Poslední návštěva: Právě je 26 kvě 2026 00:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3884 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 195  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Na čem momentálně pracujete
PříspěvekNapsal: 09 bře 2010 22:24 

Kraj: ČR - Liberecký
A ještě to má výhodu (to moření), že když si dá člověk práci s namícháním, dá se chytit poměrně dobře určitý odstín, takže lze bedny suprově sladit s nábytkem :idea:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 bře 2010 15:27 

Kraj: SR - Trenčianský
Dneska je celkom pekné počasie a už sa aj oteplilo. Nedalo mi to a začal som robiť už dlhšiu dobu plánovaný subík pre otca. Osadenie Monacor SP-252C a aktívny submodul Jamo. Materiál je 15mm brezový multiplex od Dannyho, objem cca 40L, ladenie BR sa ešte uvidí podla ucha/merania.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 bře 2010 20:08 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Koupil jsem si Subseniora :)

Až budu mít dovolenou (až půlka července :o ), tak ho přeskládám do 1U-2U case. Bude to takovej univerzál na Hi-Fi i PA u mě.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 26 bře 2010 21:26 
Řádný člen

Kraj:
Tak použij ploché trafo a vejde se ti to do 1U.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 bře 2010 07:21 

Kraj: ČR - Královéhradecký
Pánové, právě jsem dělal poslechový test právě dokončeného prototypu dvoupásma ARO 9415 a Selenia D220Ti. Celkem jsem si z toho sednul na zadek - má to o třídu lepší zvuk než klasická Megatonní EM 151. Objem se ustálil na 135 l, ladění bassreflexu +- 68Hz. Velikost bassreflexu 54 x 9,5 cm, hloubka 6cm. Mám připomínku - u projektu EM 151 zde je rozsah od 120Hz, přestože ladění mi vychází +- na 60Hz (není to metodická chyba?). Snad se dokopu k nějaké fotce až budou po povrchovce :mrgreen:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 bře 2010 14:24 
Řádný člen

Kraj:
Cha chá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nakonec to ještě stará tesla převlcuje. Sice asi ne výkonově ale kvalitativně ano (a to je pro mě důležitější).
A výhybka je měřená a laděná?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 bře 2010 14:40 

Jasan, že výhybka je měřená u Huberta. Ukořistil jsem sprostě schema u Kocíka z Hradce K., kterej má 16 ks v kulturáku Aldis :ugeek: Navíc jsem za ně Lukysse (zhotovil mi 2 ks) pochválil v ohlasech. Jsem sice na to čuně, ale dal bych dokupy časem celej projekt, jestli se mi osvědčí prototyp a dodělám ještě druhý kus... 8-)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 bře 2010 14:48 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Zdravím do Máslojedů :)

jsem rád, že jsi se zvukem spokojen, a že to hodnotíš až tak dobře. Jak to hraje v porovnání s ARM+D220Ti, které jsi měl na test tenkrát u mě?

Jinak bych ještě poznamenal, že pokud se rozhodneš vyrábět další kusy, tak výhybky můžou být zhotoveny se slevičkou, protože na ně už mám vytvořen návrh DPS.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 bře 2010 19:07 

Kraj: SR - Banskobystrický
Aby som nepatril k tým, čo len pi*ujú do ostatných, ale neuverejnia nič svoje. Je to koncový stupeň Leachu s tranzistormi NJL3281 a NJL1302 (ThermalTrak). Známy návrh z Voráčkovej knihy. Povedal som si, že nemá význam vymýšľať nový layout dosky, keďže tento mi celkom vyhovuje (až na to, že tam vynechal ochrany :evil: ). DPS je robená doma, fotocestou; odpory, kondenzátory sú z GME, aj tranzistory MPSA a MJE1503x sú odtiaľ (tie MJE majú na sebe znak ON, ale naozaj neviem či sú originál, podľa toho čo som pozeral na nete tak hej, ale tie mám ešte objednané aj z iného shopu). Tie NJL-ká objednané cez sos-ku. Bude to na maturitnú prácu, takže mám ešte skoro rok času, ale niekedy v priebehu prázdnin by som to už rád mal poskladané a funkčné :) . Krabicu budem robiť prakticky doma z plechu - vrchná a spodná strana; predný, zadný panel Al (popis na lasery alebo CNC - po známostiach sa to dá vybaviť :) ); chladiče AL - profil KEA300 z gamaaluminium.sk, spájať to budem na 99% cez hranoly (možno cez nejaké L profily). Predzosík použijem viacmenej takého vlastného návrhu. Ešte síce nie je ani zďaleka hotový ale nemám niektoré potrebné hodnoty kondenzátorov, tak to neviem vyskúšať. A musím sa ešte dosť poučiť teórie okolo toho a hlavne to výsledné zapojenie skúšať a merať. Postupne sem dám ešte nejaké fotky.

