Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 23:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Mini subwoofer philips
PříspěvekNapsal: 05 črc 2010 15:36 
Řádný člen

Kraj:
V těchto cenových relacích fakt jen TVM/Tesla. Jo kdyby byly peníze navíc to už by se jinak koukalo co vybrat. Ale obvykle malý reprák který dá i nějaké ty basy = drahý reproduktor. Nejmenší co mě napadá je Raptor 6 od Monacoru který je ovšem velmi drahý (jestli ěm paměť neklame kolem 6000Kč) ale mezi 8" už je cena rozumnější. Tam už se dá vybírat mezi seriozními výrobci například na stránkách prodancu kde se dá pořídit například PD.8BM20 což je reproduktor kterým bych určitě nepohrdnul a myslím že 4ohmová verze je výrazně levnější než 8ohm. Mám dojem že stojí něco kolem 1700Kč. Pokud se ti to zdá drahé pak už ovšem nemůžeš uvažovat o rozumném řešení ale řešení náhražkovém. Můžeš zneužít nějaký běžný 8" který tě bude stát podstatně méně ale současně počítat s tím že tyto reproduktory nikdy nepodají takové výsledky a jednak mají obvyklůe takové parametry které si vynucují bednu s větším objemem a nakonec i menší výslednou citlivost.
To ti říkám abvy si se alespoň trochu zorientoval. Pokud netrváš na malé velikosti pak s nějakým 12" z bazaru se za menší cenu dostaneš dál.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 črc 2010 17:15 

Tak jsem prolezl partsexpres, a nejvíc se mi zalíbilo následující:

Jako levný reproduktor s akorátnýmí parametry:
http://www.parts-express.com/pe/showdet ... er=299-074

A dále slušné stroje menších průměrů za rozumný peníz:
http://www.parts-express.com/pe/showdet ... er=264-831
http://www.parts-express.com/pe/showdet ... er=264-832

Objem budky s ledovym klidem pod 30l.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 črc 2010 17:47 

Kraj:
diky za vasi snahu ale ja radsi zostanem pritom krpatom fakt este raz hovorim velke diky iba by som chcel vediet tu bednu nan.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 črc 2010 17:56 

Žádný zle. Jen ti zkrátka s tím levným "bezejmeným, a bezparametrovým" verkem neumíme pomoci...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 črc 2010 17:58 

Kraj:
Petr Berka píše:
Žádný zle. Jen ti zkrátka s tím levným "bezejmeným, a bezparametrovým" verkem neumíme pomoci...

ale na ten predtim si mi povedal

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 črc 2010 19:28 

Ach jo. tohle je zlej sen. Na reproduktory se dá napovídat plno obecného. Hlavně to, že ty které vybíráš nikdy nemůžou sloužit k tomu, k čemu je to potřeba, tudíž s nima všichni naprosto ztrácí čas. Nejen že s tímhle pomoci neumíme, ale ani víceméně NECHCEME. Je to jako týrání zvířátek. Někdy prostě musíš vzít bouchačku a skoncovat to :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 05 črc 2010 19:43 
Řádný člen

Kraj:
Jenže tys při své inteligenci nepochopil že to byly nějaké hausnumera aby ti Petr vysvětlil že takto to prostě nejde. Když chceš seriozní přístup tak bez měření těch repráků to nepůjde a navíc i bez měření když řeknu že to je krám tak je velmi slušná pravděpodobnost že budu mít pravdu. Ty tu po nás chcceš pořád něco jako v následující situaci:

Ty: Našel jsem nepopsaný pytlík a uvnitř je bílý prášek. Jak z toho mám uvařit kaši?
My: Jak chceš vařit kaši když nevíš jestli je v tom pytlíku krupice, instantní lepidlo nebo antrax? Měl by sis zjistit jestli je to fakt krupice. Krupice je obvykle v označeném pytlíku a tenhle označený není tak to asi nic poživatelného nebude. Když to neumíš zjistit kup si raději něco o čem budeš vědět že to je krupice a že se tím neotrávíš.
Ty: No ale poraďte mi jak mám uvařit tu kaši?
My: No tak to dej do vody, vař třeba 10min a ochutnej jestli se tím neotrávíš a uvidíš. Ale raději to zahoď a kup krupici.
Ty: Ale já chci ten prášek.
My: Nedělej to - otrávíš se. Raději běž do krámu a kup si tu krupici. Podívej zrovna v tomhle krámu mají slušnou krupici za rozumný peníz.
Ty: Raději zůstanu při tom neznámém bílém prášku
My: Neumíme ti zajistit že to není jedovaté.
Ty: Ale vy jste předtím říkali že to mám vařit a ochutnat tak proč mi teď říkáte že mi neumíte poradit?
...
...
...

:roll:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 06 črc 2010 07:40 

Kraj: ČR - Moravskoslezský
To vypadá na další 10ti stránkovej dred o ničem, když je furt tak zaberaněnej. Sakra neřekl bych, že jsou 3 nebo 4 stovky za nějaké TVMko moc a tak nesehnatelná suma. Navíc určitě by šlo sehnat něco bazarovýho od Tesly cca za stovku, když není vyloženě na novej basák. Čas je dneska drahý a smolit se tam s tim chrchlem s téměř jistým mizerným výsledkem je jeho plýtvání. Dávat do subu středobas je taky dobry no. :)

Ostatní: Denon DVD 3910, TU-1500AE, DCD 715, DRM 540, Dual CT 1462

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 06 črc 2010 07:56 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Ja to tady zamykám, budu raději když se čas využije na jiné, užitečnější téma.

CoolBass - a tobě poradím chodit na brigády, protože i tady platí málo peněz = málo hudby. A prosím nezakládat další, podobné téma.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]