by mi neposlal schema vyhybky. Neb ma moc prace a rozebirat a merit se mu nechtelo, poslal mi alespon detailni obr. Nevite jake by mohlo vypadat spravne zapojeni (viz. foto) ? Prijde mi, ze tam chybi alespon jedna tlumivka. 2ks C 1 uF 2ks C 50 uF 1ks R 3,9 Ohm 1ks L velka na basech 1ks cerny asi R ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.
_________________ Život je příliš krátký na poslech muziky přes nudné HiFi !
|