Dnes ráno jsem byl až na začátku Loučné nad Desnou, dál mě policie nepustila... Tak si holt tchýně trochu prodlouží pobyt v lázních Jeseník. U nás a v okolí celkově nic zvláštního, sem tam někde teklo trochu vody z pole přes silnici, a jednou jsem se po cestě nechal nachytat na hruškách, kyž jsem do toho vletěl mírně nepovolenou rychlostí... To se člověk pěkně probere z letagie

že je nějaká voda v poli kolem silnice mě nijak nerozhazuje, ani voda do 20cm hloubky na silnici, ale asi to máme každej jinak. V 97. jsem se vracel z ukrajiny ve chvílích, kdy to začínalo, V hostýnských vrších jsem některý mosty určoval jenom podle toho, kde bylo zábradlí, voda tekla přes most. Dnes už na všech takovejch místech byli policajti a nebo hasiči, a podobnejm dobrodruhům zakazovali průjezd, což je asi dobře... Spíš je mi tajemsvím, že když v 97. voda vzala žel. trať u Rapotína, že ji obnovili úplně stejně blbě. Voda tekla přes koleje, který fungovaly jako hráz. Přitom stačilo nadělat propustky, aby voda měla kudy odtéct... No a pak člověku přijde smutný, když jede přes ten Rapotín, kde jsou starý domy na metrovejch soklech a nový s podlahou v úrovni zahrady, a nervózní majitelé rovnají kde co před dveře...
Škoda je to, že tahle móda se nám jaksi rozšířila úplně všude.