Fotil som to len narýchlo mobilom, tak sorry za kvalitu...

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 bře 2010 19:47 
Řádný člen

Kraj:
Bacha, bacha a ještě 3x bacha na tu nadproudovku!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 bře 2010 19:53 

Však poistky to ochránia, aspoň tak to písal autor zapojenia (robím si srandu :) ). Tá sa tam snáď bude dať bez problémov dorobiť. Vlastne ona sa tam bude musieť dať dorobiť :) .

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 bře 2010 19:56 
Řádný člen

Kraj:
Ta však je to leach tak proč tam nedat ochrany z něj?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 bře 2010 20:04 

No však jasné. Rovnako sa môžeš opýtať prečo ich tam pán Voráček nedal tiež. To že nekreslil vo full verzii eaglu je dosť blbá výhovorka :? . Ono takto ju budem musieť spraviť "externe" a rozmýšľam, že by som dal všetky ochrany na jednu dosku. Neviem či je to dobrý nápad, ale dúfam, že na tom nie je nič zlé.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 bře 2010 20:54 
Řádný člen

Kraj:
Já se obávám že to nebude nejlepší nápad. Domnívám se totiž že spoje těch součástek ochran a zbytku schematu by měly být co nejkratší a měly by mít rozumnou topologii. Takže buď desku předělat a nebo k ní zkusit přidělat třeba ze strany spojů nějakou minidestičku. Možná by stálo za to uvažovat i o SMDčku. Prostě aby se to minimalizovalo a nedělalo to ostudu.

Naposledy upravil Thales dne 30 bře 2010 01:56, celkově upraveno 1

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 bře 2010 21:22 

Presne som uvažoval nad tým, že zo spodnej strany by sa spravila taká doštička. Nebolo by to ani vidieť a účel by to splnilo.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 30 bře 2010 08:58 

Lukáš- K těm mým "slaboučkým" satelitům: Zvuk je samozřejmě lepší než to, co jsi slyšel u těch beden s ARM. Basy jsou pěkně kopavé, středy a výšky živé. Je to sice vykoupeno větší ozvučnicí, ale tento projekt je směrován spíše na stálou instalaci, než na převážení. Těším se, až dodělám druhou a pojede to stereo... Jo ty prototypy budou zatím v hranatých ozvučnicích, ale časem jsem chtěl přepracovat trapézovitou EM 151 (nejspíš prodloužit přední stěnu - zvětšit výšku kvůli objemu a větším bassreflexům). Další bedny bych dělal asi jen pokud by byl eminentní zájem :lol:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 30 bře 2010 21:03 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Presne tieto leachy mám teraz doma, jeden kamarát nie a nie rozchodiť jeden kanál... Tak sa budem hrať. Potom porovnám zvuk so symasymom. Predpokladám že leach bude o fous lepší.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 18:38 

Kraj: ČR - Středočeský
Ahoj kluci vím že to sem nepatří (ale nějak jsem nenašel kam to zařadit tak to dám prozatím sem) ale potřeboval bych vědět zda někdo nemáte zkušenosti nebo reference na http://www.dj-obchod.eu chystám se tam obědnat AKG WMS 40 Pro Vocal Set Dual a nerad bych se napálil takže pokud někdo máte nějaké info pro mě tak mi prosím dejte vědět na mejl sem nebo do SZ.
Vzal bych je jinde ale bohužel maj všude moc dlouhou dobu dodání nebo nejsou skladem, prosím adminy o pozdější smazání až to nebude aktuální. Dík

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 29 dub 2010 16:29 

Kraj: SR - Nitrianský
Bral som od nich dymostroj a svetlo a napln. Perfekt

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 30 dub 2010 14:17 

Já momentalne dělam na G subu.. viz - http://speakerplans.com/index.php?id=gsub
s menšíma upravama..osazeno BC 18PS76

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3884 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 195  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]