Poslední návštěva: Právě je 25 kvě 2026 11:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: RM+AW sraz 2024 - Dolní Loučky, Sobota 14.9.2024
PříspěvekNapsal: 13 zář 2024 12:00 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Je mi to líto, ale bohužel kvůli počasí a výstrahám budu muset účast zrušit. Kdybych to měl 50-60km, tak mi je to jedno, ale 170km po okreskách je dost a člověk nikdy neví, co se kde stane a už u vás připravujou lidi na možnou evakuaci. Za těchto okolností fakt není dobrý nápad jet. Možná by bylo lepší zrušit celou akci...je to riziko.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 13 zář 2024 12:23 
Řádný člen

Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Taky si myslím, že v tomto případě není předběžné opatrnosti nikdy dost, když jsme na to navíc tak intenzivně upozorňováni.
A z čistě sobeckého důvodu - v náhradním termínu bych třeba mohl přijet.

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Počasí a povodně
PříspěvekNapsal: 13 zář 2024 13:39 
Řádný člen

Kraj: ČR - Jihomoravský
nejde o open air, není důvod co rušit či posouvat, náhr. termín možno zajistit cca 1/2r předem,
E50 není okreska
v horším počasí jsem už i venku závodil :D
Příloha:
loucky.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 zář 2024 19:03 
Moderátor

Kraj: ČR - Královéhradecký
Ono se to tu celé překlopilo do diskuze o povodních, tak to může pokračovat tamhle:
viewtopic.php?f=32&t=8985

A tady se může nadále diskutovat o srazu.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 zář 2024 19:51 
Moderátor

Pár fotek

https://mega.nz/folder/w8dUlIAa#N37Lcpb9K0Yl5yO54L94Kg

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 15 zář 2024 22:37 
Řádný člen

Kraj: ČR - Zlínský
Finalni rozhodnuti jet jsem udelal az rano v den akce (mam to nejakych 170km) a jako vzdy jsem velmi dobre udelal.

Nize davam seznam beden ktere tam byly a ktere sem pochytil, popsal sem je na mych fotach cislama tak doufam ze sem se nedupnul.

Ty mensi:

1. Tovarni KEF. Mne se nelibily.

2. Dvojpasmo pet007 (Dayton RS150-4 + ND25FW-4). Pro mne asi nejvetsi prekvapeni, doposud jsem nemel sanci je slyset a tohle se opravdu nesmirne povedlo.

3. UCD280 ktere hraly chvili a mely drobny problemek. Ale vzhledem k tomu ze je mam doma vedle televize (coz je teda v nasi domacnosti jen zobrazovaci jednotka pro pocitac) dobre vim co od nich cekat.

4. Kodlovy dvojpasma které byly na srazu i minuly rok.

5. Sneky Wiliho. Zajimave, uplny spodek z tohoto objemu byt ani nemohl ale třeba k pocitaci nadherna designovka ktera ani zvukem rozhodne neurazi.

6. BlackRiderovo puvodne aktivni reseni predelane do pasivu. Otresne vypadajici bedynky (zvlast ten prasacky nakrivo nasroubovany stredak byl proste uzasne pekny) ktere mne zvukem take hodne prijemne prekvapily. Ale tak to ma byt.

7. Dalsi nejake tovarni KEFy ktere mne neoslovily.

8. Wiliho Alto Line. Velikosti neco mezi malyma a velkyma, zvukove pro mne prijemne prekvapeni. Nemit doma tolik beden tak jak Wili rikal 'ze su na predaj' mozna za nim jdu :-)

Ty vetsi:

9. Uzavrene tripasma s hornou nahore ktere dovezl prog. Zvukove dalsi prijemne prekvapeni, zvlast vzhledem k osazeni.

10. Mamby, autor antonio, nevim ci byly. Take uzavrenky a take hodne libily.

11. Akyly, autor antonio, ktere se mne opet hodne libily. Uz sem trapny, co?

12. Vismaxy. Antonio s vyhybkou hodne pohnul, ale pravda je ze pri te vyssi hlasitosti na poslechovce mi misty mirne vadily. Jak jsem je pred casem mel doma se to neprojevovalo protoze neposloucham tak hlasite.

