Nevím, co všechno je tam v prdeli, takže těžko můžu odhadnout, kolik to bude celé stát. Ke koncovému stupni vedou dva dráty-modrý a červený, to je napájení mixážní části /poznač si to na pájecích bodech červeným a modrým lihovým fixem/ a pak jeden stíněný kabel, což je výstup ze sumární jednotky mixážní části, ten je lépe odpájet na sumární jednotce. Celý koncový stupeň i se zadním panelem opravdu drží jen ty čtyři šroubky M3. Perfektně si poznač, co kam patří připájet, protože jestli se potom spleteš, tak to bude další průser. Můj mail je
lemal@volny.cz, napiš mi a já ti do mailu vložím moji adresu. Nebo běž na stránku
http://www.electronicservis.cz a tam je adresa i s telefony a pokyny, jak to zabalit, aby to pošta nerozbila.
To je moje nabídka, nic víc pro Tebe tady asi nikdo neudělá. Ten mix má svoji cenu, je to výborné třeba do zkušebny nebo i na zpěv pro nějakou country kapelu apod. Nedávno jsem právě jedné pětičlenné country partě dával dokupy právě tento Studiomix 130 a ti kluci s tím velmi úspěšně a hodně hlasitě zvučí i poměrně velké sály-dlužno ale podotknout, že mají poměrně dobré a citlivé bedny /Forte Vocal 60, jestli to někomu něco říká/. On ten přístroj je totiž konstruován ještě na 220V a dneska máme běžně v síti 235V, takže výkon toho aparátku se pohybuje okolo 145W/8ohm.