To muselo hrát skvěle!!!, nicméně po doplnění těma kick binama bude teprv možno využít potenciál těch X1.....že?
Já měl zkušební akci včera. Taky s X1:) ale pouze 2ma a nad tím 1"+12" v takovém dřevěném venkovním přístřešku se stěnama cca 6*10*4m, můžu říct že to tam tlačilo čelkem slušně jak tucku, tak rock a to jely X1 odhadem tak na 1/2, na víc by už zase v některých pasážích přehrávaly ty satelity(buzené jen zesem....+- 50V napájení, 2*20000uF, 300VA trafo). X1 byly buzené +-90V, 2*40000uF, cca 1000VA trafo. Dalo ale dost práce sladit tyto dvě bedny, tak aby nebyla ďoura někde mezi 70/80-120Hz(odhadem), nakonec se to ale podařilo na výbornou, nicméně za cenu, že satelity musely hrát trochu níž...až zhruba k těm 90Hz, což při jejich citlivosti zde, znamená omezení výkonu aparátu právě těmito satelity a nemožnost využít ty X1 úplně naplno.
A teď doptaz na Jawise:
Zjistil jsem, že když ty X1 mají hrát něco od cca 80Hz nahoru, tak začnou vydávat docela rušivé pazvuky-jako když si dáš ucho k portu a poklepeš na sub zvenku, které jsou při ztlumení satelitů sem tam slyšet, počítám že to bude tím, že jsem je zatím nebyl schopný vytlumit nějakou tou vatou apod, z každého portu jsou trochu jinak slyšet. Máš s nimi podobnou zkušenost?
Jinak když se frekvence dostane níž, začne z toho lézt opravdu nádherný "hutný" bas. Nejlepší je to mezi 30-50Hz:), kdy hrají oba porty zhruba stejně intenzivně. To se pak podobá trochu větráku, jak z toho "proudí ta masa vzduchu", a zároveň vám totálně zalehne v uších

Fakt výtečná konstrukce!!! Srovnal bych to mezi temi 30-50Hz s 2ma MT18subama!!! Možná i třema(jestli nepřehánim).
Časem asi budu nucen přidat k nim také nějaký 12/15kový bassbox, nejlépe bassreflex, protože horna bude mít zase jiné zpoždění, jak oproti bassreflexovým satelitům, tak oproti X1, což by už byla moc velká zpatlanina. Tahle by satelity i ty menší suby byly bassreflex a k nim nějak nafázovat jen tu X1.