13. Ctyrpasma ktere dovezl mimado. Pro mne jedny z nejlepsich. Coz pri cene osazenych repro je skoro neuveritelne. Ja tyhle reseni jak z h***a uplest bic proste mam rad.

14. dhamanovy open baffle. Velice zajimave reseni a to rozhodne i zvukove. Takovy zvukovy zkrat clovek neslysi moc casto. Doma bych to asi nechtel, ale proti vkusu zadny disputat.

No a to by mohlo byt vse. Ja mel sice v aute TM380 s novou verzi vyhybky, ale nejak sem to ani nevytahoval. I kdyz mozna sem mel.

Proti sobe se poslouchaly 5,2 a později 13 a 14. V druhem pripade bylo zajimave slyset jak se da uplne jinym zpusobem dostat k velmi podobnému zvukovemu vysledku.

Co mne prekvapilo asi nejvic byla celkova vyrovnanost soustav. Je proste videt (a slyset) jak se ladici zlepsuji a zlepsuji. Snad vsechny prezentovane bych mohl poslouchat dlouhodobe.
Vysoce kvituju playlist, i kdyz normalne treba jazzove veci neposloucham zde na poslechovku to byla vyborna volba.

Ucast byla pochopitelne mensi az mala coz ma zase velkou vyhodu v tom ze clovek ma aspon trosku casu s paru lidma pokecat. I kdyz zase vetsi nez jsem vzhledem k predpovedi pocasi cekal. Velike diky vsem kteri dorazili.

Cesta zpet v desti byla v pohode i kdyz zpravy zvlast z Jesenicka a Ostravska uz byly hrozne. Nechtelo se mne pres Brno, jel jsem bokem, Svratka vypadala v pohode, vic rozvodnena byla Svitava. První překvápko byly az 10 km pred domovem souvisle vodni plochy po obou stranach cesty kde normalne vubec nebyvaji. Dobre ze akce byla v sobotu, o den pozdeji bych se domu uz podle vseho asi nedostal.

Prevelike diky organizatorum a treba zase nekdy.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 zář 2024 10:04 

Kraj: SR - Košický
Dík chlapi,že ste aj nám nezúčastneným priblížili ako to tam vyzeralo a hralo.Aj na AW boli vychvaľované dvojpásma od pet007. Nemôžem si spomenúť, boli na zraze aj minulého roku?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 zář 2024 11:25 
Řádný člen

Kraj: ČR - Jihomoravský
byly tam i vloni jen jiný pár narychlo v tesláckých korpusech, už tehdy mi přišly dost sexy abych je postavil znova do kosher budek podle Pet007 rozměrů a vyplatilo se,
ten rozdíl byl v přímém porovnání slyšitelný.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 16 zář 2024 17:26 
Moderátor

Já bych chtěl poděkovat Michalovi (4mike) a Martinovi (BlackRider), že se toho ujali. A šlo jim to na jedničku. Už jsem fakt měl organizování plný zuby. Takto jsem mohl jen občas přicmrdovat.
Nevím jestli to bylo přechodem fronty nebo čím, ale taky jsem byl ten den docela opotřebenej.
Zdá se mi tohle místo jako mnohem lépe situované než Skalice, i prostor je vhodnější. Dodělám úpravy na přepínači, a bylo by dobré, kdyby se ho pro další ročníky ujal natrvalo někdo místní. (Mám na mysli Martina samozřejmě.)

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 zář 2024 00:03 

Kraj: ČR - Zlínský
S odstupem času musím napsat, že to byla nejen skvělá akce, ale i cenná zkušenost slyšet naposlouchané bedny v místnosti běžné velikosti a pak ve velkém prostoru, doma mi přišlo basů tak akorát, aby ještě nic nedunělo/nerezonovalo, v sokolovně už jich pochybělo.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 zář 2024 19:38 

Kraj: ČR - Olomoucký
Na AW jsem se ptal čí jsou ty 4p a teď jsem zjistil, že jsem úplně přehlédnul na předchozí straně foto a info že tam budou. njn... :oops: Snad bude další ročník v normálním počasí a zase přijedou i ti co to mají fakt daleko.

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]